Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Η Ντάρια αλύγιστη στην πολιορκία! Σαν το Στάλινγκραντ! :o
Η Ντάρια αλύγιστη στην πολιορκία! Σαν το Στάλινγκραντ! :o
Καλημέρα σας,
Διάβασα μία περιγραφή του φίλου Vanzel για 1 40αρα CG στην Θεσσαλονίκη! Μήπως μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο φίλος;
ΟΥΣΤ παλιοπουστρα πρωι πρωι σκετο σιχαμα εισαι επινα καφε και τον παρατησαΕγω παντως τρελαινομαι να πινω σπερμα οσο για τον κωλο μου δεν υπαρχει ψωλη που να μην την χωραει.
Αυτο με το λιστεριν με ετυχε και εμενα στην Ταυλανδη οταν εκανα body massage...Αν ειναι δυνατον ρε παιδια ξυπνηστε λιγο!Μου ειπε πως για να προφυλαχθει τις εχουν πει να τρωει LISTERINES καραμελες μετα την πιπα!Ακουσον ακουσον!
Το ακαποτο στοματικο εγκυμονει κινδυνους κυριως για αυτον που πιπωνει. Πολυ χαμηλους ομως. Γενικοτερα κανεις δεν εχει κολλησει HIV απο ακαποτο και αν παιζει πληγη, πρεπει να παιζει και απο τους δυο. Η ουρηθρα ειναι θεωρητικα ενας ευκολος τροπος προσβασης του ιου αλλα δεν ειναι αποδεδειγμενο. Ερπητας, πρεπει να τον εχει η κοπελα (η' ο αντρας) στο στομα του σε εξαρση για να κολλησεις. Χλαμυδια κλπ κολλας πιο ευκολα αλλα και παλι δυσκολα.
Επισης θελω να πω οτι οι ιεροδουλες τσεκαρονται πιο συχνα απο τις κοινες κοπελες, οποτε το οτι παει με 40-50 αντρες την εβδομαδα, στατιστικα δεν μεγαλωνει την πιθανοτητα. Η ουσια ειναι καθε ποτε τσεκαρονται για αφροδισια. Απο τις κοπελες που γνωριζω (φιλες, ερωμενες κλπ) παρα πολυ λιγες εχουν εξεταστει για αφροδισια. Απο ιεροδουλες και σι-τι κλπ ΟΛΕΣ τσεκαρονται. Οσο περιεργο και να φαινεται, οι ιεροδουλες ειναι μια πιο ασφαλης λυση εφοσον δεν ειναι πρεζακια και τσεκαρονται συχνα.
Π
Επισης θελω να πω οτι οι ιεροδουλες τσεκαρονται πιο συχνα απο τις κοινες κοπελες, οποτε το οτι παει με 40-50 αντρες την εβδομαδα, στατιστικα δεν μεγαλωνει την πιθανοτητα. Η ουσια ειναι καθε ποτε τσεκαρονται για αφροδισια. Απο τις κοπελες που γνωριζω (φιλες, ερωμενες κλπ) παρα πολυ λιγες εχουν εξεταστει για αφροδισια. Απο ιεροδουλες και σι-τι κλπ ΟΛΕΣ τσεκαρονται. Οσο περιεργο και να φαινεται, οι ιεροδουλες ειναι μια πιο ασφαλης λυση εφοσον δεν ειναι πρεζακια και τσεκαρονται συχνα.
κατερινα 69 ,ποτε δουλευεις ? Θελω να ερθω ,να συζητησουμε καποια θεματα ....Ένα σας λέω..προσοχή από "σαμπάνια"...
χαχαχαχαχ...
Όλα τα άλλα...επιτρέπονται...!!!!