Χτεσινό συμβάν στην Πειραιώς. Ήμουν με το αυτοκίνητό μου κατεύθυνση προς Πειραιά επί της οδού Πειραιώς, όπου στο ύψος του ιδρύματος Μ.Κακογιάννη βγήκε χωρίς δισταγμό με το έτσι θέλω ένα 10ετιας vw golf με 4 άτομα και στο τιμόνι ένας κοντός ( πιθανόν ανήλικος) μελαμψός από την αγαπημένη μας φυλή. Αφού αποφύγαμε το τρακάρισμα και μετά από κάτι σφυρίγματα εκ μέρους μου και βρισιές εκ μέρους τους, τους άφησα να προπορεύονται. Λίγο πιο κάτω στο ίδρυμα μείζονος Ελληνισμού, καγκουρας με φτιαγμένο honda civic, τζάμια φιμέ και μουσική να βαράει ετοιμαζόταν για αντικανονική αναστροφή που παρεμπόδιζε την αριστερή λωρίδα. Οι γύφτοι με κορναρισμα και βρισιές φτάνουν από πίσω του και τον προσπερνούν όπου ο οδηγός έριξε μπουνιά στο πίσω δεξί φανάρι. Αυτό που ακολούθησε ήταν ασύλληπτο, κάνω στην άκρη εγώ και ακολουθεί καταδίωξη των γύφτων από τον καγκουρα. Πέφτουμε πάνω σε φανάρι στο ύψος της ΙΟΝ, οι γύφτοι καβαλάνε το διάζωμα και μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα ενώ τα ίδια έκανε και το civic. Για καλή τύχη όλων υπήρχε κόκκινο φανάρι και για το αντίθετο ρεύμα οπότε το κυνηγητό συνεχίστηκε στα στενά Ταύρου- Μοσχατου.
Πραγματικά θα ήθελα να μαθαίνα την εξέλιξη της όλης καταδίωξης.