Νέα

Γυναικείος χορός πάνω στις μπάρες!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cleitone13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Θα πάμε με τον arcans ρε τύπε που είναι αλάνι. Θα ρίξουμε πολύ χαρτί να 'ούμε και μετά θα πάμε όλοι μαζί στα βλάχικα. :rockon:

Καλή φάση?
ο αρκανς θα σπρωξει πολυ χρημα γιατι ειναι τυπος
ασε που θα σπρωξει και την κοπελα που θα χορευει στην μπαρα :2funny:
μετα θα πατε για πατσακο ρε

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
τι λες τωρα ρε φιλε πλακα κανεις?στο στριπτιτζαδικο γιαυτο πας.[size=16pt]αν ειναι πανε στο κατηχητικο να βλεπεις τις γκομενες να πλεκουν πουλοβερ.[/size]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans = πολύ μπροστά  :rockon:

cleitone13, πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω το λόγο που σε τσαντίζει κάτι τέτοιο.
Ειδικά το καλοκαιράκι σε νησιά, όσες ξένες ανεβαίνουν στη μπάρα για χορό κολλάνε τις κωλάρες τους στη μάπα των πρώτων ενώ κάνουν κάτι ψευτολεσβιακά μεταξύ τους. Άντε να συνέλθεις μετά. :S

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε <<κόπανε>> arcans ποιος σου μίλησε για στριπτιτζάδικο???ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά???πρέπει να κλείσεις ραντεβού σε χειρούργο οφθαλμίατρο!!!
καταρχην δεν ειμαι κοπανος ανοητε.και δευτερον πες το αληθηνο σου προβλημα και ασε τις μαλακιες και τις πλαγιες ερωτησεις.δουλευει η γκομενα σου σε κανενα στριπτιτζαδικο και χαλιεσε? καψουρευτικες καμια στριπτιζουν?αντε πες την αληθεια να σε βοηθησουμε,εχουμε γιατρεψει και αλλα παιδια σαν και εσενα.αρκει να μην τρως παραμυθη απο την γκομενα φιλε,γιατι σε τετοιες περιπτωσεις αλλος γαμαει,αλλος πληρωνει,και αλλος τρωει την ΚΑΨΟΥΡΑ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καταρχην δεν ειμαι κοπανος ανοητε.και δευτερον πες το αληθηνο σου προβλημα και ασε τις μαλακιες και τις πλαγιες ερωτησεις.δουλευει η γκομενα σου σε κανενα στριπτιτζαδικο και χαλιεσε? καψουρευτικες καμια στριπτιζουν?αντε πες την αληθεια να σε βοηθησουμε,εχουμε γιατρεψει και αλλα παιδια σαν και εσενα.αρκει να μην τρως παραμυθη απο την γκομενα φιλε,γιατι σε τετοιες περιπτωσεις αλλος γαμαει,αλλος πληρωνει,και αλλος τρωει την ΚΑΨΟΥΡΑ.
ρε τυπε μηπως το προβλημα του ειναι οτι θελει να βλεπει αγοαρακια πανω στην μπαρα?
πως τον κοβεις?
ειναι αμφι-λεγομενος καθολου?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε τυπε μηπως το προβλημα του ειναι οτι θελει να βλεπει αγοαρακια πανω στην μπαρα?
πως τον κοβεις?
ειναι αμφι-λεγομενος καθολου?
τυπε ολα παιζουν.υπομονη και θα μαθουμε.λες ειναι καμια γιαννορανια και αυτος?

OP
OP
C

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ουτε εγω ειμαι μαλάκας φιλε arcans!!! ;)δεν μπορω να καταλάβω ρε φιλε ομως γιατι εχεις κολλήσει στο στριπτιτζάδικο εσυ??? :headbang:ειλικρινα δεν έχω πρόβλημα περι καψούρας...και δεν ειναι καθόλου πλάγιες οι ερωτήσεις.πάντως thanks για την προθημεία σου να με βοήθησεις..αλλά δεν αντιμετωπίζω προβλημα!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
τι λες τωρα ρε φιλε πλακα κανεις?στο στριπτιτζαδικο γιαυτο πας.[size=12pt]αν ειναι πανε στο κατηχητικο να βλεπεις τις γκομενες να πλεκουν πουλοβερ.[/size]

Κι αυτές σε μπάρα θα θέλανε να ανεβούνε, αλλά ξέρουνε ότι δεν τις παίρνει και το παίζουνε οσίες...  

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Πάντως έχουμε ανάγκη ανθρώπινου δυναμικού για τσόντα φίλε. Στείλε SMS με CV στη Sirina - καλά φράγκα... :rockon:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ουτε εγω ειμαι μαλάκας φιλε arcans!!! ;)δεν μπορω να καταλάβω ρε φιλε ομως γιατι εχεις κολλήσει στο στριπτιτζάδικο εσυ??? :headbang:ειλικρινα δεν έχω πρόβλημα περι καψούρας...και δεν ειναι καθόλου πλάγιες οι ερωτήσεις.πάντως thanks για την προθημεία σου να με βοήθησεις..αλλά δεν αντιμετωπίζω προβλημα!
μεγαλε καψουρης εισαι τελικα.δουλευει η γκομενα σε κανενα μπαρ εχει μουρλαθει?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
arcans δεν κάνεις για ψυχολόγος τελικα!
για ψυχολογος μπορει να μην κανω.αλλα αμα βλεπω κανενα μουνι να χορευει γουσταρω και θελω να το γαμησω.εσενα επειδη σε χαλαει καλυτερα να πηγαινεις σινεμα φιλε μου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
για ψυχολογος μπορει να μην κανω.αλλα αμα βλεπω κανενα μουνι να χορευει γουσταρω και θελω να το γαμησω.εσενα επειδη σε χαλαει καλυτερα να πηγαινεις σινεμα φιλε μου.
δικε μου εγραψες παλι!
τι ειπε ο ανθρωπας ρε!!
:rockon:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Κλέιτον ντα Σίλβα ντο Νασιμέντο, έτσι όπως τα λέει ο αρκάνς είναι.
Βλέπεις γκομενάκι να ανεβαίνει στη μπάρα; Τσουπ πιάνεις καλή θέση από κάτω και κοζάρεις την κυλότα της. Κι αν δε φοράει ακόμα καλύτερα.
Απλά είναι τα πράγματα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Βλέπεις γκομενάκι να ανεβαίνει στη μπάρα; Τσουπ πιάνεις καλή θέση από κάτω και κοζάρεις την κυλότα της. Κι αν δε φοράει ακόμα καλύτερα.
Απλά είναι τα πράγματα.
τα παντα ολα ειπες
:rockon:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Απλά είναι τα πράγματα.
στελνεις και κανενα ποτακι κερασμενο να κανεις και την αναγνωρισει να δεις τι παιζετε.και ο ιδιοτροπος αρχιζει να βαραει ενεσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom