Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, αναζητώ μιά σχετικά όμορφη γυναίκα για να κάνει μάτι όταν κάνουμε σεξ με τη γυναίκα μου (μας καυλώνει φοβερά αυτό). Μόνο αυτή την υποχρέωση θα έχει. Διαθέτουμε 50 Ευρώ ανα συνεδρία. Πού νομίζετε ότι μπορώ να βάλω τη σχετική αγγελία για να έχω ανταπόκριση;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυναίκα για "μάτι"
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Epicuros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Χαχαχαχαχα! Αμα θες φιλε, ερχομαι με γκομενα και σας παιρνουμε ματι μαζι. Δεν σας καβλωνει να σας παιρνει ματι ζευγαρι?και μ ενα εξτραδακι 20 γιουρια κανουμε και μια παρτουζιτσα ολοι μαζι.Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, αναζητώ μιά σχετικά όμορφη γυναίκα για να κάνει μάτι όταν κάνουμε σεξ με τη γυναίκα μου (μας καυλώνει φοβερά αυτό). Μόνο αυτή την υποχρέωση θα έχει. Διαθέτουμε 50 Ευρώ ανα συνεδρία. Πού νομίζετε ότι μπορώ να βάλω τη σχετική αγγελία για να έχω ανταπόκριση;
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, αναζητώ μιά σχετικά όμορφη γυναίκα για να κάνει μάτι όταν κάνουμε σεξ με τη γυναίκα μου (μας καυλώνει φοβερά αυτό). Μόνο αυτή την υποχρέωση θα έχει. Διαθέτουμε 50 Ευρώ ανα συνεδρία. Πού νομίζετε ότι μπορώ να βάλω τη σχετική αγγελία για να έχω ανταπόκριση;
Σου δανείζω την γιαγιά μου τύπε, παραμένει όμορφη για την ηλικία της. Θα της πείτε που θέλετε να καθίσει, θα σας παίρνει μάτι και θα πλέκει, δεν θα ενοχλεί καθόλου. Και μετά από 3-4 συνεδρίες θα σας μείνει και το πουλόβερ ως ανταπόδοση για τα 50άρικα που θα έχετε δώσει. Να βγάλει και κανένα φράγκο γιατί της έχουν γαμήσει την σύνταξη ρε τύπε.
ΥΓ: Στις αγγελίες/αγοραπωλησίες.
Σου δανείζω την γιαγιά μου τύπε, παραμένει όμορφη για την ηλικία της. Θα της πείτε που θέλετε να καθίσει, θα σας παίρνει μάτι και θα πλέκει, δεν θα ενοχλεί καθόλου. Και μετά από 3-4 συνεδρίες θα σας μείνει και το πουλόβερ ως ανταπόδοση για τα 50άρικα που θα έχετε δώσει. Να βγάλει και κανένα φράγκο γιατί της έχουν γαμήσει την σύνταξη ρε τύπε.
valentina134
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ειμαι η κοπελα που ζητάς.
Μαρκέλλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Επισκέπτης
Μαρκέλλα έφαγες καμιά πούτσα χθες βράδυ ή τσάμπα πήγε η μέρα;
Χαχαχαχαχα! Αμα θες φιλε, ερχομαι με γκομενα και σας παιρνουμε ματι μαζι. Δεν σας καβλωνει να σας παιρνει ματι ζευγαρι?και μ ενα εξτραδακι 20 γιουρια κανουμε και μια παρτουζιτσα ολοι μαζι.
[/
Συναγωνιστή παρτούζες με ζευγάρια κάνουμε και τσάμπα. Η καύλα με τη γυναίκα που παρακολουθεί είναι διαφορετική...
Δεν θα είχα αντίρρηση για γιαγιά, αν είναι όμορφη και υπάρχει και περίπτωση να καυλώσει... Από πουλόβερ δεν πάσχουμε... :-)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 86473
Επισκέπτης
Μαρκέλλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μαρκέλλα έφαγες καμιά πούτσα χθες βράδυ ή τσάμπα πήγε η μέρα;
Εφαγα εφαγα, της πουτανας εγινε
Επισκέπτης
Εφαγα εφαγα, της πουτανας εγινε
για λέγε...
Δεν θα είχα αντίρρηση για γιαγιά, αν είναι όμορφη και υπάρχει και περίπτωση να καυλώσει... Από πουλόβερ δεν πάσχουμε... :-)
Βελονάκι τότε τύπε! Κανένα σεμεδάκι και τέτοια, ξέρεις, όλο και κάπου χρειάζονται.
Είναι ωραία τύπε, μπορεί να σας βγάλει και γούστα με "έτσι μπράβο παιδί, ζμπρώξε", "μίλα λίγο ευλογημένη" και τέτοια. Αν σας ενδιαφέρει, πες μου να σας την στέλνω Κυριακές μετά την εκκλησία
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
τυπε επειδη ειμαι πολυ απασχολημενος,να φερω μια καμερα να σας γραφει;θα ειναι σαν να ειμαι εκει.αμα θες βαζω και το ματι των μασονων για καλυτερο εφε
Συνημμένα
Ειμαι η κοπελα που ζητάς.
'Εχεις pm Valentina... Τσίμπησα. Ελπίζω να το εννούσες...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 19K