Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.940
- Πόντοι
- 6.946
Προφυλακιστέος ο 23χρονος Ρομά για τη δολοφονία της ηλικιωμένης....
www.police-voice.com
Μενίδι: Ξύλο σε αστυνομικούς, ληστείες, αδέσποτες σφαίρες και παραβατικοί Ρομά
Μενίδι : Ένας από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής για ακόμη μια φορά μπαίνει στα πρωτοσέλιδα για όλους τους λάθος λόγουςwww.newsbomb.gr
Πάρτε πάρτε πάρτε αυτό το καταραμένο πορτοφόλι από τότε που το βρήκα πέθανε ο παππούς κόντεψε να με πατήσει ένα φορτηγό έπαθα ηλεκτροπληξία καθώς κατέβαζα ρεύμα από την κολώνα, πάρτε το το καταραμένο
Α παπαπα... μεμονωμένο τυχαίο γεγονός θα ήταν, δεν κάνουν τέτοια πράγματα οι οπαδοί της Ρόμα.Πύργος: ΡΟΜΑ χτύπησε με καδρόνι ντελιβερά για να του κλέψει το μηχανάκι
Όλες οι ειδήσεις και τα νέα της Ηλείας και της Ελλάδας.www.ilialive.gr
Γαμημένη δικαιοσύνη τύπε. Ο βασικότερος παράγοντας σήψης της χώρας μετά το πολιτικό σύστημα.Έλα μουνί στον τόπο σου
Η δικαιοσυνη στα χειροτερα της.Έλα μουνί στον τόπο σου !!!
Αστυνομικός καταδικάστηκε σε 7,5 χρόνια επειδή σκότωσε απαγωγέα ηλικιωμένης
Ο αστυνομικός ήταν εκτός υπηρεσίας την ώρα που είδε τους σωματώδεις δράστεςwww.newsbomb.gr
Ηλίθια και παράλογη ακούγεται η απόφαση, ΑΛΛΑΗ δικαιοσυνη στα χειροτερα της.
Ντροπη!
Το ονομα σου ειναι το τελειο σχολιο σε τετοια ειδησηΗλίθια και παράλογη ακούγεται η απόφαση, ΑΛΛΑ
1. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε και δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στα "ρεπορτάζ". Καθόλου απίθανο στο δικαστήριο να παρουσιάστηκαν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα...
2. Διαβάζω για ανασταλτικό χαρακτήρα της ποινής. Ταυτόχρονα διαβάζω ότι συνεχίζει να υπηρετεί στην ΔΙΑΣ. Εμένα αυτά μου λένε ότι επιλέχθηκε Σολομώντια λύση του στυλ "καταδικάζω μεν για να μην φανεί ότι επικροτώ την "αστυνομική βία" αλλά ταυτόχρονα δίνω αναστολή και χωρίς επαγγελματικές επιπτώσεις", οπότε κλαιν μαιν...
3. Στο εφετείο τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ-πολύ καλύτερα και ας μην το μάθουμε ποτέ...