Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.640
- Πόντοι
- 6.946
Στο διόρθωσα.Αν τους μαζεψεις, φτιαχνεις ολοκληροκηπολιβάδι!
Στο διόρθωσα.Αν τους μαζεψεις, φτιαχνεις ολοκληροκηπολιβάδι!
σημερα το μεσημερι εκανα μια καλη πραξη με ενα σαν γυφτακι το πολυ 5 χρονων.
ημουν στα μακ ντοναλντς στο παραθυρο και μου ζητησε να του αγορασω φαγητο και αυτου. του παραγγειλα και οσο περιμενα στο επομενο παραθυρο αφου πληρωσα αρχισε να κανει παραξενα νοηματα στην μαμα του που ηταν καπως πιο μακρια ας πουμε 20-30 μετρα.
τα πηρε και εφυγε οπως η γατα οταν αρπαζει το ψαρι που πετας στον αερα.
η υπαλληλος στο παραθυρο των μακ ντοναλτσ μου ειπε
μπραβο σας!!
αυτα ειχα να γραψω, εαν θυμηθω κατι αλλο θα το
διαδωσω
ακριβως!Κύριε τύπε εσύ 5 χρονών ούτε να χεστείς μόνος σου δεν ήξερες κατά τ άλλα το γυφτάκι σε πούλησε και σε αγόρασε !
Καλά η υπάλληλος είναι τρομερό χαϊβάνι.
Να φανταστώ ψηφίζετε και εσύ και η υπάλληλος
Καλά πήγε κι αυτόακριβως!
Τα μυαλά μας ΠΟΝΑΝΕ....!Τα οχηματα τους ειναι παντα έτοιμα για ταξιδι και παντα συμμορφωμένα συμφωνα με τον ΚΟΚ,γνωστο αλλωστε
ΔΥΠΑ: Παράταση αιτήσεων για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών νέων ελεύθερων επαγγελματιών Ρομά έως 20/03
Read more at Taxheaven: ΔΥΠΑ: Παράταση αιτήσεων για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών νέων ελεύθερων επαγγελματιών Ρομά έως 20/03
ΔΥΠΑ: Παράταση αιτήσεων για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών νέων ελεύθερων επαγγελματιών Ρομά έως 20/03
ΔΥΠΑ: Παράταση αιτήσεων για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών νέων ελεύθερων επαγγελματιών Ρομά έως 20/03 [02.20.2023]www.taxheaven.gr
Μαλλον. Παιζει βέβαια να επιδοτουν την ανακύκλωση σε καταλύτεςθα επιδοτουν τις μπουκες και το εμποριο μπαφων που κανουν οι βΡομα τυπε;
το συγκεκριμένο μαγαζί είναι ποιο παρακμιακό κ από τις φαβελες στη ΒραζιλίαΠεδίο μάχης η Νέα Αρτάκη - Άγριο ξύλο μεταξύ Ρομά και Αλβανών την Τσικνοπέμπτη
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τσικνοπέμπτης, μια παρέα Αλβανών και μια παρέα Ρομά διαπληκτίστηκαν και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουνwww.protothema.gr
άσε ρε πονηρέ που το έχεις επισκεφτεί κιόλας...για πες μας και το ονομά του να έρθουμε κι εμείς που είμαστε γείτονες.....καστέλα μένουμε ένα τσιγάρο δρόμοςτο συγκεκριμένο μαγαζί είναι ποιο παρακμιακό κ από τις φαβελες στη Βραζιλία
είμαι ποιο κοντά έξω παναγιτσα! ρούφα το αβγό σου κ μην πας να μου την βγεις στη Χαλκίδα!άσε ρε πονηρέ που το έχεις επισκεφτεί κιόλας...για πες μας και το ονομά του να έρθουμε κι εμείς που είμαστε γείτονες.....καστέλα μένουμε ένα τσιγάρο δρόμος
Ζεφύρι: Κοριτσάκι 5 ετών τραυματίστηκε από πυροβολισμούς
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (25/2) στο Ζεφύρι, με αποτέλεσμα μία 5χρονη που έπαιζε σε αλάνα να τραυματιστεί. Μεταφέρθηκε με τραύμα στον μηρό στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.www.news247.gr
Τέτοιο πράγμα στο ΖεφύριΖεφύρι: Εκτός κινδύνου το 5χρονο κοριτσάκι που δέχθηκε σφαίρα – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη
Επιπόλαιο είναι το τραύμα το μηρό για το 5χρονο κοριτσάκι που πυροβολήθηκε από άγνωστο άνδρα στο Ζεφύρι το μεσημέρι του Σαββάτου. Σύμφωνα με τις πρώτεςwww.newsit.gr