petheropliktos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2017
- Like
- 476
- Πόντοι
- 21
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην τοπική ΑΑΔΕ που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό τρεις ελέγχους στον φούρνο της γειτονιάς (αρτοποιείο κανονικό κι όχι πρατήριο, με τους μεγάλους γονείς να ζυμώνουν και να ψήνουν ολονυχτίς και να κοιμούνται στην καρέκλα πολλές φορές, και τα δυο παιδιά τους να πουλάνε από τότε που έγιναν 20 χρονών) και δυο στην καφετέρια απέναντι, για αποδείξεις 1, 2 και 3 €, ενώ ένα στενό παρακάτω ο γύφτος που δημιουργεί συνέχεια προβλήματα με ηχορύπανση, τσακωμούς και κλεψιές, πήρε και δεύτερο σπίτι και τρίτο αμάξι και κοιτάζει όλη τη γειτονιά σαν να είμαστε τρόμπες/θύματα/μαλάκες μέσα απ'το καραφιμέ τζάμι (νομότυπο φαντάζομαι) της καινούριας μερσεντές του.
Για να΄χουμε μια τάξη μεγέθους: Μερσεντές μίνιμουμ 40k, σπίτια 150k και 150k, σύνολο 340 χιλιάρικα. Ή αλλιώς, το ΦΠΑ (13%) από 1.133.333 (ένα εκατομμύριο και βάλε) μη κομμένες αποδείξεις των 2 €. Δηλαδή θα μπορούσαν κάθε μέρα να μην κόβουν ο καθένας 150 αποδείξεις κάθε μέρα για δέκα χρόνια, και πάλι το κράτος να κερδίσει περισσότερα αν έλεγχαν ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΝΑΝ παραβατικό τύπο.
Τα επιδόματα μην χάσει ο τύπος. Η καφετέρια και ο φούρνος απ'όσο ξέρω δεν παίρνουν κάποιο επίδομα, απασχολούν προσωπικό, πληρώνουν ασφαλιστικά ταμεία και πιθανότατα πληρώνουν και φόρους εισοδήματος.
Για να΄χουμε μια τάξη μεγέθους: Μερσεντές μίνιμουμ 40k, σπίτια 150k και 150k, σύνολο 340 χιλιάρικα. Ή αλλιώς, το ΦΠΑ (13%) από 1.133.333 (ένα εκατομμύριο και βάλε) μη κομμένες αποδείξεις των 2 €. Δηλαδή θα μπορούσαν κάθε μέρα να μην κόβουν ο καθένας 150 αποδείξεις κάθε μέρα για δέκα χρόνια, και πάλι το κράτος να κερδίσει περισσότερα αν έλεγχαν ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΝΑΝ παραβατικό τύπο.
Τα επιδόματα μην χάσει ο τύπος. Η καφετέρια και ο φούρνος απ'όσο ξέρω δεν παίρνουν κάποιο επίδομα, απασχολούν προσωπικό, πληρώνουν ασφαλιστικά ταμεία και πιθανότατα πληρώνουν και φόρους εισοδήματος.
Τελευταία τροποποίηση: