Νέα

γυναικεια συμμετοχη στα οικονομικα του σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexis_cool
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

ναι πολυ σωστα, ολες μα ολες ελληνιδες.

Οι αλλοδαπές το θεωρούν "old fashioned and insulting"...

Αυτά, για το πώς οι γυναίκες στον Δυτικό Κόσμο αντιλαμβάνονται την ζωή, πέρα από τα σκέλια τους...

Τα σέβη μου!

:hi:

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
Και όμως έχει υπάρξει ΜΙΑ μοναδική εξαίρεση. Όσο τάχαμε ήταν μια ό ένας μια η άλλη...

mouni_lover

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
85
Πόντοι
10
Κάτι κάνετε λάθος

με όσες έχω πάει σε ξενοδοχείο ή πληρώνουμε μισά μισά ή τα πληρώνουν όλα (αλλά κερνάω μετά κανέναν καφέ,καμιά πύρα)
με όσες έχει τύχει να πάω σπίτι τους 7 στις 10 βαζουν και τις καπότες και μαγειρεύουν κιόλας ή παραγγέλνουν απ εξω . τρόπο θέλει

neronas

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Γενικά έτσι είναι ξέρω κάτι γκομενοβοσκούς που και πληρώνουν και οταν έρχεται η ώρα της μάσας οι γκόμενες την κάνουν.

leon13-R1

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
373
Πόντοι
21
Κάτι κάνετε λάθος

με όσες έχω πάει σε ξενοδοχείο ή πληρώνουμε μισά μισά ή τα πληρώνουν όλα (αλλά κερνάω μετά κανέναν καφέ,καμιά πύρα)
με όσες έχει τύχει να πάω σπίτι τους 7 στις 10 βαζουν και τις καπότες και μαγειρεύουν κιόλας ή παραγγέλνουν απ εξω . τρόπο θέλει
Εμενα περα απο αυτα καμια φορα μου εκαναν τη μπουγαδα κ εριχναν κ ενα σφουγγαρισμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.261
Πόντοι
5.595
Αναλόγως...
Οταν το ζευγαρι ειναι παρανομο... ε συνηθως ο αντρας..αφου δεν εχει σπιτι ελευθερο.. πληρωνει το ξενοδοχειο..
Οταν ομως ειναι φυσιολογικο ζευγαρι... και οι δυο δουλευουν.. ε τοτε πηγαινει δυο-μια!! :grin:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
εμένα σε όλα τα χρόνια καριέρας μόνο μία μου είχε τύχει που ήθελε και επέμενε να πληρώνουμε το ξενοδοχείο μια εγώ μια αυτή.... Όλες οι άλλες το θεωρούσαν κάτι σαν αυτονόητο να μην πληρώνουν... ακόμα και αυτές που στα υπόλοιπα (φαγητά, ποτά, διακοπές κλπ) ήταν σωστές.... όχι του 50 -50 βέβαια ... πιο κοντά στο 70 -30 θα έλεγα....

OP
OP
A

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.775
Πόντοι
456
εμένα σε όλα τα χρόνια καριέρας μόνο μία μου είχε τύχει που ήθελε και επέμενε να πληρώνουμε το ξενοδοχείο μια εγώ μια αυτή.... Όλες οι άλλες το θεωρούσαν κάτι σαν αυτονόητο να μην πληρώνουν... ακόμα και αυτές που στα υπόλοιπα (φαγητά, ποτά, διακοπές κλπ) ήταν σωστές.... όχι του 50 -50 βέβαια ... πιο κοντά στο 70 -30 θα έλεγα....

τελικα μου φαινεται απο μια προχειρη διαπιστωση, οι πουτανες μας βγαινουν πολυ φτηνοτερα... :grin:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
δεν συνηθιζω ξενοδοχεια με γκομενες αλλα δεν εχω μπλεξει ουτε με παντρεμενη ουτε ειμαι παντρεμενος.

παρολα αυτα σπιτι μου ειναι πληρωμενο το φαι και οι καποτες, αλλα εκεινη θα κανει το νοικοκυριο. μαγειρεμα αν δεν παραγγειλουμε και σκουπισμα σιδερωμα, στανταρ. σπιτι της πληρωνω μονο τις καποτες.

αλλα οκ, ειμαστε το δυνατο φυλο, εχουμε το πανω χερι στη σχεση, ε θα πληρωσουμε κατι παραπανω !

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Ειναι και θεμα τυχης,ορισμενοι αντρες τους καθεται καλα με τις γκομενες αλλους οχι,νομιζω ολα στην ζωη ειναι θεμα τυχης και θα πω ενα παραδειγμα, φιλος που ειχε καταγαμησει πολλες γκομενες χωρις να πληρωνει και τετοια τελικα αφησε μια εγκυο και απο το μπλεξιμο στη συνεχεια πληρωσε για ολες μαζι.Παντως σε γενικες γραμμες πληρωνει ο αντρας,τωρα καποιοι που ειναι τυχεροι καπου αλλου θα τα χωσουν αυτο ειναι σιγουρο.Υπαρχει και η κατηγορια αντρων που τους αρεσει να πληρωνουν να εχουν την απολυτη εξουσια και την ανεση της κινησης

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
νομιζω ότι το έχω ξαναγράψει
αλλά μια και το έφερε η κουβέντα ας το αναφέρω μια ακόμα φορά

για τον παντρεμένο που δεν θέλει να γαμήσει το σπίτι του αλλά και να ξενογαμάει, οι καλύτερες και οικονομικότερες γυναίκες , μακράν...!!!!!!, είναι οι "επί πληρωμή".
Προσφέρουν ασφάλεια , δε θα σε πάρει τηλέφωνο ούτε θα σου στείλει σμσ, όποτε την θες εσύ θα την έχεις, δε θέλει αγάπες και λουλούδια, πληρώνεις και την έκανες...κι άμα ξακαυλώσε ο άντρας...δε θέλει και πολλές κουβέντες. Ένα τσιγάρο είναι αρκετό.

Τώρα όσον αφορά τις γκόμενες (για τους παντρεμένους επαναλαμβάνω...) όποιες τις έχει δοκιμάσει μπορεί να καταλάβει τα παραπάνω.

Το θέμα είναι παιδιά στο γάμο του ο καθένας μας να μην έχει συναισθηματικό κενό, γιατί αυτό είναι η αιτία που μας σπρώχνει στη γκόμενα...και αν πέσει κανείς στην παγίδα, θα περάσει καλά...αλλά θα του βγει ξινό. Ότι και να μου πείτε...η ζωή δεν κάνει λάθος.

πουτάνες for ever

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.766
Πόντοι
10.686
Αναλόγως...
Οταν το ζευγαρι ειναι παρανομο... ε συνηθως ο αντρας..αφου δεν εχει σπιτι ελευθερο.. πληρωνει το ξενοδοχειο..
Οταν ομως ειναι φυσιολογικο ζευγαρι... και οι δυο δουλευουν.. ε τοτε πηγαινει δυο-μια!! :grin:
Αν είναι ''φυσιολογικό'' ζευγάρι,γιατί να πάνε σε ξενοδοχείο;Για την εκπλήρωση κάποιας φαντασίωσης; :think:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Οποτε είμαι με γκομενα, ξοδευω το 1/1000 από τι σε πουτανες.
Ολιγαρκης...το γαμησι μας...την ταβερνα μας, και μεχρι εκει...
Αλλα όταν εχεις χρονο να γαμησεις, δεν σε νοιαζει να βγεις εξω...γαμας, γαμας, γαμας...

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
εχετε παρατηρησει το ιδιο φαινομενο?  μιλαμε για ευκαιριακο σεξ με γκομενα παντρεμενη, χωρισμενη, ελευθερη, κλπ και οχι για πληρωμενο σεξ με κοπελα εκδιδομενη. 

Όταν μιλάμε για ευκαιριακό sex και δη παράνομο, πάντα πληρώνεις το ξενοδοχείο. Νόμος, για να ξανάχεις  :fuck1:...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η αλήθεια είναι οτι μερικές γκόμενες κουβαλάνε τις καπότες στην τσάντα τους για παν ενδεχόμενο και από αυτό μπορεί να γλιτώσεις μερικά έξοδα.

whoiswhois

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η αλήθεια είναι οτι μερικές γκόμενες κουβαλάνε τις καπότες στην τσάντα τους για παν ενδεχόμενο και από αυτό μπορεί να γλιτώσεις μερικά έξοδα.
:2funny: φοβερη συνεισφορα στα οικονομικα του σεξ  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom