Νέα

Γυναικείο σπέρμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imperialdemon1821
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
αφου το ΝΙΝΙ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ κατα το λαικο πιπο ακουσμα γιατι δεν φερανε την Βερα Λαμπρου ΄΄η οποιοδηποτε αλλο μουνι να ανασυρει το SEA DIAMOND στην Σαντορίνη?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
και στον κόσμο θα ζούν μονο Μπεζαντάκου,Μελέτη,Κατιάννα,Λαμπίρη..
Ω ρε χρυσές εποχες που έρχονται! ΝΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ!

OP
OP
imperialdemon1821

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Αυτό δύσκολα θα συμβεί, γιατί οι γυναίκεςδεν μπορούν να διαχειριστούν ΜΕΓΑΛΗ εξουσία, άλλωστε και όταν φτάσουν σε θέση ισχύος φαίρονται σαν...άντρες.Έχουν κάποια χαρίσματα, όπως επιμέλεια, μεθοδικότητα, επιμονή, αλλά ΔΕ φτάνουν γιατί δεν έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΑΛΟ επιπέδου Ντα Βίντσι ή Αϊνστάιν...
Αν καταλάβει ο άντρας  τον κίνδυνο που διατρέχει, απλά θα ξαναπάρει τα ηνία...
Οταν θα το παρουμε χαμπαρι γερα θα ειναι πλεον αργα εδω τωρα το βλεπουμε το προβλημα και δεν κανουme τιποτα το αντιμετωπιζουμε νοχελικα αλλα θα την παθουμε οπως με τη γερμανια που αυτη σχεδιαζαν την κυριαρχεια τους στην ευρωπη και oi αλλοι γαλλοι αγγλοι αγρον αγοραζαν που ηταν διπλα τους και εγινε ολη ευρωπη πεδιο βολης,θα βρεθουμε προτελεσμενων γεγονοτων.
αυτο ΗΔΗ συμβαινει σε κατι ''λουκουμαδες'' γυρω μας..
Δεν εχεις αδικο  :'(

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
καλα λεει το τραγουδι''...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΚΝΕΡ-ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΙΝΙ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ...''

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
και στον κόσμο θα ζούν μονο Μπεζαντάκου,Μελέτη,Κατιάννα,Λαμπίρη..
Ω ρε χρυσές εποχες που έρχονται! ΝΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ!

Τί περιμένεις να έρθει; Η Βολταίρος, η Αινστάιν, η Νίτσε, η Descartes, η Γκόλντμπαχ, η Σωκράτης, η Τζον Λοκ ,η Πυθαγόρας, η Πλάτωνας, η Αισχύλος;

Επισκέπτης
μπααααα...... θα την βρουν τη λυση και τοτε..!!!!! θα λενε: ''αυτον σκεφτομουν κυριε δικαστα οταν επιανα παιδι, αρα αυτος πρεπει να μου δινει τωρα διατροφη..''
δε βγαινει ακρη..
εισαι μεγαλος καυλιαρις παπαγιοργι!!!!αχχαχχαχαχαχα!!!!!!

OP
OP
imperialdemon1821

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Εμενα προσωπικα δεν θα μου αρεσε ο πλανητης να μην ειχε γυναικες,αλλα οι γυναικες  επιδιωκουν εναν πλανητη χωρις ανδρες.
μην ανησυχεις θα βαλουν τους ανδρες με το ζορι να πληρωνουν για το καλο της κοινωνιας. κατι θα βρουν να κανουν θα κανουν νομικο πλαισιο μην ανησυχειτε ολο το συστημα ειναι υπερ τους στις δυτικες κοινωνιες. ασε που οι ανδρες ειμαστε τοσο συναισθηματικοι να το πω, ανοητοι να το πω που θα τρεξουμε να βοηθησουμε και χωρις να μας το πουνε.
Με βλεπω να μεταναστευω απο το ελλαντα στο ιραν αμα συνεχιστει αυτη πρακτικη στις δυτικες κοινωνιες αλλα ειναι μονο προσωρινο μετρο και οχι για πολυ γιατι και εκει καποια στιγμη θα κανουμε τη μαλακια οι ανδρες ως φιλεσπλαχνοι και συναισθηματικοι που ειμαστε και θα δωσουν πιο πολλες ελευθεριες και δικαιωματα και τοτε τι γαμησανε(με) ακομα δεν εχω δει καμια απο τις γυναικες του σαιτ να εκφερουν γνωμη(δικαιωμα που δωσαμε)η μαλακια που λεγαμε και θελουμε να το χρησημοποιουν κιολας για ολα εμεις φταιμε μονοι μας βγαλαμε με τα ματια μας αλλα δεν περιμεναμε τοτε τετοια αλλαγη ποσο εξω πεσαμε ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ισως το μεγαλυτερο που καναμε ποτε. :headbang: :uglystupid: :idiot: :'( :jerking:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
To ότι κάποιοι "άντρες" σίγουρα θα βρεθούν να δώσουν κώλο στις γυναίκες που θα γκαστρωθούν έτσι είναι σίγουρο.

Nikos2000

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μακάρι να γεμίσει ο τόπος γκόμενες για να υπάρχει μεγάλη προσφορά και να πέσει λίγο και η μύτη τους...
Όλα είναι θέμα προσφοράς ζήτησης..
Και να πω και κάτι άλλο αν αυτές λένε ότι το ευχαριστιώνται καλύτερα με το δονητή...και η χούφτα είναι πιο σφιχτή από το μουνί...
Εγώ το βλέπω διαφορετικά...πιο πιθανό μου φαίνεται να επιτραπεί και η πολυγαμία για να μην μένουν γεροντοκόρες....

OP
OP
imperialdemon1821

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
μακάρι να γεμίσει ο τόπος γκόμενες για να υπάρχει μεγάλη προσφορά και να πέσει λίγο και η μύτη τους...
Όλα είναι θέμα προσφοράς ζήτησης..
Και να πω και κάτι άλλο αν αυτές λένε ότι το ευχαριστιώνται καλύτερα με το δονητή...και η χούφτα είναι πιο σφιχτή από το μουνί...
Εγώ το βλέπω διαφορετικά...πιο πιθανό μου φαίνεται να επιτραπεί και η πολυγαμία για να μην μένουν γεροντοκόρες....
Υπαρχουν πολλα σεναρια πολλοι ασταθμητοι παραγοντες και κανεις δεν ξερει τι μπορει να συμβει στο μελλον 100% σιγουρα μπορει ομως να κανει υποθεσεις και να προβληματιζετε.πχ να εμφανιστουν εξωγηινοι και να αλλαξουν τα πραγματα αρδην και να μας παρουν ολες τις γυναικες δικιες τους.Σε ενα παραλληλο συμπαν ή παραλληλη πραγματικοτητα μπορει και να ισχυει αυτο που λες.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
το πολυ πολυ οι γυναικες του σαϊτ να μας χαρακτηρισουν ως μισογυνηδες και φαλλοκρατες....λεξεις πολυ της μοδας τελευταια.
ακομα δεν εχω δει καμια απο τις γυναικες του σαιτ να εκφερουν γνωμη(δικαιωμα που δωσαμε)

εγω το διαβαζω το τοπικ αλλα βαριεμαι να σχολιαζω κ επισης νυσταζω απιστευτα
υπερβολικους σας βρισκω βασικα (οχι λαθος κατ αναγκην), θεωριες συνωμοσιας κ τα λοιπα...
... αλλα το θεμα του αρθρου το βρισκω απαραδεκτο αν συμβει καποτε.

dionisio

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
ο ανδρας  εχει αναγκη το σεξ δεν θα του το δωσουμε ομως, θα του το στερισουμε ωστε να τον τσακισουμε και θα το προσφερουμε μονο οταν θελουμε εμεις και για να τον κοντρολαρουμε οπως θελουμε.

Κάτι από Αριστοφάνους Λυσιστράτη μου φέρνει αυτό, δυόμιση χιλιάδες χρόνια μετά! Μόνο που πλέον οι αιτίες δεν είναι ο πόλεμος αλλά ο κάλος (και όχι το κάλλος) που κουβαλάνε οι γυναίκες στο κεφαλάκι τους...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Εμενα προσωπικα δεν θα μου αρεσε ο πλανητης να μην ειχε γυναικες,αλλα οι γυναικες  επιδιωκουν εναν πλανητη χωρις ανδρες.Με βλεπω να μεταναστευω απο το ελλαντα στο ιραν αμα συνεχιστει αυτη πρακτικη στις δυτικες κοινωνιες αλλα ειναι μονο προσωρινο μετρο και οχι για πολυ γιατι και εκει καποια στιγμη θα κανουμε τη μαλακια οι ανδρες ως φιλεσπλαχνοι και συναισθηματικοι που ειμαστε και θα δωσουν πιο πολλες ελευθεριες και δικαιωματα και τοτε τι γαμησανε(με) ακομα δεν εχω δει καμια απο τις γυναικες του σαιτ να εκφερουν γνωμη(δικαιωμα που δωσαμε)η μαλακια που λεγαμε και θελουμε να το χρησημοποιουν κιολας για ολα εμεις φταιμε μονοι μας βγαλαμε με τα ματια μας αλλα δεν περιμεναμε τοτε τετοια αλλαγη ποσο εξω πεσαμε ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ισως το μεγαλυτερο που καναμε ποτε. :headbang: :uglystupid: :idiot: :'( :jerking:
Σιγα μην μεταναστευσω για το μουνι!αλλα σε αλλες χωρες ειναι πολυ πιο ελευθερα-γρηγορα και ευκολα τα πραγματα γιατι δεν υπαρχει σταριλικι και ντιβιλικι απο τις γκομενες-βλ.ΗΠΑ-πρωην ΕΔΔΔ κτλ-Ιαπωνια-Ασια?(εκτος Ιραν-Ιρακ-Τουρκι)που ετσι και πηδηξεις καμια 30 Σανταμ χασαπηδες θα σε κυνηγανε μετα

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Όπα ρε παιδία χαλαρά. Σας βρίσκω λίγο υπερβολικούς.
Μου θυμίσατε την εποχή που πρωτοξεκίνησε η κλονοποίηση και όλοι φαγώθηκαν αν είναι ηθικό ή όχι και αν κάποιος θα κλονοποιήσει τον Χίτλερ ή τον Ιησού πριν ακόμα γίνουν κάποια πειράματα και δουν αποτελέσματα (καθίστε να δούμε το πρώτο μωρό και βλέπουμε). Τώρα όσον αφορά τον αν θα μας θέλουν, να θυμίσω ότι όσο μισογύνηδες και αν είμαστε εδώ μέσα και να αποζητούμε παρηγοριά σε πληρωμένη αγκαλιά η μεγαλύτερη ευτυχία έρχεται με κάποια που δεν την πληρώνεις και νοιάζεται για σένα, το ίδίο θέλω να πιστεύω ότι συμβαίνει και με τις γυναίκες και ότι θέλουν μια υγιής σχέση και όχι ένα Fuck buddy, sex slave ή μια μαριονέτα για να βγάζουν το άχτι τους.

ΥΓ. είμαι και εγώ καμένος από ? αυτές ? και το λέω αυτό για να προλάβω όποιον βιαστεί να βγάλει συμπεράσματα και θεωρίσει ότι δεν με έχει γαμήσει γυναίκα (ψυχολογικά :P ) .

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οι ισχυροί του κόσμου, ιδιοκτήτες πολυεθνικών, ζάμπλουτοι, μασόνοι κλπ είναι άντρες και θα είναι άντρες εις τον αιώνα τον άπαντα.

Η εξουσία ενός άντρα πηγάζει από την "καθυπόταξη" των άλλων άντρων. Γι' αυτό οι ισχυροί προσπαθούν να μας ευνουχίσουν και να μας κάνουν ανίκανους να σηκώσουμε κεφάλι και να επαναστατήσουμε.

Η μονογονεϊκή οικογένεια (γυναίκα - παιδί), η κουλτούρα των singles και η πουστοποίηση είναι ο δρόμος του μέλλοντος, γιατί είναι πιο εύκολο να εξουσιάσεις και να εκμεταλλευτείς τους ανθρώπους όταν λειτουργούν ως μονάδες παρά όταν λειτουργούν ως οικογένειες.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
  Ρε παίδες όντως το θέμα έχει ξεφύγει.Και ακόμα περισσότερο γιατί η όλη ιστορία μου βρωμάει μούφα απο τις ανακοινώσεις που κάνουν οι εταιριές του κώλου για να αυξήσουν τις μετοχές τους στο διέθνες χρηματιστήριο.

Δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει αυτή η μέθοδος για ευρείας κλίμακα γονιμοποίησεις.Και το γιατί είναι πολύ απλό.Η ΌΛΗ ιστορία με τα φύλλα στην φύση και κυρίως στα θηλαστικά που είναι από τους πιο πολύπλοκους γονιδιακά οργανισμούς οφείλεται στην ΒΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ αναγκή να υπάρχει γονιδιακή διαφοροποίηση.Και ο λόγος είναι οτι αλλιώς ένας ιός ενός τύπου θα εξολοθρεύσει όλους τους εκπροσώπους με παρόμοιο DNΑ.

Όσο για το φεμινισμό και τα λοιπά που αναφέρονται διαφωνώ κάθετα.Το πρόβλημα της προβολης του Γυναικο γαινή ¨Αντρα δεν το γενούν οι γυναίκες αλλά αλλά οι πούστηδες που καλως η κακώς τους αφήσαμε να ελέγχουν τα media το πρωτεύον διαπαιδαγωγικό μέσο της εποχής μας...

Αυτό έμμεσα είναι ευθύνη της γυναίκας που στο όνομα της ελεθερίας της απέβαλλε και τον φυσικό της προορισμό το να αναθρέψει την οικογένεια.Αλλά στην τελική παίδες εμάς μας βολεύει απίστευτα η όλη ιστορία.Όπως προαναφέρθηκε ότι και να κάνουν οι γυναίκες δεν μπορούν από φύσεων να βρεθούν σε θέσεις μεγάλων πιέσεων.Είναι πιο μεθοδικές αλλά λίγότερο ριψοκίνδυνες από εμάς.Μετά αν το καλόσκευτείς από την απελευθέρωση τους έχει 3πλασιαστεί ο χρόνος που εργάζονται.Παράλληλα απελευθέρωσαν τα ήθη και τα έθιμα και έχουμε πλέον ο καθένας πηδήξει δεκαπλάσιες από τους προγόνους μας.¨Αρχισαν να προσέχονται και να προκαλούν με το ντύσιμο τους.Και αυτό το προτιμώ από το να αγοράζω γουρούνι στο σακί.Παλιά αν έκανες μαλακία και σε πιάναν είχες τον κοινωνικό εμπαιγμό γιατί συνήθως η γυναίκα/γκόμενα σου ήταν αθώα.Τώρα οι μισοί θα λένε οτί καλή πουτάνα ήταν και αυτή και το προκάλεσε αυτό...Το ΜΟΝΟ που μας χαλάει είναι πως κάποιες είναι άπιαστες γιατί την έχουν δεί κάπως.Γιατί παλαιότερα παίδες νομίζετε ότι δεν ίσχυε το ίδιο για κοπέλλες υψηλών σαλονιών;;;Απλά τότε την είχαν δεί κάπως οι γονείς τους αντί για αυτές..Αυτο που δεν έχετε συνειδητοποιήσει έιναι πως το ποσοστό των ανδρών που πλέον τρώει είναι πολύ μεγαλύτερο από τα χρόνια που οι γυναίκες ήταν προιόν ιδιοκτησίας.Και το γεγονός οτί οι γυναίκες έλκονται απο τα λευτά δεν αλλάζει σε ΚΑΜΙΑ εποχή από την αρχή της ιστορίας.Πουτάνες είναι στο DNA οπότε δεν μπορούμε να το ρίξουμε στην εποχή μας.

Το ότι ο θεσμός οικογένεια πάει κατά διαόλου είναι άλλη ιστορία.Οι εταιρίες και γενικά όλο το δυτικό καπιταλιστικό μοτίβο νομίζετε ότι θα μπορούσε να δουλέψει αν εργαζόταν μόνο ο ένας στο σπίτι;;;;Ας σπάσουμε τις οικογένειες,ας νομοθετήσουμε ωστε να έχουν περισσότερα κίνητρα να διαλύσουν τα σπίτια τους και ας γίνουν σκλάβοι των παιδιών τους.Γιατί άλλο για δουλεύεις γιατί είσαι single για πάρτη σου και άλλο γιατί πρέπει να μεγαλώσεις παιδί μόνος...Και οι φεμινίστριες σαν ηλίθιες δεν το κατάλαβαν αυτό και κάθονται και διαφημίζουν οτί είναι έργο δικό τους....

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Αν παμε κοντρα στη φυση τα αποτελεσματα θα ειναι καταστροφικα για την ανθρωποτητα.

sierra

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
8
Πόντοι
0
Αυτο που γραφει ο φιλος Kronos ειναι δυστυχως η επιστημονικη εξηγηση του θεματος. Η γυναικα μου που εχει σπουδασει γεννετικη μου το ειχε πει αυτο πριν 10 χρονια και της ελεγα  "δεν αφηνεις τις μαλακιες???...Αυτα δεν γινονται!!!" Δυστυχως μου το απεδειξε με διαφορα συγγραμματα και βιβλια και οσο περναγε ο καιρος πειθομουν οτι επιστημονικα στεκει.Ελπιζω να μη γινουμε  στις μελλουσες γενιες τοσο φλουφληδες που να μη μας θελουν οι γυναικες η να μη γινουμε ολοι πουστηδες ωστε να αναγκαστουν να βρουν εφαρμογη αυτες οι επιστημονικες (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) αληθειες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom