Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 384K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Γενικά το μοντέλο ενσωματωσης των γυφτων έχει αποτύχει πανευρωπαϊκά(πλην Ισπανίας σαφώς)!
Είναι σοβαρό πρόβλημα.Ομως αυτό που είπε ο άλλος για Αδόλφο(ελπίζω να το είπε έτσι και να μην το πιστεύει) κτλ δείχνει ότι οι ψυχοπαθεις κυκλοφορούνε ελεύθεροι ανάμεσα μας.
για πλάκα τοπία αλλά το πιστεύω
Γυφτοι είναι καρκινωμα που μεγενθυνεται συνεχώς
Πέρα από την τελική λύση δεν υπάρχει εναλλακτική
Το μόνο πείραμα που είχε αποδώσει ήταν που τους έπαιρναν  τα παιδιά  κ τα μεγάλωναν σε ιδρύματα
Η μέθοδος εγκαταλειθφηκε χωρίς τελικά να εφαρμοστεί ευρεως

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Το μόνο πείραμα που είχε αποδώσει ήταν που τους έπαιρναν  τα παιδιά  κ τα μεγάλωναν σε ιδρύματα

Κοίτα πιστεύω ότι μια λύση είναι να συνδέσουν τα επιδόματα με το σχολείο.
Από την παιδεία θα ξεκινήσει.Αν σταματάνε το σχολείο(με συγκεκριμένους όρους φυσικά)να κόβεται το επίδομα.
λύσεις υπάρχουν αλλά κανείς δεν ασχολείται.
Ούτε εγώ τους γουστάρω,αλλά δεν είναι λύση η εξόντωση.
Θέλει σοβαρό κράτος και μεγάλες αποφάσεις,και μετά θα μου πεις γελάμε,οκ...
Άμα πας Σεβιγια πάντως θα πάθεις πλάκα με τους εκεί γύφτους.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Τι έγινε με τους Πελοπονησιουςς που ίσως είναι πιο καθαροί Έλληνες και από σένα;
Οι Αλβανοί είναι καλύτεροι τους;;

Μήπως είσαι τουρκοσπορος και σε χάλασε που φυγανε κεφάλια όταν προσπάθησαν Τούρκοι να μπούνε σε κάποια χωριά της Μάνης;

Στην Μάνη τυπε πολλοί Τουρκαλβανοί και Αιγύπτιοι μπήκανε.Αλλα κανείς δεν βγήκε....

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Το μόνο πείραμα που είχε αποδώσει ήταν που τους έπαιρναν  τα παιδιά  κ τα μεγάλωναν σε ιδρύματα

μια πιο ''μαλακη'' λύση θα ηταν η στειρωση αλλα θα απεδιδε σε βαθος χρονου
μεχρι τοτε αυστηρες ποινες και φυλακη σε οσους παραβατουν

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Από την παιδεία θα ξεκινήσει.Αν σταματάνε το σχολείο(με συγκεκριμένους όρους φυσικά)να κόβεται το επίδομα.
είναι λυπηρο αλλά η λύση είναι η ο πλήρης αποκλεισμός σε φυλασομενα ασυλα και καμμια επαφή με την κοινωνία
Ας κάτσουνε σε ένα νησί όπως αυτή η φυλή στον ινδικό ωκεανό
Έτσι κι αλλιώς κι οι Γυφτοι ινδοι ειναι

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
είναι λυπηρο αλλά η λύση είναι η ο πλήρης αποκλεισμός σε φυλασομενα ασυλα και καμμια επαφή με την κοινωνία

Μια αλλη λύση θα ηταν να τους στειλουμε πισω ινδια πακισταν

καταβαθος ειμαι καλόψυχος και προσπαθω να αποφυγω την τελικη λύση

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Μια αλλη λύση θα ηταν να τους στειλουμε πισω ινδια πακισταν

καταβαθος ειμαι καλόψυχος και προσπαθω να αποφυγω την τελικη λύση

Εγώ πάλι λέω να τους στείλουμε να στήσουν τα τσαντήρια τους έξω από τα σπίτια των συριζαίων,των antifa και όλων των πούστηδων που τους υποστηρίζουν

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Εγώ πάλι λέω να τους στείλουμε να στήσουν τα τσαντήρια τους έξω από τα σπίτια των συριζαίων,των antifa και όλων των πούστηδων που τους υποστηρίζουν

η κηφισια εχει μεγαλο ανετο παρκο που θα μπορουσαν να στησουν τα τσαντιρια τους, αλλωστε οι γιοι βουτση νασιουτζικ κλπ εκει γυρω μενουν

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Πάντως είναι περιθωριοποιημένοι από μόνοι τους. Δε θέλουν κι αυτοί να ενσωματωθούν στην κοινωνία. Θέλουν να ζουν όπως ζουν. Κακώς για μένα. Δεν είναι το νούμερο 1 που με ενοχλεί στην κοινωνία μας. Σχετικά με τις διαρρήξεις και τις κλοπές που κάνουν, εγώ δεν τα βάζω με αυτούς άλλα με το κράτος και την αστυνομία που δε μας προστατεύει.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536

Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι νταλιτ(η κατώτερη καστα)και ότι αρκετοί φύγανε και οι υπόλοιποι γίνανε μουσουλμάνοι(ποσοστό Πακιστανών,Μπαγκλαντεσιανων)!Εν μέρει Ινδική προπαγάνδα,αλλά για τους "δικούς"μας γύφτους έχει βάση.
Στην μονη χώρα που είναι Παναγίες είναι στη Ρωσία.Αν έχουν μείνει μερικοί εκεί δεν τους παίρνει για μαγκιες.
Σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη κάνουν πάρτυ.Βερολινο ήμουν πρόσφατα και ήταν γεμάτο από δαυτους.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Πάντως είναι περιθωριοποιημένοι από μόνοι τους. Δε θέλουν κι αυτοί να ενσωματωθούν στην κοινωνία. Θέλουν να ζουν όπως ζουν. Κακώς για μένα. Δεν είναι το νούμερο 1 που με ενοχλεί στην κοινωνία μας. Σχετικά με τις διαρρήξεις και τις κλοπές που κάνουν, εγώ δεν τα βάζω με αυτούς άλλα με το κράτος και την αστυνομία που δε μας προστατεύει.

:hi:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Aρχισε παλι ο Κουγιας να πουλαει μουσι :jerking:  ηταν λεει πυροβολισμος στον αερα :huh:  Κλασσικος Κουγιας..να μην παραδεχτει την ενοχη-εστω σε βρασμο ψυχης-και να αρχισει να δρα υπογεια :vomit:  Ας παραδεχτει ο redneck οτι αγανακτησε και τον εφαγε,να κανει λιγα χρονια και τερμα..  Τωρα με τις παπατζες του Κουγια μπορει να φαει και θανατηφορο ενεση :S :S :S

Επισκέπτης

Τυπε τους στελνουν σχολειο και σε καποιες περιπτωσεις τους φτιαχνουν σχολειο (κοντεινερ ή λυομενο) μεσα στους καταυλισμους αλλα αυτοι τα κλεβουν και τα λεηλατουν.
Ουτε εγω συμφωνω με την εξοντωση. Δεν σκοτωνουμε τα αδεσποτα, τα στειρωνουμε και δεν πολαπλασιαζονται.
Αλλα θελει σοβαρο κρατος...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Aρχισε παλι ο Κουγιας να πουλαει μουσι :jerking:   ηταν λεει πυροβολισμος στον αερα :huh:  Κλασσικος Κουγιας..να μην παραδεχτει την ενοχη-εστω σε βρασμο ψυχης-και να αρχισει να δρα υπογεια :vomit:  Ας παραδεχτει ο redneck οτι αγανακτησε και τον εφαγε,να κανει λιγα χρονια και τερμα..   Τωρα με τις παπατζες του Κουγια μπορει να φαει και θανατηφορο ενεση :S :S :S
Ειναι σε συγχυση τυπε μετα την επιτυχια του Σακη Κεχαγιογλου.Ο Σακης  του εφαγε περισσοτερο χρονο στα καναλια κιολας. Ξερεις τι σημαινει αυτο για τον Κουγια; Γι αυτο παει για ολα τωρα, θα ρισκαρει. Μη τον καψει τον ανθρωπο.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ένα πακέτο στρεβλώσεων στη δημόσια τάξη που έχει δημιουργήσει η ψευτοπροοδευτική πολιτική και η ομάδα συμφερόντων τους  όπως
-η λαθρομετανάστευση και υπόθαλψη των λαθρομεταναστών
-η προστασία ομάδων ανομίας όπως αναρχικοί και Ρομά
-η έκρηξη της εγκληματικότητας με τη παραλληλη αποδυνάμωση της αστυνομίας με κάθε τρόπο

είναι ζητήματα που χρήζουν συνολικής αντιμετώπισης, που αν κάποιος ή κάποιοι στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη έχουν το τρόπο να λύσουν ένα από αυτά τότε μπορούν και τα άλλα! Αλλιώς η κατάσταση θα χειροτερεύει προς την κατεύθυνση της πλήρους ανομίας και αναρχίας με ότι αυτό συνάπτεται!  

psaromenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
300
Saiga, φτυάρι , κήπος ... το σπίτι είναι ιερό ... no mercy ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom