Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.014
- Πόντοι
- 456
Αφανισμός το έχω πει...Είναι η μοναδική φάρα που θέλει εξόντωση πραγματική.
Αφου δεν τους έκανε καλά ο Χότζα, δεν θα τους κάνει κανείς...Αφανισμός το έχω πει...Είναι η μοναδική φάρα που θέλει εξόντωση πραγματική.
Τους ενοχλουσε ο θορυβος η ηθελαν δικα τους τα ανακυκλωσιμα υλικα; Στον Ασπροπυργο εχουν καψει πολλους τετοιους χωρους.Καλό μεσημέρι και με λιγότερα περιστατικά από τους γυφταρέους: κι άλλοι εισαγώμενοι επενδυτές, τους ενοχλούσαν οι εργαζόμενοι...
Δηλαδή δεν φτάνει που οι άνθρωποι βρήκαν δουλειά εν μέσω πείνας και κρίσης, να πάρουν άδεια κι από τους κωλόγυφτους πότε να δουλέψουν;
Μπούκαραν σε επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη γιατί τους ενοχλούσε ο θόρυβος - Πυροβόλησαν με όπλο στον αέρα - GRTimes.gr
Απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σημειώθηκε χθες, Δευτέρα (2/10) σε επιχείρηση που βρίσκεται στη δυτική Θεσσαλονίκη.www.grtimes.gr
επιχειρηματιες λεει τι θια πουλανε κλεμενο χαλκο κλπΤύπε, εχω δει video στο Twitter που απαθανατίζουν την πράξη τους ως σύγχρονοι Νέρωνες, αλλά που να ψάχνω μεσημεριάτικα...
Λ€φτά και €πιδόματα υπάρχουν:
ΔΥΠΑ: 93 νέοι επιχειρηματίες Ρομά στο πρόγραμμα επιχορήγησης 14.800 ευρώ
Σε τρεις δόσεις το ποσό της επιδότησηςwww.imerisia.gr
Ανταλλακτικα αυτοκινητων..επιχειρηματιες λεει τι θια πουλανε κλεμενο χαλκο κλπ
Δεν αλλάζουν αυτοί...Μια ζωή στις κλοπές και στη παρανομίαΗλικιωμένος ήρθε αντιμέτωπος με τρεις Ρομά στο σπίτι του στην Εύβοια - Ο γιος του έβλεπε live από την κάμερα ασφαλείας
Ηλικιωμένος ήρθε αντιμέτωπος με τρεις Ρομά στο σπίτι του στην Εύβοια - Ο γιος του έβλεπε live από την κάμερα ασφαλείας
Το περιστατικό έγινε στην εξοχική κατοικία του ηλικιωμένου στον Αλμυροπόταμο Ευβοίαςwww.protothema.gr
Ξέρετε αν θάβουν τους γυφτους όταν πεθαίνουν.. Γιατί ακουγοντε πολλά παράξενα..