Νέα

Γυμνασμένες πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexyellinaras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kofigus

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Επισκεψη πριν 10 λεπτα Κωνσταντινουπολεως 92Α στο γκαζι και παθαμε σοκ με τον κολλητο αλλα και πεθαναμε στα γελια με το τερμα αθλητικο , αδυνατο( που σου θυμιζει πιπινακια απο το γυμναστηριο ή beach volley κορασιδες) και σφιχτο σωμα υψους 1.68max βυζακι σχεδον ανυπαρκτο με ανοιχτες καφε ρωγες και νορμαλ στεφανη,  απιστευτες tan lines και κωλαρα πεταχτη οσο δεν παει αλλο απο την 21χρονη Ναντια απο Πολωνια. Τελεια ελληνικα και χιουμορ ελληνικο, μονο για το κεφι που βγαζει ολογυμνο αυτο το πιτσιρικι στο σαλοναρισμα αξιζει μια βολτιτσα. Για τους φαν των αθλητικων κορμιων, στυλα ραστα σκουρο ξανθο μαλλι λιγο κατω απο τους ωμους και μεγαλο tribal tatoo στη μεση. Πιανει κανα τεταρτο κουβεντα χορευοντας και χοροπηδωντας  στο σαλοναρισμα λεγοντας" νο μαντζαρε και μπολικο γαμησι και οριστε το σωμα μου"  και δε βαριεται καθολου (γουσταρει εμας τα 30 ψιλα νεα παιδια)

nsm

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Νομίζω ότι έχει το και studio oriental κάποιες γυμνασμένες που προσφέρουν και ερωτική πάλη...

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Νομίζω ότι έχει το και studio oriental κάποιες γυμνασμένες που προσφέρουν και ερωτική πάλη...
Ενδιαφέρον. Ξέρεις πόσο έχει; Φαντάζομαι από κατοστάρικο και πάνω ε; :P

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Μυρτώ από yoourangels (πολύ γυμνασμένη και fit, πολύ καλές υπηρεσίες, αλλά κοντούλα)

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
ειχα πετυχει σε ρδελο ρουμανα μπασκετμπολιστρια 1.80 ηταν γυμνασμενη αλλα από μουρη αισχος.

Panosssss21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2017
Like
5
Πόντοι
0
Εχει κλειστα τα αιτηματα η δεσποινης!!Πως μπορουμε να επικοινωνισουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom