You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 386K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Ο καραμανης τωρα ειναι σε κωμα απο τα μουρλοχαπα οταν ξυπνησει θα μας απαντησει
Ο Καραμανης πρεπει να ναι τρελη τυπαρα,εκανε λαικ στο ποστ μου / απαντηση που του την ελεγα για τον παπαδοπουλο που υμνουσε!χαχα
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Χεστηκα για τη κυπρο τυπε! ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ!
Τυπε!Αρχιδια εισαι!
Μπαγλαμας εισαι,πορωμενος!Γιατι σε λιγα χρονια ενας αλλος "εσυ" οταν οι Τουρκοι θα παρουν τα γειτονικα νησια Χιο,Σαμο,Καστελοριζο,θα πει
"Χεστηκα για τα νησια" εγω αθηναιος ειμαι
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Τυπε!Αρχιδια εισαι!
Μπαγλαμας εισαι,πορωμενος!Γιατι σε λιγα χρονια ενας αλλος "εσυ" οταν οι Τουρκοι θα παρουν τα γειτονικα νησια Χιο,Σαμο,Καστελοριζο,θα πει
Οντως χεστηκα για τα νησια Αθηναιος ειμαι
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Τυπε!Αρχιδια εισαι!
Οντως χεστηκα για τα νησια Αθηναιος ειμαι
Πολυ σκατο ρε τυπε!Τι παιζει;
Markelos.
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2019
- Like
- 623
- Πόντοι
- 86
Τελικά χαίρομαι που έφυγα από την Ελλάδα εδώ και χρόνια, αυτό είναι θέατρο παραλόγου και όχι χώρα να βράσω τα αρχαία και τους αρχαίους φίλοσοφους όταν σήμερα είναι χειρότερη χώρα την Βαλκανίων σε νόμους, υποδομές κλπ λάθρο, Πακιστανοί, βρωμιά, ζέστη αφόρητη το καλοκαίρι, φτώχεια οι γύφτοι κάνουν ότι θέλουν τελικά βριζαμε με τον κλώνο μου τον πορνόμεταναστη τους γκαστερμπαιτερ του εξωτερικού, εσάς στην Ελλάδα είναι να σας λυπούνται περισσότερο
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Το μονο καλο της ελλαδας οτι με 2€ μ ενα φαλαφελ βγαζεις ολη τη μερα κι οτι ανα πασα στιφμγμη ο Μονσελας μπορει να σε λυτρωσει...
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Στη Ρωσία δεν έχει γύφτους,είναι απλά Ρώσοι.
Αδιανόητο: Μάνα- τέρας στη Ρωσία πούλησε το νεογέννητό της 3.300 ευρώ για να αγοράσει μπότες!
Πηγή: iefimerida.gr -
Αδιανόητο: Μάνα- τέρας στη Ρωσία πούλησε το νεογέννητό της 3.300 ευρώ για να αγοράσει μπότες!
Πηγή: iefimerida.gr -
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Δεν ειναι για τα μουτρα σου η ρωσσια Πουσταδουρε!
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Μια χώρα με υπανθρώπους με γύφτικη συμπεριφορά...μακριά,μόνο τις κόρες τους θέλουμε να τις κάνουμε πουτάνες.
Αλλά που να τα ξέρεις εσύ αυτά...ένας ΠουΣτράτος.
Αλλά που να τα ξέρεις εσύ αυτά...ένας ΠουΣτράτος.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Είσαι σίγουρος ότι σε μια τέτοια κατάσταση θα τη γλίτωνες;Η χειροτερη φαρα! Πραγματικα λειπει ενας Παπαδοπουλος να στειλει στο διαολο γυφτους, ρομα, λατσιο, αριστερους, αναρχοαπλυτους, κιναιδους, αφυλλους, λαθρομεταναστες, κουτσους, στραβους, περιθωριακους κλπ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!
ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Είσαι σίγουρος ότι σε μια τέτοια κατάσταση θα τη γλίτωνες;Η χειροτερη φαρα! Πραγματικα λειπει ενας Παπαδοπουλος να στειλει στο διαολο γυφτους, ρομα, λατσιο, αριστερους, αναρχοαπλυτους, κιναιδους, αφυλλους, λαθρομεταναστες, κουτσους, στραβους, περιθωριακους κλπ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!
Ανετα! Αντε το πολυ να βρισκα το μπελα μου με τα μουρλοχαπα αλλα μπορω να το εξηγησω...
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Tigerhead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
αφου δεν γαμας ρε μαλακα τι την θελεις τη ζωη σου ;Είσαι σίγουρος ότι σε μια τέτοια κατάσταση θα τη γλίτωνες;Η χειροτερη φαρα! Πραγματικα λειπει ενας Παπαδοπουλος να στειλει στο διαολο γυφτους, ρομα, λατσιο, αριστερους, αναρχοαπλυτους, κιναιδους, αφυλλους, λαθρομεταναστες, κουτσους, στραβους, περιθωριακους κλπ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!
Ανετα! Αντε το πολυ να βρισκα το μπελα μου με τα μουρλοχαπα αλλα μπορω να το εξηγησω...
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Βρίσκει στον κώλο του χαρά από της ΧΑ τα παιδιά...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K