Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.576
- Πόντοι
- 6.536
οταν ερθει η ωρα οι ΛΟΡΔΟΙ γινονται υαινες,,χωσε λεμε
οταν ερθει η ωρα οι ΛΟΡΔΟΙ γινονται υαινες,,χωσε λεμε
Οι γύφτοι αριστεριστές.τυποι τι ειναι χειροτερο? Οι γυφτοι ή οι αριστεριστες ελληνες υποστηρικτές τους?
με μικρη διαφορα οι γυφτοιτυποι τι ειναι χειροτερο? Οι γυφτοι ή οι αριστεριστες ελληνες υποστηρικτές τους?
το καλύτερο μέσα στη τουρκία ,βαλε και τους δικους μας που τους ειχαμε γαμησει να γινει ενα ωραιο ποτ-πουρι γιατι βαριεμαι να τα ψαξω..κανε καμμια δουλεια
το θυμαμαι ρε φιλε..μιλαμε αηδιασα με τον μουλο...το καλύτερο μέσα στη τουρκία ,
οι έλληνες με το τριφύλλι να μάχονται σαν τους 300 του Λεωνίδα μέσα στη φωλιά των αφιονισμένων οθωμανών
που είχαν απλώσει το πανό της Άλωσης
και ο μακάριος ΓΑΠ να κάνει πασαρέλα , ελληνοτουρκική φιλία (δηλαδή στα 4) κέτς..
έφαγε τις καρεκλιές κ τα γιαούρτια και ίσωσε..
έπαιζε με κάποιον ανθέλληνα τότε με το περίεργο όνομα Ροζάκης,το θυμαμαι ρε φιλε..μιλαμε αηδιασα με τον μουλο...
έλα το βρήκα , τσο + λο παντούτο θυμαμαι ρε φιλε..μιλαμε αηδιασα με τον μουλο...
έλα το βρήκα , τσο + λο παντού
Προχτές ήμουν κιόλας στο σαρατζογλου στην Γλυκή μου Χαλκηδόνα.....η μεγάλη αδερφή της Γλυφάδας για του γκυφαιωτες....έλα το βρήκα , τσο + λο παντού
με καλό μωράκι ? σαν κολομπιάνα ?Προχτές ήμουν κιόλας στο σαρατζογλου στην Γλυκή μου Χαλκηδόνα.....η μεγάλη αδερφή της Γλυφάδας για του γκυφαιωτες....
Από ashgabat= πόλη του έρωτα στις τουρκικές γλώσσες ...ούτε για δείγμα να δεις φερετζέ Χαλκηδόνα πλέον κ γιουφτο εκειμε καλό μωράκι ? σαν κολομπιάνα ?
έχει κουκλάρες και με φερετζέ, με μακιγιάζ στα μάτια ,φρύδια στην πένα ..άντε γειάΑπό ashgabat= πόλη του έρωτα στις τουρκικές γλώσσες ...ούτε για δείγμα να δεις φερετζέ Χαλκηδόνα πλέον κ γιουφτο εκει
έχει κουκλάρες και με φερετζέ, με μακιγιάζ στα μάτια ,φρύδια στην πένα ..άντε γειά
Όταν εισβάλουμε για απελευθέρωση θα παίξουμε καλή μπαλίτσα, μέχρι τελικής πτώσης
Ταταρία 100% η αριστερά
Ταταρία 100% η αριστερά
η ξανθούλα καλύτερη , τούτη χάλασε τα χειλάκια της ...
Zehra .....έρωτας.... για ατέλειωτες καύλες ...ξεχειλίζει θηλυκότητα 1000%