Νέα

Γυναικείος χορός πάνω στις μπάρες!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cleitone13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες ανοίγω το θέμα αυτο για να δώ και τις δικές σας απόψεις οσον αφορά το γυναικείο κούνημα πάνω στις μπάρες νυχτερινού μαγαζιού.Σας αρέσει το θέαμα ή εκνευρίζεστε???θα σας άρεσε πχ να χορεύει η κοπέλα ή γυναίκα σας και να την πέρνει μάτι όλο το μαγαζί???Μάγκες θα παρακαλούσα να μή γελοιοποηθεί το θέμα... :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παίδες ανοίγω το θέμα αυτο για να δώ και τις δικές σας απόψεις οσον αφορά το γυναικείο κούνημα πάνω στις μπάρες νυχτερινού μαγαζιού.Σας αρέσει το θέαμα ή εκνευρίζεστε???θα σας άρεσε πχ να χορεύει η κοπέλα ή γυναίκα σας και να την πέρνει μάτι όλο το μαγαζί???Μάγκες [glow=red,2,300]θα παρακαλούσα να μή γελοιοποηθεί το θέμα[/glow]... :rockon:
:2funny:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παίδες ανοίγω το θέμα αυτο για να δώ και τις δικές σας απόψεις οσον αφορά το γυναικείο κούνημα πάνω στις μπάρες νυχτερινού μαγαζιού.Σας αρέσει το θέαμα ή εκνευρίζεστε???θα σας άρεσε πχ να χορεύει η κοπέλα ή γυναίκα σας και να την πέρνει μάτι όλο το μαγαζί???Μάγκες θα παρακαλούσα να μή γελοιοποηθεί το θέμα... :rockon:
επιασε η γυναικα σου η γκομενα σου δουλεια σε στριπτιτζαδικο?

OP
OP
C

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εννοώ να μην το φτάσουμε αλλού οπως στα περισσότερα! :rockon: :rockon:

OP
OP
C

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον οπως τα λεει ο παμμεγιστος αρκανς ειναι
η γκομενα σου το εκανε και την κοζαρανε τιποτα μαλακες?
ουτε αυτό έγινε.απλα θέλω να δω γνώμες διότι εμένα το θέαμα με τσατίζει αφάνταστα...μπας και είμαι εγω ο ιδιότροπος? :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ουτε αυτό έγινε.απλα θέλω να δω γνώμες διότι εμένα το θέαμα με τσατίζει αφάνταστα...μπας και είμαι εγω ο ιδιότροπος? :think:
σε τσατιζει οτι χορευει η κοπελα στην μπαρα
η οτι την παιρνουν ματι απο κατω?
προσεχε εχει σημασια

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τι λες τωρα ρε φιλε πλακα κανεις?στο στριπτιτζαδικο γιαυτο πας.αν ειναι πανε στο κατηχητικο να βλεπεις τις γκομενες να πλεκουν πουλοβερ.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Φιλαράκι, ποιά πήγε να φιμώσει ποιόν με το στρίνγκ της; :think:
Για το αβατάρ σου μιλάω.

OP
OP
C

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σε τσατιζει οτι χορευει η κοπελα στην μπαρα
η οτι την παιρνουν ματι απο κατω?
προσεχε εχει σημασια
ρε φίλε αμα ανέβει η άλλη στη μπάρα φυσικό δεν είναι να την παίρνουν μάτι???το αυτονόητο με ρωτάς?

OP
OP
C

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δε μιλάω για ΣΤΡΙΠΤΖΙΤΖΑΔΙΚΟ ρεεεεεεε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
Συνηθως αυτες που ανεβαινουν στις μπαρες εμφανισιακα ειναι για να τις φερεις τη μπαρα στο κεφαλι...γι αυτο εχουν πλεον ολα χορευτριες! ;)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε φίλε αμα ανέβει η άλλη στη μπάρα φυσικό δεν είναι να την παίρνουν μάτι???το αυτονόητο με ρωτάς?
αμα ειναι αυτονοητο ρε φιλε τι ιστοριες μας λες τοτε?αν ειναι να παρω τους συναγωνιστες απο το σαιτ,και να παμε στο στριπτιτζαδικο που θελεις,και να μας δειξεις ποια γκομενα σε χαλαει οταν χορευει,και να την γιατρεψουμε και εσενα και αυτην μαζι.τελικα εισαι ιδιοτροπος μαλακας φιλε μου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αμα ειναι αυτονοητο ρε φιλε τι ιστοριες μας λες τοτε?αν ειναι να παρω τους συναγωνιστες απο το σαιτ,και να παμε στο στριπτιτζαδικο που θελεις,και να μας δειξεις ποια γκομενα σε χαλαει οταν χορευει,και να την γιατρεψουμε και εσενα και αυτην μαζι.τελικα εισαι ιδιοτροπος μαλακας φιλε μου.
μπορει και σκετος  :jerking: τολμω να πω
:2funny:

OP
OP
C

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε <<κόπανε>> arcans ποιος σου μίλησε για στριπτιτζάδικο???ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά???πρέπει να κλείσεις ραντεβού σε χειρούργο οφθαλμίατρο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom