giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
παραιτουμαι !Αμαν η γυναικα ειναι λιγο [size=18pt]κρυολογημενη[/size] και σου κανει στοματικο τι συμπτωσεις εχεις εσυ?
παραιτουμαι !Αμαν η γυναικα ειναι λιγο [size=18pt]κρυολογημενη[/size] και σου κανει στοματικο τι συμπτωσεις εχεις εσυ?
άμα είναι κρυολογημένη (λίγο όμως) κρυώνει και ο πούτσος σου και θέλει ειδική θερμοφόρα!Παιδια χθες εκανα γυμνο σεξ και μου καναν και γυμνο τσιμπουκι (με μια κοπελλα.. οχι πουτανα των μπουρδελων και των στουντιο ) και μεχρι σημερα η πουτσα μου ειναι πρισμενη αρκετα (μαλλον οχι το πουλι, αλλα το δερμα). Πρωτη φορα την ειδα τοσο πρισμενη και ανησυχησα.
Ειναι φυσιολογικο?
Αμαν η γυναικα ειναι λιγο κρυολογημενη και σου κανει στοματικο τι συμπτωσεις εχεις εσυ?
Αμαν η γυναικα ειναι λιγο κρυολογημενη και σου κανει στοματικο τι συμπτωσεις εχεις εσυ?
[/size]Παιδια χθες εκανα γυμνο σεξ και μου καναν και γυμνο τσιμπουκι (με μια κοπελλα.. οχι πουτανα των μπουρδελων και των στουντιο ) και μεχρι σημερα η πουτσα μου ειναι πρισμενη αρκετα (μαλλον οχι το πουλι, αλλα το δερμα). Πρωτη φορα την ειδα τοσο πρισμενη και ανησυχησα.
Ειναι φυσιολογικο?
[size=14pt]Αμαν η γυναικα ειναι λιγο κρυολογημενη και σου κανει στοματικο τι συμπτωσεις εχεις εσυ?
Πύρρος βασιλιάς της Ηπείρου, έκανε ότι πιο επικίνδυνο και "extreme" υπήρχε την εποχή εκείνη, πήγε σε πόλεμο με τον τελειώτερο στρατό του κόσμου τους Ρωμαίους, πολέμησε στην πρώτη γραμμή, τους ξεκώλιασε (με σοβαρές απώλειες βέβαια εξού και "Πύρρειος Νίκη") και τελικά έχασε την ζωή του σε περίοδο ειρήνης επειδή πέρναγε κάτω από ένα σπίτι από την σκεπή του οποίου ξεκόλλησε ένα κεραμίδι το οποίο και έσκασε στο κεφάλι του .....
Αμαν η γυναικα ειναι λιγο [size=18pt]κρυολογημενη[/size] και σου κανει στοματικο τι συμπτωσεις εχεις εσυ?
....Συγνωμη που δεν ειμαι [size=18pt]εμπειρογνωμονας[/size] σαν εσας.
οταν λες σεξ εννοεις ΚΑΙ τον αυνανισμο ??Σε μερικους πρεπει να απαγορευτει το σεξ.Δεν μπορουν να το διαχειριστουν
Αν φοβουνται και την χουφτα τουςοταν λες σεξ εννοεις ΚΑΙ τον αυνανισμο ??
γιατι ? και να εννοουσες εμενα τί εγινε ?Αν φοβουνται και την χουφτα τους
εντιτ : και φυσικα με το προηγουμενο μου σχολιο δεν εννοουσα εσενα που ησουν το προηγουμενο ποστ απο το δικο μου.
ζμπούτσας..Για αποφυγη παρεξηγησης
Παιδια χθες εκανα γυμνο σεξ και μου καναν και γυμνο τσιμπουκι (με μια κοπελλα.. οχι πουτανα των μπουρδελων και των στουντιο ) και μεχρι σημερα η πουτσα μου ειναι πρισμενη αρκετα (μαλλον οχι το πουλι, αλλα το δερμα). Πρωτη φορα την ειδα τοσο πρισμενη και ανησυχησα.
Ειναι φυσιολογικο?