Αυτοι καταφεραν να φτασουν στον καταυλισμο πριν τους κλεψουν και αυτους;"Ο κλέψας του κλέψαντος"
Το είδαμε και αυτό...Ρομά να ληστεύουν Ρομά..
"Τα επιδόματα που είχαν πληρωθεί τρεις ομόφυλοί τους έβαλε στο μάτι μια ομάδα τεσσάρων Ρομά.
Οι δράστες επιτέθηκαν στα ανυποψίαστα θύματα μόλις βγήκαν από το κατάστημα, τα ακινητοποίησαν με την απειλή καραμπίνας και μαχαιριού...
Στη συνέχεια, άρπαξαν από τις τσέπες τους 620 ευρώ και εξαφανίστηκαν τρέχοντας."
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 394K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 7.734
- Πόντοι
- 2.596
Ρίξιμο στον Πάμισο μαζί με κάθε αλληλεγγύης αλληλέγγυο που υποστηρίζει τη βρωμόφαρα:
Μελιγαλάς: 43χρονος Ρομά διέρρηξε δυο επιχειρήσεις - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑΡΡΟΣ
Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στο Μελιγαλά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, ένας 43χρονος Ρομά, γιατί τα ξημερώματα της ίδιας μέρας διέρρηξε και αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ χρήματα και καπνικά προϊόντα, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε. Επιπλέον, όπως...
www.tharrosnews.gr
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 7.734
- Πόντοι
- 2.596
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.444
- Πόντοι
- 6.946
Για να μειωθεί η κλιματική αλλαγή το έκαναν, να σταματήσει η άσκοπη σπατάλη νερού, πρέπει να τους καλέσει η κουκουβάγια στο μέγαρο για βράβευση.Δίνωστοιχηματικέςαποδόσεις για τη ράτσα των ηλεκτρολόγων μηχανικών:
Γύφτοι αγνώστου πατρός: 1.01
τουρκόγυφτοι: 1.1
αλμπανόγυφτοι: 1.2
βουλγαρόγυφτοι: 1.3
ρουμανόγυφτοι: 1.4
Επαίτες, χαραμοφάηδες/ναυάγια του bou: 12345678
petheropliktos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2017
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
Σήμερα σκοτώθηκε ένας εκεί ακριβώς. Φαντάζομαι δε θα κάνουν αστείο βιντεάκι με αυτό οι του Luben.Και κάπως έτσι έμαθα να αποφεύγω την Δενδροποτάμου τις μεταμεσονύχτιες ώρες, και σ'όλα τα φανάρια να τσεκάρω.
Παρεμπιπτόντως, για να κωλοτουμπάρει ο τύπος τις προάλλες φανταστείτε πόσο έτρεχε. Αν ήταν και μη νηφάλιος, τι να πω. Και τα μλκισμένα στο ίντερνετ σπάνε πλάκα με αυτό.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.309
- Πόντοι
- 9.297
Ti κάνει η ιστορική ομώνυμη ομάδα;;;;;Ρίξιμο στον Πάμισο μαζί με κάθε αλληλεγγύης αλληλέγγυο που υποστηρίζει τη βρωμόφαρα:
Μελιγαλάς: 43χρονος Ρομά διέρρηξε δυο επιχειρήσεις - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑΡΡΟΣ
Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στο Μελιγαλά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, ένας 43χρονος Ρομά, γιατί τα ξημερώματα της ίδιας μέρας διέρρηξε και αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ χρήματα και καπνικά προϊόντα, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε. Επιπλέον, όπως...www.tharrosnews.gr
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.309
- Πόντοι
- 9.297
Αν συνεχίσουν να ευνουχίζουν υπηρεσιακά την Αστυνομία σε λίγο θα μαθαίνουμε για περιστατικά όπου θα τους κλέβουν αμάξι και πορτοφόλια και θα γυρνάνε στις βάσεις τους με τα πόδια.
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.892
- Πόντοι
- 3.556
Αν συνεχίσουν να ευνουχίζουν υπηρεσιακά την Αστυνομία σε λίγο θα μαθαίνουμε για περιστατικά όπου θα τους κλέβουν αμάξι και πορτοφόλια και θα γυρνάνε στις βάσεις τους με τα πόδια.
Ναι, έχουμε θέμα. Δεν είναι για γέλια από ένα σημείο και μετά.
Όταν οι αστυνομικοί κοιτάν να αναλάβουν πιο έντονα δράση, οι Ρομά απειλούν με προσωπική εκδίκηση, έχω ακούσει από πρώτο χέρι.
Κάπου έχει και το κράτος να καλύπτει την αστυνομία και να επαινεί συντονισμένη δράση.
Και μόνο να πάρουν σβάρνα μάντρες και παλαιοπωλεία θα βρουν πάμπολλα προϊόντα κλεπταποδοχής. Είναι ένα ολόκληρο δίκτυο που έχουν να εξαρθρώσουν. Δεν είναι αστεία υπόθεση.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.352
- Πόντοι
- 34.538
Εγω δεν θα τον εβαζα λογω των αυτιων!!Από το κούρεμα κυρίως δεν θα τον άφηνα να μπει μες στο σπίτι
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 7.734
- Πόντοι
- 2.596
@Dr. Kolompo δεν θα παίξουμε στοίχημα με τις λέξεις, νομίζω ότι είμαι σαφής με όλους αυτούς αν με έχεις διαβάσει κάποιες φορές.
Ώρα καφέ στο σπίτι βέβαια, ραντεβού απέναντι στα προφίλ
Κάδος ο Άσσος της Ροζάριο Σέντραλ. Πόσο ήταν η μέση απόδοση του 0-1 σκορ, για ψάξτε και λίγο, μην τα ξαναλέω και λέω...
Γαμιέται όπως η Ρόζενμποργκ, η Βιγιαρεάλ, Σάλκε κλπ ξεφτίλες (τα έχω πει αυτά αλλού).Ti κάνει η ιστορική ομώνυμη ομάδα;;;;;
Ώρα καφέ στο σπίτι βέβαια, ραντεβού απέναντι στα προφίλ
Κάδος ο Άσσος της Ροζάριο Σέντραλ. Πόσο ήταν η μέση απόδοση του 0-1 σκορ, για ψάξτε και λίγο, μην τα ξαναλέω και λέω...
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.808
- Πόντοι
- 9.931
Δύο επιχειρήσεις και 15 συλλήψεις σε τέσσερις ημέρες σε καταυλισμό Ρομα - «Δεν υπάρχουν άβατα» λέει η ΕΛ.ΑΣ. | in.gr
Μετά από καταγγελίες για διατάραξη της κοινής ησυχίας και ρευματοκλοπή η αστυνομίας έκανε δύο επιχειρήσεις στον καταυλισμό
www.in.gr
Κανονικά θα επρεπε να μπουκάρει η αστυνομία τουλάχιστον μεβδομάδατην εβδομαδα σε ολους του καταυλισμούς της Ελλάδας, να τους γαμαει στο ψάξιμο για κλοπιμαία και να μαζεύει καμια 15αρια οπο δαύτους... Φεύγοντας να τους λεει μονο ενα πράγμα, γίνεται άνθρωποι για να μην ξανάρθουμε.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.309
- Πόντοι
- 9.297
Απτόητος!Πριν περίπου ένα μήνα είχα πάει στα ελτα, είχα πάρει αριθμό και περίμενα έξω απ' το κατάστημα γιατί βαριόμουν μέσα. Και περνάει ένας γύφτος και μου λέει δώσε τίποτα φίλε να φάω κι εγώ. Μπα του λέω. Κέρασέ με κάτι από το φούρνο μου λέει (που ήταν δίπλα 2-3 μαγαζιά δίπλα απ' τα ελτα. Του λέω είμαι με κάρτα και πρέπει να περιμένω να μπω και ελτα δε μπορώ να φύγω. Μου λέει δώσε μου τη κάρτα να πάω εγώ και στη ξαναφέρνω.
Μπράβο του ..!
Ενώ τα μπουχεσακια της πλεμπας με την πρώτη δυσκολία υποχωρούν...!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.309
- Πόντοι
- 9.297
Αυτά μόνο στην Ρωσία ,την Ουγγαρία και την Ιταλία βλέπω να γίνονται...τι σύμπτωση...δεν τα πάμε καλά με αυτούς τους απάνθρωπους με αντιδημοκρατικές απόψεις.Δύο επιχειρήσεις και 15 συλλήψεις σε τέσσερις ημέρες σε καταυλισμό Ρομα - «Δεν υπάρχουν άβατα» λέει η ΕΛ.ΑΣ. | in.gr
Μετά από καταγγελίες για διατάραξη της κοινής ησυχίας και ρευματοκλοπή η αστυνομίας έκανε δύο επιχειρήσεις στον καταυλισμόwww.in.gr
Κανονικά θα επρεπε να μπουκάρει η αστυνομία τουλάχιστον μεβδομάδατην εβδομαδα σε ολους του καταυλισμούς της Ελλάδας, να τους γαμαει στο ψάξιμο για κλοπιμαία και να μαζεύει καμια 15αρια οπο δαύτους... Φεύγοντας να τους λεει μονο ενα πράγμα, γίνεται άνθρωποι για να μην ξανάρθουμε.
Εμείς είμαστε δημοκράτες απαπαπαααα...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.309
- Πόντοι
- 9.297
Στην Αμερική με πέντε έξι τέτοιους στήνουν ολόκληρο freak show και xεζονται στα dollars.Εγω δεν θα τον εβαζα λογω των αυτιων!!
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.627
- Πόντοι
- 6.256
Στα ξερονησια με τις ανεμογεννητριες να τους πάνεΜπουρδελο κρατος τυπε 9 στις 10 περιπτώσεις αφήνονται ελευθερη. Αν δε χτίσουν φυλακές για 1000 τουλάχιστον ατομα δεν γίνεται τιποτα.
Μιλάμε για απίστευτο θράσος!Πριν περίπου ένα μήνα είχα πάει στα ελτα, είχα πάρει αριθμό και περίμενα έξω απ' το κατάστημα γιατί βαριόμουν μέσα. Και περνάει ένας γύφτος και μου λέει δώσε τίποτα φίλε να φάω κι εγώ. Μπα του λέω. Κέρασέ με κάτι από το φούρνο μου λέει (που ήταν δίπλα 2-3 μαγαζιά δίπλα απ' τα ελτα. Του λέω είμαι με κάρτα και πρέπει να περιμένω να μπω και ελτα δε μπορώ να φύγω. Μου λέει δώσε μου τη κάρτα να πάω εγώ και στη ξαναφέρνω.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.309
- Πόντοι
- 9.297
Ο επόμενων νικά!Μιλάμε για απίστευτο θράσος!
Μάστορας στην παπατζα ο ημεδαπός....προφανώς η επιμονή του έχει αποδώσει σε πολλές περιπτώσεις .
Να τον πετυχεις εξω απο μπουρδελο να σου πει δωσε μου λεφτα να μπω να γαμησω κι εγω!Πριν περίπου ένα μήνα είχα πάει στα ελτα, είχα πάρει αριθμό και περίμενα έξω απ' το κατάστημα γιατί βαριόμουν μέσα. Και περνάει ένας γύφτος και μου λέει δώσε τίποτα φίλε να φάω κι εγώ. Μπα του λέω. Κέρασέ με κάτι από το φούρνο μου λέει (που ήταν δίπλα 2-3 μαγαζιά δίπλα απ' τα ελτα. Του λέω είμαι με κάρτα και πρέπει να περιμένω να μπω και ελτα δε μπορώ να φύγω. Μου λέει δώσε μου τη κάρτα να πάω εγώ και στη ξαναφέρνω.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K