Νέα

Γυναικάρες απο τα παλιά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καρεζη
images

images

images

Taylor
images

images

images

Ingrid Bergman

images

images

Audrey Hepburn
images

images

images

Λαμπετη
images

images

images

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Claudia Cardinale
images

images

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSgwx34g7xkWGcVEQcv2iOpENLYkmFQ4us6JnQtQed1GEYFLR5Liw/img]

Jane Fonda

[img]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRr6t3Ui1PcHrEfLvUf89gXWmXRxEYAekvGo3wiQu1oZnzEUw9-CQ
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSg4fJ4fOtcS5qTS_NYrqQmwXcVAiBxSwp4NdjAc0EQcNfvQ_fuCQ/img]
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR4_8T40QgHLlUnOuAl2c9im33ky2Ep3wpVoYMzaSrAvYfZHK57

Βανα μπαρμπα

images

images

images

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Η Παπαρήγα άκουσα ότι ήτανε sex symbol στα νιάτα της,αληθεύει;;; :cheesy:

Καμία φωτογραφία να γκαυλώσουμε λίγο παίζει;;; :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Προσπαθω να θυμηθω μια παλια ελληνιδα ηθοποιο χειλου που επαιζε συνηθως την πορνη ή την εκμεταλλευομένη χαμηλου κοινωνικου επιπεδου δεσποινιδα....δεν ειναι η χελμη και πεθανε σχετικα προσφατα την τελευταια δεκαετια....μια κοκκινομαλλα με φουσκωτα χειλη και ισιο μαλλι.....μπορει κανεις να με βοηθησει?? ειχε και περιεργο ονομα και εχω σπασει το κεφαλι μου να την θυμηθω....μου αρεσε πολυ!!!

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
αυτες ηταν γυναικες ρεεεεεεεε!!!!! οχι τωρα που τις βλεπεις να φορανε κατι ηλιθια τζιν παναθλια παπουτσια που δεν ξερουν ουτε να βαφονται ουτε να ντυνονται....και κανουν και τις μοιραιες ...πισωωωωω.....!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αυτες ηταν γυναικες ρεεεεεεεε!!!!! οχι τωρα που τις βλεπεις να φορανε κατι ηλιθια τζιν παναθλια παπουτσια που δεν ξερουν ουτε να βαφονται ουτε να ντυνονται....και κανουν και τις μοιραιες ...πισωωωωω.....!!

και χωρις την ιδιαιτερη βοηθεια της πλαστικης χειρουργικης, του μακιγιαζ, του γουοντερμπαρ και των λοιπων βοηθηματων της σημερινης γυναικας....
το μονο υπερ ηταν το ασπρομαυρο καρε που παντα κολακευει....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημέρα και μπράβο σ όλες κι όλους
Μόνικα Βίτι,Ζαν Μορό,Φέι Ντάναγουει,Ράκελ Γουελς,Γκρέις Κελλυ,Άβα Γκάρνερ,Ζακλιν Μπισέ,
Ορνέλα Μούτι,Λαουρα Αντονέλι¨,Σοφία Λόρεν,Κατριν Ντενέβ,Εμανουέλ Μπεάρ,Σοφί Μαρσό και πολλές ακόμα είναι και στις δικές μου "αγαπημένες

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλημέρα και μπράβο σ όλες κι όλους
Μόνικα Βίτι,Ζαν Μορό,Φέι Ντάναγουει,Ράκελ Γουελς,Γκρέις Κελλυ,Άβα Γκάρνερ,Ζακλιν Μπισέ,
Ορνέλα Μούτι,Λαουρα Αντονέλι¨,Σοφία Λόρεν,Κατριν Ντενέβ,Εμανουέλ Μπεάρ,Σοφί Μαρσό και πολλές ακόμα είναι και στις δικές μου "αγαπημένες

χαουζ βοηθησε με....βρες μου αυτην που ψαχνωωωωωωωωωωωω πλζζζζ
δινω περιγραφη πιο πανω :( :( :(
φαινεσαι εσυ εχεις γνωσεις θα μου την βρεις :P :P

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

ναι....με πολυ μελαγχολικο προσωπο....μια πολυ ομορφη πεθανε πριν 5-7 χρονια νομιζω....περιεργο ονομα...επαιζε την πορνη ή γενικοτερα στα καταγωγια και σε ταινες τυπου το ρεμαλι της φωκιωνος νεγρη κτλ....δεν ειναι η δεσπω διαμαντιδου και δεν ειναι η κατερινα χελμη....νομιζω ομως οτι εχει το γραμμα Χ καπου στο ονομα της....το οποιο ειναι και περιεργο εξ ου και δεν το θυμαμαι :P (το επιθετο βασικα νομιζω ειναι το περιεργο)
φαντασου οταν πεθανε και εμαθα και πως την λενε ειχα εντυπωσιαστει...τοσο πολυ που την ξεχασα :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ναι....με πολυ μελαγχολικο προσωπο....μια πολυ ομορφη πεθανε πριν 5-7 χρονια νομιζω....περιεργο ονομα...επαιζε την πορνη ή γενικοτερα στα καταγωγια και σε ταινες τυπου το ρεμαλι της φωκιωνος νεγρη κτλ....δεν ειναι η δεσπω διαμαντιδου και δεν ειναι η κατερινα χελμη....νομιζω ομως οτι εχει το γραμμα Χ καπου στο ονομα της....το οποιο ειναι και περιεργο εξ ου και δεν το θυμαμαι :P (το επιθετο βασικα νομιζω ειναι το περιεργο)
φαντασου οταν πεθανε και εμαθα και πως την λενε ειχα εντυπωσιαστει...τοσο πολυ που την ξεχασα :2funny:
Η Αλεξάνδρα Λαδικού λογικά είναι.

Συνημμένα

• Alexandraladikou2.jpg
    Alexandraladikou2.jpg
    29,3 KB · Εμφανίσεις: 70

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η Αλεξάνδρα Λαδικού λογικά είναι.

οχι....πφφφ αυητν την ξερω.... :P
μικρο ονομα....δεν ειναι η Χλοη πως-την-λενε.....χρεμου? χρεμοκατι....γκρρρρρρρρρ θα σκασωωωωωωωωωωωωωωωωω

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΤΗ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.