Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 385K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.041
Πόντοι
6.515
Δυσκολη ερώτηση για το νομικό τμήμα, του bou

Η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να ανακοινώσει από ποιου αστυνομικου το όπλο βγήκε η μοιραία βολίδα?

Σε τέτοια οεριπτωση θα κάνει στόχο έναν αστυνομικό απέναντι στο γυφταριο

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
το πρωι βγηκε ο συνδικαλιστης της αστυνομιας στα πρωιναδικα και ειπε οτι η αστυνομια δεν θα ερχεται σε θεματα ληστειων γενικα
μονο σε δολοφονιες σε σπιτια και με αυστηρα κριτηρια

δεν θελουν ειπε να βρουν μπελα οι αστυνομικοι μετα την υποθεση στο περαμα

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Τελικά καμιά γυφτισα γαμαει κάνεις? ?Έχει πολλά ωραια μωρα.. Κάνει κανείς πεσιματικη σε μενιδι ζεφυρι Σάντα Μπάρμπαρα? Είχε επιτυχία??
Τύπε διάλεξες νομίζω την καλύτερη εποχή για πεσιματική.
Μην πας όμως ντυμένος σαν γιούφτος! Τέτοιους έχουν!
Βάλε κάτι ακριβό και γενικά δείχνε οτι το φυσάς.
Φόρα καμιά χρυσή αλυσίδα, κανένα ακριβό ρολόι, κινητό iphone κλπ και κάνε βόλτα Ζεφύρι/Σάντα Μπάρμπαρα.
Νομίζω οτι τα μωράκια τα γουστάρουν κάτι τέτοια και θα παιχτεί καλό σκηνικό. :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Κλαψε οσο θες τρολακι.Το κομμα σου στις επομενες εκλογες αν δεν κανετε καμμια λαμογια με την απλη αναλογικη θα κανετε συγκιβερνηση ειτε με πασοκ ειτε με συριζα.Αυτοδυναμια να την ξεχασεις.Περιμενε εσυ ψηφο απο τον μεσο δεξιο νοικοκυρη.Θα παρετε τα αρχιδια μου νεοπασοκοι!!!!
Εχμ, την ημερα που θα παρει παλι αυτοδυναμια ο Κουλης θα εισαι εδω υποθετω, γιατι αρχισατε καποιοι τις δηλωσεις και το βραδυ των εκλογων θα ειστε εξαφανισμενοι παλι ολοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το πρωι βγηκε ο συνδικαλιστης της αστυνομιας στα πρωιναδικα και ειπε οτι η αστυνομια δεν θα ερχεται σε θεματα ληστειων γενικα
μονο σε δολοφονιες σε σπιτια και με αυστηρα κριτηρια

δεν θελουν ειπε να βρουν μπελα οι αστυνομικοι μετα την υποθεση στο περαμα
ΑΝ, λεω ΑΝ (γιατι δεν εισαι και πολυ αξιοπιστος) εγινε τετοια δηλωση, επρεπε να εχει ηδη απολυθει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Δεν ξερω ποιον καρφωσε και ποιον οχι.Ξερω οτι ο μικρος πλευρης δεν πηρε τιποτα απο τον πατερα του.
Αν δεν ξερεις, να μαθεις και μετα να μιλας

Υπουργός παίρνει τηλέφωνο και λεει συγνωμη στους γύφτους , οι μπάτσοι θα πανε φυλακή επειδη δεν εκατσαν να πεθάνουν πρωτα αυτοι και μετα ο γύφτος.
Παει χάλασε και η ΝΔ.
Δεν ειπε συγνωμη, συλλυπητηρια ειπε

Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
262
Πόντοι
1
Εχμ, την ημερα που θα παρει παλι αυτοδυναμια ο Κουλης θα εισαι εδω υποθετω, γιατι αρχισατε καποιοι τις δηλωσεις και το βραδυ των εκλογων θα ειστε εξαφανισμενοι παλι ολοι

ΑΝ, λεω ΑΝ (γιατι δεν εισαι και πολυ αξιοπιστος) εγινε τετοια δηλωση, επρεπε να εχει ηδη απολυθει
Ε ναι αμα κανει 30 φορες εκλογες με την απλη αναλογικη μπορει να κανει αυτοδυναμια.Παντως τον κασιδιαρη θα τον τρωτε στη μαπα τις επομενες εκλογες.Μην σου πω οτι μπορει να μπει και κανας τζημερος με φαηλο και τοτε ειναι που θα κλαιτε με μαυρο δακρυ τα νουδουτρολ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
262
Πόντοι
1
Αν δεν ξερεις, να μαθεις και μετα να μιλας

Δεν ειπε συγνωμη, συλλυπητηρια ειπε
Δεν ανακατευομαι σε μικροκοτσομπολια οπως εσυ.Δεν με ενδιαφερει ποιος μαλωσε με ποιον και ποιος καρφωσε ποιον.Εγραψα οτι ο μικρος Πλευρης ειναι καρκεκλακιας και δεν εμοιαξε τον πατερα του σε τιποτα ιδιως σε οτι αφορα το ιδεολογικο του πιστευω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Ε ναι αμα κανει 30 φορες εκλογες με την απλη αναλογικη μπορει να κανει αυτοδυναμια.Παντως τον κασιδιαρη θα τον τρωτε στη μαπα τις επομενες εκλογες.Μην σου πω οτι μπορει να μπει και κανας τζημερος με φαηλο και τοτε ειναι που θα κλαιτε με μαυρο δακρυ τα νουδουτρολ.
Δεν θα κάνει 30 φορες, δυο θα κανει.

Α μαλιστα, χρυσαυγουλο εισαι πουλακι μου? Γι αυτο το μενος κατα της Δεξιας. Συριζαυγίτες.
Περιμενε εσυ Τζημερο και Κασιδιαρη να σε σωσουνε.

Οσο για τον Φαηλο, τον ειδα σημερα στα δικαστηρια, αραχτος σε ενα παγκακι με μια τυροπιτα, εξεπεμπε αγωνιστικο παλμο

Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
262
Πόντοι
1
Δεν θα κάνει 30 φορες, δυο θα κανει.

Α μαλιστα, χρυσαυγουλο εισαι πουλακι μου? Γι αυτο το μενος κατα της Δεξιας. Συριζαυγίτες.
Περιμενε εσυ Τζημερο και Κασιδιαρη να σε σωσουνε.

Οσο για τον Φαηλο, τον ειδα σημερα στα δικαστηρια, αραχτος σε ενα παγκακι με μια τυροπιτα, εξεπεμπε αγωνιστικο παλμο
O κασιδιαρης ζαβε δεν ειναι πλεον στην χρυση αυγη.Δευτερον δεν ειμαι κομματικοποιημενος.Δεν ψηφιζω κομματα αλλα προσωπα.Το τι κανει ο Φαηλος ουτε που με νοιαζει.Δεν πα να ειναι και 300 κιλα?Ειναι ενας σοβαρος νομικος και οι πολιτικες του τοποθετησεις με καλυπτουν.Εσυ νουδουτρολ να πας να ψηφισεις τον κεντροαριστερο μιζοτακη και τους ψοφοδεξιους κωλοτουμπες τυπου αδωνη,βοριδη,πλευρη κλπ.Ασε εμας τους σοβαρους δεξιους πατριωτες να ψηφισουμε σοβαρα προσωπα και οχι νεοταξικα κατακαθια τυπου κουλη,αλεξη,γιωργακη κλπ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Δυσκολη ερώτηση για το νομικό τμήμα, του bou

Η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να ανακοινώσει από ποιου αστυνομικου το όπλο βγήκε η μοιραία βολίδα?

Σε τέτοια οεριπτωση θα κάνει στόχο έναν αστυνομικό απέναντι στο γυφταριο
Φυσικα ειναι υποχρεωμενη, γιατι ο αστυνομικος απο το οπλο του οποιου εφυγε η σφαιρα, θα ειναι τελικα ο μονος κατηγορουμενος για ανθρωποκτονια. Οι υπολοιποι αθώοι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
O κασιδιαρης ζαβε δεν ειναι πλεον στην χρυση αυγη.Δευτερον δεν ειμαι κομματικοποιημενος.Δεν ψηφιζω κομματα αλλα προσωπα.Το τι κανει ο Φαηλος ουτε που με νοιαζει.Δεν πα να ειναι και 300 κιλα?Ειναι ενας σοβαρος νομικος και οι πολιτικες του τοποθετησεις με καλυπτουν.Εσυ νουδουτρολ να πας να ψηφισεις τον κεντροαριστερο μιζοτακη και τους ψοφοδεξιους κωλοτουμπες τυπου αδωνη,βοριδη,πλευρη κλπ.Ασε εμας τους σοβαρους δεξιους πατριωτες να ψηφισουμε σοβαρα προσωπα και οχι νεοταξικα κατακαθια τυπου κουλη,αλεξη,γιωργακη κλπ.
Αυτά τα περι αριστερης ΝΔ και γνησιων δεξιων πατριωτων που θα ψηφισουν σοβαρους Βελοπουλους, Τζημερους, Φαηλους και Κασιδιαρηδες τα εχω βαρεθει αφανταστα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Δεν ανακατευομαι σε μικροκοτσομπολια οπως εσυ.Δεν με ενδιαφερει ποιος μαλωσε με ποιον και ποιος καρφωσε ποιον.Εγραψα οτι ο μικρος Πλευρης ειναι καρκεκλακιας και δεν εμοιαξε τον πατερα του σε τιποτα ιδιως σε οτι αφορα το ιδεολογικο του πιστευω.
Μικροκουτσομπολιά ειναι το οτι καρφωσε το μεγαλυτερο στελεχος της ακροδεξιας στην Ελλαδα προκειμενου να καρπωθει τον χωρο μονος του?
Εγω φταιω που μιλαω με ασχετους, ειμαι βεβαιος οτι ουτε καν ξερεις τον Καλεντζη, αλλά εσυ εισαι ο γνησιος δεξιος κι εγω ο "κεντροαριστερος" ε?

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
Φυσικα ειναι υποχρεωμενη, γιατι ο αστυνομικος απο το οπλο του οποιου εφυγε η σφαιρα, θα ειναι τελικα ο μονος κατηγορουμενος για ανθρωποκτονια. Οι υπολοιποι αθώοι

οπως ακουστηκε, ηταν μονο ενα το θανατηφορο τραυμα και ηταν διαμπερες, οποτε χαθηκε η σφαιρα

τι γινεται σε αυτην την περιπτωση ? πανε ολοι κατηγορουμενοι ? ή κανενας ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
οπως ακουστηκε, ηταν μονο ενα το θανατηφορο τραυμα και ηταν διαμπερες, οποτε χαθηκε η σφαιρα

τι γινεται σε αυτην την περιπτωση ? πανε ολοι κατηγορουμενοι ? ή κανενας ?
Ενας. Αυτος απο το οπλο του οποιου βγηκε η σφαιρα. Κατι ευκολο να εντοπισθει.
Δεν σημαινει αυτο βεβαια οτι θα καταδικασθει κιολας.

Και δεν εχει "χαθηκε" η σφαιρα. Να την βρουνε

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
Ενας. Αυτος απο το οπλο του οποιου βγηκε η σφαιρα. Κατι ευκολο να εντοπισθει.
Δεν σημαινει αυτο βεβαια οτι θα καταδικασθει κιολας.

Και δεν εχει "χαθηκε" η σφαιρα. Να την βρουνε
πως θα την βρουνε αναμεσα σε 30-40 σφαιρες ? και εαν δεν εχει παραμορφωθει

Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
262
Πόντοι
1
Αυτά τα περι αριστερης ΝΔ και γνησιων δεξιων πατριωτων που θα ψηφισουν σοβαρους Βελοπουλους, Τζημερους, Φαηλους και Κασιδιαρηδες τα εχω βαρεθει αφανταστα
Η νουδουλα σου ειναι ενα τραβεστι κομμα.Δεν εχει ουδεμια σχεση με τις παραδοσιακες αξιες της δεξιας.Δεν πρεσβευει τιποτα το παραδοσιακο.Εχει αφησει τον συντηρητισμο στην ακρη και εχει αγκαλιασει ολη την πολιτικη κορεκτιλα που προβαλει η δυση.Μικρες διαφορες με τον συριζα.Οι διαφορες τους πλεον ειναι μικροκομματικες και στα περισσοτερα συμφωνουν.Δεν μπορει ενα κομμα να εχει μεσα πασοκους,πρωην δεξιους,κεντρωους,φιλελεφτ και καθε καρυδιας καρυδι.Ο κουλης σου εκανε την νουδου φρουτοσαλατα.Για να το γραψω απλα.Ο κουλης θα χασει ψηφους απο την δεξια πτερυγα χωρις αυτο ομως να τον κανει να παρει ψηφους απο τα αριστερα.Ο λογος που ισως ξανα βγει θα ειναι διοτι δεν υπαρχει σοβαρη αντιπολιτευση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
πως θα την βρουνε αναμεσα σε 30-40 σφαιρες ? και εαν δεν εχει παραμορφωθει
Ωραια, τότε εχουμε ωραιο τεστ για φοιτητες νομικης

Επτα ατομα πυροβολανε εναν, τον πετυχαινει μια σφαιρα μονο και ολες οι σφαιρες χανονται. Ποιον κατηγορουμε?

Η νουδουλα σου ειναι ενα τραβεστι κομμα.Δεν εχει ουδεμια σχεση με τις παραδοσιακες αξιες της δεξιας.Δεν πρεσβευει τιποτα το παραδοσιακο.Εχει αφησει τον συντηρητισμο στην ακρη και εχει αγκαλιασει ολη την πολιτικη κορεκτιλα που προβαλει η δυση.Μικρες διαφορες με τον συριζα.Οι διαφορες τους πλεον ειναι μικροκομματικες και στα περισσοτερα συμφωνουν.Δεν μπορει ενα κομμα να εχει μεσα πασοκους,πρωην δεξιους,κεντρωους,φιλελεφτ και καθε καρυδιας καρυδι.Ο κουλης σου εκανε την νουδου φρουτοσαλατα.Για να το γραψω απλα.Ο κουλης θα χασει ψηφους απο την δεξια πτερυγα χωρις αυτο ομως να τον κανει να παρει ψηφους απο τα αριστερα.Ο λογος που ισως ξανα βγει θα ειναι διοτι δεν υπαρχει σοβαρη αντιπολιτευση.
Ναι ενταξει φιλε, εικοσι χρονια αυτα λετε, τιποτα φρεσκο?

Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
262
Πόντοι
1
Μικροκουτσομπολιά ειναι το οτι καρφωσε το μεγαλυτερο στελεχος της ακροδεξιας στην Ελλαδα προκειμενου να καρπωθει τον χωρο μονος του?
Εγω φταιω που μιλαω με ασχετους, ειμαι βεβαιος οτι ουτε καν ξερεις τον Καλεντζη, αλλά εσυ εισαι ο γνησιος δεξιος κι εγω ο "κεντροαριστερος" ε?
Ο καλετζης ειναι βαμμενος νεοναζι.Τι με νοιαζει τι τον εκανε?Ο Πλευρης ποτε δεν ειπε ειμαι ναζιστης.Φυσικα και δεν εχουν θεση τετοιοι βλακες στον πατριωτικο χωρο.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Πάντως ρε τύποι.. Αυτή η γαμημενη ελληνική κοινωνία, δε μας κάνει να βαριόμαστε ποτέ. Όλο κάτι σκάει.. Στα γρήγορα που θυμάμαι τελευταία, βιτριολι, παιδερες, πιλότος, ρομα... Το ένα πίσω από το άλλο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom