Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 386K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Γιατί δε σας αρέσει το μπόλιασμα και η πολυπολιτισμικότητα ;

Αφήστε τους πακηδες τους Αλγερινούς και τους Ρωμαίους να αλωνίζουν , να δούμε για ποτε τα πουσταρια και οι καργιολες θα μας ζητήσουν να τους σώσουμε

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.169
Πόντοι
456
Ζωντας 13 χρονια διπλα τους και ξερωντας κ απο αλλους που βρισκονται στη θεση μου σας εγγυομαι οτι ισχυουν ολα και τα καλα και τα κακα μα οινως παρανομαστης ολων ειναι το οτι ολοι θελουμε να φυγουμε απο την γειτονια μας,τα ειπα ολα.

Τα καλά ποια είναι τύπε;
Ότι βρίσκεις φθηνά ανταλλακτικά για το glx σου; :confused:

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.399
Πόντοι
2.546
Τα καλά ποια είναι τύπε;
Ότι βρίσκεις φθηνά ανταλλακτικά για το glx σου; :confused:
Οχι τα καλα ειναι οτι εχει και ηρεμους οι οποιοι συνεργαζονται σε θεματα καθημερινα η μπορει να ευνοηθεις σε κατι αλλο αν σε πανε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θέλετε να φύγετε; Τι εννοείς; Σε ποια περιοχή συμβαίνει αυτό;
Ανω Λιοσια.Να φυγουμε να μετακομισουμε να μην τους βλεπουμε να μην τους ακουμε

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.940
Πόντοι
6.946
Γιατί δε σας αρέσει το μπόλιασμα και η πολυπολιτισμικότητα ;

Αφήστε τους πακηδες τους Αλγερινούς και τους Ρωμαίους να αλωνίζουν , να δούμε για ποτε τα πουσταρια και οι καργιολες θα μας ζητήσουν να τους σώσουμε
Σιγά μην τις/τους σώσουμε κιόλας. Στα τσακίδια, όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.296
Πόντοι
2.356
Οχι τα καλα ειναι οτι εχει και ηρεμους οι οποιοι συνεργαζονται σε θεματα καθημερινα η μπορει να ευνοηθεις σε κατι αλλο αν σε πανε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ανω Λιοσια.Να φυγουμε να μετακομισουμε να μην τους βλεπουμε να μην τους ακουμε
Κοίτα, επειδή μένει φίλη μου εκεί με την οικογένειά της, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Δεν είναι Φυλή, δεν είναι Ασπρόπυργος, δεν είναι Αχαγιά. Και επειδή είναι μεγάλη περιοχή τα Άνω Λιόσια και αραιοκατοικημένη, δεν τους βλέπεις συνεχώς.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.399
Πόντοι
2.546
Κοίτα, επειδή μένει φίλη μου εκεί με την οικογένειά της, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Δεν είναι Φυλή, δεν είναι Ασπρόπυργος, δεν είναι Αχαγιά. Και επειδή είναι μεγάλη περιοχή τα Άνω Λιόσια και αραιοκατοικημένη, δεν τους βλέπεις συνεχώς.
Ποια ειναι η φιλη σου?Παιζει να τη ξερω.Επειδη μενω κι εγω ξερω τι ισχυει τι δεν ισχυει και ολα ειναι θεμα συνθηκων και τυχης.Μπορει να μην μενεις κοντα τους και να σου συμβει κατι καπου αλλου μπορει να μενεις διπλα τους και να μην συμβει το οτιδηποτε.Σκεψου οτι εγω ξερω και μερικους λογο ποδοσφαιρου αλλα κ να μην ηξερα τους γραφω και μπαινω στις περιοχες τους αν χρειαστει να περασω απο εκει.Παντα με προσχοη χωρις να προκαλεσω αλλα γενικα η λογικη παντου ειναι να μενεις μακρια τους να σαι ησυχα κατι που ισχυει.Αν η φιλη σου μενεις μακρια τους λογικο ειναι να της φαινονται ολα διαφορετικα.Εχω δυο σπιτια και το ξερωαλλα ρωτα με τωρα που τους εχω διπλα να σου πω πσοο σιχαμα ειναι αυτη η κατασταση.Τα υπολοιπα ισυχουν παντου,θα σε κλεψουν παντου ανεξαρτητου εθνκοτητας,αυτο ειναι το λαθος που πιστευουν ολοι οτι εδω σοι και καλα γινονται ολα μα στην πραγματικοττηα γινονται αναμεταξυ τους η μεταξυ παρακμιακων ανθρωπων οχι εμας τν αλλων που ζουμε φυσιολογικη καθημερινοτητα.Αανλογα που εισαι.Λιοσια ενα κομματιθ τους εχει μαζεμενους,Ζεφυρι το μισο ειαι αυτοι,ζωφρια δεν υπαρχουν,χασια δεν υπαρχουν.Μετα εχει μενιδι και ασπροπυργο επισης σε περιοχες μεγαλες μονο με αυτους.Αυτα τα κομματια ειναι τα καρκινωματα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Σιγά μην τις/τους σώσουμε κιόλας. Στα τσακίδια, όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν.
Έτσι με τα καργιολακια. Ειδικά Αλβανίδες που μου λένε είναι φεμινίστριες η Ιταλίδες θέλω να τις δω κατουρημένες από κάθε ινδικό χοιρίδιο που έρχεται

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.296
Πόντοι
2.356

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
ΘΕΡΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΤΣΙΓΓΑΝΟΠΑΙΔΩΝ:

Έχει γίνει μόδα μέσω τικ-τοκ να πετάνε πέτρες από μπαλκόνια, ταράτσες και γέφυρες. :(

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.296
Πόντοι
2.356

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
920
Πόντοι
81
Τον πιασανε τον Τουρκογυφτο

Τωρα τιθεται το θεμα γιατι να πληρωσει ο Ελληνας φορολογουμενος τον "σοφρωνισμο" του. Θα τη βγαλει τζαμπα καμια 5ετια στη φυλακη, θα γαμαει και κανα πουστη και οταν βγει παλι τα ιδια θα κανει. Συν κλοπες, νταραβερια κτλ. Τα καταναγκαστικα εργα θα ηταν μια λυση για τετοιες περιπτωσεις γιατι οι γυφτοι περισοτερο απ' ολα φοβουνται τη δουλεια, αλλα βλεπεις ειμαστε ευρωπαικο κρατος και τετοιες λυσεις -πρακτικες απαγορευονται

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.296
Πόντοι
2.356
Αφού δεν τα πιάνουν να τα στειρώσουν ,αυτά θα τραβάμε
Η μόνη λύση κόψιμο αρχιδιων.
Επένδυση για το μέλλον.
Δυστυχώς αυτά μόνον ο Αδόλφος μπορούσε να τα κάνει. Και δεν πρόλαβε.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
742
Πόντοι
86
Τον πιασανε τον Τουρκογυφτο

Τωρα τιθεται το θεμα γιατι να πληρωσει ο Ελληνας φορολογουμενος τον "σοφρωνισμο" του. Θα τη βγαλει τζαμπα καμια 5ετια στη φυλακη, θα γαμαει και κανα πουστη και οταν βγει παλι τα ιδια θα κανει. Συν κλοπες, νταραβερια κτλ. Τα καταναγκαστικα εργα θα ηταν μια λυση για τετοιες περιπτωσεις γιατι οι γυφτοι περισοτερο απ' ολα φοβουνται τη δουλεια, αλλα βλεπεις ειμαστε ευρωπαικο κρατος και τετοιες λυσεις -πρακτικες απαγορευονται
Ποιον σωφρονισμο? Ο ανθρωπος ειναι του σκινιου και του παλουκιου. Ενα σωρο "φημες" εναντιον του, οι μισες ναναι αληθεια, χεσαι θεατρο, κατουρα παρασταση. Αλλα και η αλλη δεν ειναι αμοιρη ευθυνων. Χωρισμενη με 5 παιδια, αμορφωτη αλλα το τικ τοκ το παιζουμε στα δακτυλα. Παραταει τα παιδια της και παει να μεινει με γκομενο, χωρις να φροντισει να μαθει ποιος και τι ειναι. Δεν λεω να μην εχει γκομενο και να μην γαμιθει, δικαιωμα της. Αλλα ΟΚ βγες, περασε καλα, διασκεδασε και γυρνα στα παιδια σου. Καλα κουμασια θα βγουν κι αυτα με τετοια μανα!
Τι να πω,ρε? Λες ναμαι εγω ο παραξενος που δεν μπορω να καταλαβω τετοιες καταστασεις?

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
920
Πόντοι
81
Ποιον σωφρονισμο? Ο ανθρωπος ειναι του σκινιου και του παλουκιου. Ενα σωρο "φημες" εναντιον του, οι μισες ναναι αληθεια, χεσαι θεατρο, κατουρα παρασταση. Αλλα και η αλλη δεν ειναι αμοιρη ευθυνων. Χωρισμενη με 5 παιδια, αμορφωτη αλλα το τικ τοκ το παιζουμε στα δακτυλα. Παραταει τα παιδια της και παει να μεινει με γκομενο, χωρις να φροντισει να μαθει ποιος και τι ειναι. Δεν λεω να μην εχει γκομενο και να μην γαμιθει, δικαιωμα της. Αλλα ΟΚ βγες, περασε καλα, διασκεδασε και γυρνα στα παιδια σου. Καλα κουμασια θα βγουν κι αυτα με τετοια μανα!
Τι να πω,ρε? Λες ναμαι εγω ο παραξενος που δεν μπορω να καταλαβω τετοιες καταστασεις?
Τυπε γιατι κατακρινεις τη γυφτισα ? Τα παιδια θα τα ειχε αφησει να ζητιανευουν μαζι με τη γιαγια τους. Δυστιχως δεν γινοταν να τα αφησει στους πατεραδες τους γιατι δεν ξερει ποιο ειναι ποιου :confused::confused:

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
3.506
Χαλκοκυνηγοί εξασκούν το ευγενές σπόρ, ανάμεσα στις γραμμές του τραίνου...
20240804_175744.gif

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.296
Πόντοι
2.356
Χαλκοκυνηγοί εξασκούν το ευγενές σπόρ, ανάμεσα στις γραμμές του τραίνου...
20240804_175744.gif
Κι οι άλλοι οι άπλυτοι αναρχικοί/ αριστεριστές/ ΣΥΡΙΖΑίοι πέρσι και φέτος και του χρόνου τον Μάρτιο θα κάνουνε πορείες για το "έγκλημα συγκάλυψης των Τεμπών" ΓΤΧΤ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom