Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 386K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Σε ποιά χώρα οι Ρομα ενσωματώθηκαν στην κοινωνία?
Ενα ενδιαφέρον παράδειγμα είναι η Ισπανία και ειδικότερα η περιοχή της Ανδαλουσίας.

Τελευταία τροποποίηση:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.440
Πόντοι
456
Να κοιτάμε μην μας φορτωθούν κι άλλοι ποικίλοι «ξέμπαρκοι και κατατρεγμένοι» από Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, κι ενωθούν όλοι μαζί στο τέλος στους καταυλισμούς των Ρομά.

Είναι πραγματικά καιρός να τεθεί αυτή η κατάσταση υπό έλεγχο. Η λαϊκή βούληση υπάρχει, το θέμα είναι τώρα να ακολουθήσει και η πολιτική.
Να είσαι σίγουρος ότι αν οι Ρομά αντιληφθούν ότι χάνουν περιοχές και "δικαιώματα" από τους λάθρο, θα γίνουν πιο ακροδεξιοί Έλληνες και από τον Πλεύρη.
Η Γερμανία ξεκίνησε να δείχνει το δρόμο με κλείσιμο συνόρων. Θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες.
Τελικά δεν είχα άδικο όταν είπα ότι όσο πιέζουν προς τα αριστερά κάποιοι, τόσο θα ανεβαίνουν οι δεξιές δυνάμεις.Νόμοι της φυσικής είναι, τίποτα άλλο.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Attention whore είναι,χωρίς να έχει καμμία πρόταση....
Και το παίζει extra μορφωμένος ενώ είναι απόφοιτος λυκείου το πολύ.

Ρε μαστορα, αυτο:
Εγκλεισμος (Να χτιστουν Υποδομες Στη Μεση Του Πουθενα) Η ΘΑΝΑΤΟΣ Βαση Νομου !!!!!!!! . Η Θα Γινετε Ανθρωποι Η Fire At Will !!!!.......

Και Το Νημα σου Εκλεισε !!!!!!!!!!!!!!!!!
ειναι προταση?!?

μη μας ζαλατε τα οργανα με ιαχες!

για να ενσωματωσεις γκετοποιημενα κομματια στην κοινωνια θελει δουλεια!
Αυτη η δουλεια ΔΕΝ γινεται γιατι αυτος που ειναι να την κανει ειναι στο απυροβλητο και μας φταιει το συμπτωμα!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Ρε μαστορα, αυτο:

ειναι προταση?!?

μη μας ζαλατε τα οργανα με ιαχες!

για να ενσωματωσεις γκετοποιημενα κομματια στην κοινωνια θελει δουλεια!
Αυτη η δουλεια ΔΕΝ γινεται γιατι αυτος που ειναι να την κανει ειναι στο απυροβλητο και μας φταιει το συμπτωμα!
Οχι δεν είναι πρόταση αυτό.
Ανέφερα την Ισπανία.
Από το 1980 και μετά κάτι έχουν κάνει.
Μήπως να το δούμε?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.751
Πόντοι
2.356
Attention whore είναι,χωρίς να έχει καμμία πρόταση....
Και το παίζει extra μορφωμένος ενώ είναι απόφοιτος λυκείου το πολύ.
Μπα, ούτε καν.
Όταν σταμάτησαν οι δικοί του να παίρνουν την επιδότηση, τον έκοψαν κι απ' το σχολείο.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Οχι δεν είναι πρόταση αυτό.
Ανέφερα την Ισπανία.
Από το 1980 και μετά κάτι έχουν κάνει.
Μήπως να το δούμε?

....
φυσικα και ΑΥΤΟ ειναι που πρεπει να δουμε!
...

η εκπληξη ειναι γιατι ενω τοση ωρα αυτο το πραγμα λεω, βρισκω μια αντιδραση του τυπου....

"ε αφου δε θες να τους καψουμε ζωντανους, τους συμπαθεις κιολας!!!"

οπου φυσικα και θελω να τους ξεφορτωθω απο πορτα μου, την γειτονια μου, την πολη μου και την χωρα μου, αλλα δεν ειμαι και ζωο να ευχομαι θανατους κτλ κτλ

Τελευταία τροποποίηση:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.470
Πόντοι
2.606
Να είσαι σίγουρος ότι αν οι Ρομά αντιληφθούν ότι χάνουν περιοχές και "δικαιώματα" από τους λάθρο, θα γίνουν πιο ακροδεξιοί Έλληνες και από τον Πλεύρη.
Η Γερμανία ξεκίνησε να δείχνει το δρόμο με κλείσιμο συνόρων. Θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες.
Τελικά δεν είχα άδικο όταν είπα ότι όσο πιέζουν προς τα αριστερά κάποιοι, τόσο θα ανεβαίνουν οι δεξιές δυνάμεις.Νόμοι της φυσικής είναι, τίποτα άλλο.
τυπε ενημερωτικα οι ρομα ειναι πολυ πιο ακροδεξιοι απο τον πατερα πλευρη!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
....
...

η εκπληξη ειναι γιατι ενω τοση ωρα αυτο το πραγμα λεω, βρισκω μια αντιδραση του τυπου....

οπου φυσικα και θελω να τους ξεφορτωθω απο πορτα μου, την γειτονια μου, την πολη μου και την χωρα μου, αλλα δεν ειμαι και ζωο να ευχομαι θανατους κτλ κτλ
Λογικό είναι να δείς αντίδραση γιατί στην ουσία απαντούσες στο ίδιο ύφος.
Το πρόβλημα είναι χαώδες.
Ο βασικός υπεύθυνος ειναο το Ελληνικό κράτος.
Πρόχειρα μπορώ να σκεφτώ ότι σε οργανωμένα κράτη(Γερμανία,Η.Β,Ιταλία)ναι μεν υπάρχουν,σαν λούμπεν υποκοινωνία κυρίως,αλλά η ανομία τους ειναι στο 1% σε σχέση με την χώρα μας.
Στην Γαλλία επιχειρήθηκε(ανεπιτυχώς)η μαζική εκδίωξη τους,επί κυβέρνησης Σαρκοζί.
Αυρό τους περιθωριοποίησε παραπάνω και είναι πλέον οι ισχυροί στο οργανωμένο έγκλημα μαζί με τους Μαγκρεμπιανούς.
Γάλλος τσιγγάνος θεωρεί ντροπή να εργάζεται για Γάλλο.

Η Ισπανία,αν και δεν είναι η τέλεια κατάσταση,τους έχει αφομοιώσει σε μεγάλο βαθμό.
Μάλιστα η συνεχής αλληλεπίδραση μόνο καλό φέρνει.
Το Φλαμένκο,η μουσική σκηνή από την Ανδαλουσία,είναι καθαρή τσιγγάνικη μουσική.
Και εκεί έχουν πολλά προβλήματα να λύσουν....
Η πετιθωροποίηση τους έγινε κυρίως επί Φράνκο,όπου κυνηγήθηκαν αδυσώπητα.
Οι παλαιότερες γενιές νισούσαν τον λευκό Ισπανό.
Τώρα έχει εκλείψει αυτό.
Εκεί και εργάζονται κανονικά,κυρίως σαν εργάτες γής ή έχουν δικές τους επιχειρήσεις,κυρίως bar και εστίαση και φυσικά είναι μουσικά οι νο1 στην χώρα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.470
Πόντοι
2.606
....
...

νταξει ρε συ ,οσοι ευχονται θανατικα και μαζικη εξαφανιση στους γυφταιους δεν ειναι απαραιτητα ζωα-εχει και τετοιους βεβαια-οι πιο πολλοι εχουν τα δικια τους και εκφραζουν την αγανακτηση τους λιγο ακραια....δεν παει αλλο η κατασταση με τους γαμημενους ,εχουν γινει μασιφ πλεον οι πουστηδες και εχουν μετατραπει σε μπετον αρμε συμμορια ....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
τυπε ενημερωτικα οι ρομα ειναι πολυ πιο ακροδεξιοι απο τον πατερα πλευρη!
Ισχύει και μου κάνει τρομερή εντύπωση.
Ενώ λογικά μόνο ένα ΚΚΕ θα τους ταίριαζε ή ένα καθαρά αριστερό κόμμα.
Αν και θεωρώ ότι ταλαντεύονται ανάλογα το συμφέρον και τις συγκυρίες.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
νταξει ρε συ ,οσοι ευχονται θανατικα και μαζικη εξαφανιση στους γυφταιους δεν ειναι απαραιτητα ζωα-εχει και τετοιους βεβαια-οι πιο πολλοι εχουν τα δικια τους και εκφραζουν την αγανακτηση τους λιγο ακραια....δεν παει αλλο η κατασταση με τους γαμημενους ,εχουν γινει μασιφ πλεον οι πουστηδες και εχουν μετατραπει σε μπετον αρμε συμμορια ....
Βρίσκουν και τα κάνουν.
Όταν έρθει η ΝΔ σαν κυβέρνηση θα το λύσει το πρόβλημα....
:confused::confused::confused:

Τώρα λέει ο Χυσοχοϊδης ότι θα μπεί μέσα στους καταυλισμούς με κάμερες κτλ....

:confused:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.470
Πόντοι
2.606
το μεγαλυτερο κακο για την χωρα ειναι το κρατος που εξεθρεψε την εγκληματικοτητα στους γυφταιους....δεν θα κατσω να γραψω κατεβατα ,αλλα οσο το κρατος τους χαιδευει για ψηφους και ανεχεται την απιστευτη ρατσιστικη συμπεριφορα τους απεναντι στους υπολοιπους πολιτες ,ενω παραλληλα δεν δινει καμια διεξοδο διαφυγης -ειδικα στους νεους γυφτους απο τον φαυλο κυκλο αναπαραγωγης της ακραιας συμπεριφορας τους-τοσο το προβλημα θα μεγαλωνει..και βεβαια δεν ειναι λυση να καψεις σε φουρνους διακοσιες χιλιαδες γυφταιους που γραφουν μερικοι...ουτε για πλακα δεν γραφονται αυτα ,ειναι ασοβαρα .....η λυση ειναι μονοδρομος...καμια ανοχη στην παραβατικοτητα τους,διαλυση των γκετο τους ,λυσεις διαφυγης απο το συναφι τους και σε βαθος χρονου με παρεμβασεις στοχευμενες αφομοιωση τους...οσο τους χαιδευουν ομως για ψηφους το προβλημα θα μεγαλωνει και θα τους τρωμε στη μαπα τους σιχαμερους φασιστες κατσιβελους .

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.470
Πόντοι
2.606
Ισχύει και μου κάνει τρομερή εντύπωση.
Ενώ λογικά μόνο ένα ΚΚΕ θα τους ταίριαζε ή ένα καθαρά αριστερό κόμμα.
Αν και θεωρώ ότι ταλαντεύονται ανάλογα το συμφέρον και τις συγκυρίες.
αταλαντευτοι ειναι -μασιφ σχεδον-μην μπερδευεις το τι ψηφιζουν ,φασιστας εισαι με τις πραξεις σου οχι με την ψηφο σου!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.470
Πόντοι
2.606
Βρίσκουν και τα κάνουν.

θα τους αερισει τους ορχεις.....

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556

Η άκρα δεξιά θα δυσκολευτεί να αποδεχτεί τους Ρομά στις αγκάλες της.:cheesy:

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186
Αν δεν συνταξιοδοτηθούν και οι τελευταίοι ΠΑΣΟΚτζήδες από την αστυνομία να φύγει η σαβούρα από το επάγγελμα δεν βλέπω να βελτιώνεται η κατάσταση ούτε με τους γύφτους, ούτε με τους άπλυτους στα Εξάρχεια και ούτε με όλη την βρώμα στο κέντρο της Αθήνας. Υπάρχουν βέβαια γύφτοι και γύφτοι, ok οι 8/10 είναι μεν μπάσταρδοι, κλεφτρόνια και πρεζάκια αλλά δεν θα τους βάλουμε ίσα και όμοια με τους γύφτους της Αγιάς Βαρβάρας που έχουν τα μαγαζιά τους και δεν ενοχλούν κανέναν.
Διαφωνω καθετα.
Η αστυνομια μας ειναι μια χαρα,κανει αψογα τη δουλεια της
Οι δικαστες (κυριως) και οι πολιτικοι φταινε
Στο χθεσινο ντου στους καταυλισμους συνελήφθησαν ατομα που ειχα ξανασυλληφθει αλλες....15 φορες!

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Η αστυνομια μας ειναι μια χαρα,κανει αψογα τη δουλεια της
Οι δικαστες (κυριως) και οι πολιτικοι φταινε
Στο χθεσινο ντου στους καταυλισμους συνελήφθησαν ατομα που ειχα ξανασυλληφθει αλλες....15 φορες!

χμ...μαλλον δεν εχεις ιδεα απο δικογραφια και τρυπες που μενουν απο την συνταξη αυτης...
ειναι τοσες οι παραληψεις του μεσου οργανου που δε παει το μυαλο σου.

επειτα, η αποσταση απο την δικαιοσυνη και την πραγματικοτητα, ειναι σε πολλες περιπτωσεις χαοτικη

αλλα ολα αυτα για να φτασουν να κανουν τη ζημια που ζουμε, θελουν ενα και μονο πραγμα, την πολιτικη ανοχη και προτροπη!

Ελπιζω τα τρεχοντα χρονια της παντοδυναμης ΝΔ να σας εχουν ανοιξει τα ματια ως προς τη διαφορα αναμεσα σε ΟΤΙ μπορει να μπει στο κοινοβουλιο! Ειτε ειναι η Ζωη ή ο Βελοπουλος ή ο Λεβεντης!
Οποιος θα μπορουσε να κανει τη διαφορα, τον εχουν πεταξει απο ολο το φασμα!

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.751
Πόντοι
2.356
Βρίσκουν και τα κάνουν.

Ο ΠροΠο δήλωσε σήμερα ότι έχουν γίνει 9000 συλλήψεις ανηλίκων στο εξάμηνο. Ειδικά Γλυφάδα η παραβατικότητα κτυπάει κόκκινο. Και δεν ξέρουν τι στην ευχή να κάνουν αφού δε θεωρεί το αναμορφωτήριο λύση.

Στα των γύφτων, η μη ενσωμάτωση είναι επιλογή. Υπάρχουν αυτοί που έχουν ενταχθεί, σπουδάσει, δουλεύουν, αποτελούν τέλος πάντων κανονικό τμήμα της κοινωνίας.
Και υπάρχουν πάρα πολλοί που επιλέγουν να είναι γυρολόγοι, να κάνουν μεροκάματα αλλά και πλιάτσικο και να θεωρούν την παραβατικότητα τμήμα της κουλτούρας τους.
Όσοι πηγαίνουν φυλακή έχουν προστασία ομοεθνών τους μέσα, βγαίνουν, κάνουν υπηρεσία μισθωτή σε θέσεις που προκηρύσσονται για επανένταξη ποινικών, τελειώνουν τη σύμβασή τους και πάλι από την αρχή.
Υπήρξε περίπτωση που Δήμαρχος τους ρώτησε τι θέλουν για να βελτιωθεί ο συνοικισμός τους. Ζήτησαν παιδική χαρά, να έχουν κάπου να παίζουν τα τσιγγανακια, στήθηκε και σε μία βδομάδα μεσα την ξηλωσαν και την πήγαν για σκραπ. Το άκουγα και δεν το πίστευα. Όλο το σύστημα είναι δομημένο για να κλέβουν ασταμάτητα, οι βασιλιάδες του σκραπ είναι γύφτοι, με τεράστια οικονομική επιφάνεια και το γελοιον του πράγματος, πιστοί χριστιανοί. Χτίζουν εκκλησάκια στις επιχειρήσεις τους να τους προστατεύει η Αγία Παρασκευή κι ο Άγιος Γεώργιος, που είναι οι Άγιοι που λατρεύουν να προσκυνούν.
Η αστυνομία κάπου είναι αδιαφορη.
Τρεις φορές μου την έκαναν γύφτοι. Τη μία μου είπαν "μην κάνεις μήνυση καν, δε θα ασχοληθεί κανείς ", την άλλη "που να μπλέξουμε τώρα με τους γύφτους; έχουν μαζευτεί κι ενα σωρό βουλγαρογυφτοι στο συνοικισμό " την τρίτη καθάρισα μόνος μου. Πήγα σε χειρότερους από αυτούς και βρήκα την άκρη και τα μηχανήματα. Γνωστού μου του ζήτησαν σεβαστό ποσό για να του πουν σε ποια μάντρα ειχαν πουλήσει τα μηχανήματα που του έκλεψαν.
Αισθανονται και είναι ανέγγιχτοι από τις διωκτικές αρχές.
Και το κακό είναι ότι λογω ΕΕ έχουν ενισχύσεις ομοεθνών τους από Ρουμανία και Βουλγαρία.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946
Ο ΠροΠο δήλωσε σήμερα ότι έχουν γίνει 9000 συλλήψεις ανηλίκων στο εξάμηνο. Ειδικά Γλυφάδα η παραβατικότητα κτυπάει κόκκινο. Και δεν ξέρουν τι στην ευχή να κάνουν αφού δε θεωρεί το αναμορφωτήριο λύση.
Μια ζωή παθητικοί ηττημένοι σε αυτή την χώρα. Τι στο διάολο θα πει "δεν θεωρεί το αναμορφωτήριο λύση"; ΦΥΣΙΚΑ και ΠΡΕΠΕΙ να πληρώνουν για τις πράξεις τους. Εγώ δηλαδή γιατί δεν κουβαλούσα στυλιάρια και γκλομπ απάνω μου σε αυτή την ηλικία; Ήξερα ότι υπάρχουν ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
Την ποινή, ανάλογα το αδίκημα, ας την βρουν άλλοι, πρέπει όμως ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να υπάρχει κάποια ποινή. Δεν γίνεται να τραβάει μαχαίρι κάποιος, είτε ενήλικος είτε ανήλικος και να ΜΗΝ υπάρχουν συνέπειες.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Διαβάστε αυτό....

Αυτό που δεν λέει είναι ότι σε ανύποπτο χρόνο πλάκωσαν με τα ντάτσουν κάποιοι συγκεκριμένοι και "σήκωσαν" αιρκοντίσιον και οτιδήποτε κάποιας αξίας, είδη υγιεινής,μπρίζες κτλ...
Και μπήκαν μετά οικογένειες μέσα με τα "σπίτια" ήδη αποψιλωμένα....
Να τονισθεί ότι τα σπίτια είχαν φτιαχτεί σύμφωνα με τις οδηγίες της πανελλήνιας αλλα και της τοπικής επιτροπής αθίγγανων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom