Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
18.984
Πόντοι
20.686
Άμα δουλεύεις υπάλληλος σε βενζινάδικο και σου κάθονται δύο τρεις Ρομά τη μέρα θα φευγεις και χρεωμένος.:(

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.402
Πόντοι
9.297
Άμα δουλεύεις υπάλληλος σε βενζινάδικο και σου κάθονται δύο τρεις Ρομά τη μέρα θα φευγεις και χρεωμένος.:(
Γιατί,το αφεντικό θα είναι πιο καλά;
Όλοι για φούντο θα είναι. ..

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Έβγαλες τελικά κάρτα από Αγγλία τύπε ? :confused:

Αδερφέ η Αγγλία έχει κλείσε για εμάς. Σπουδάζει ο γιος μου εκεί 3 χρόνια και τραβήξαμε μεγάλο ζόρι με το Brexit.

Οι άνθρωποι εκεί είναι σε ανώτερο επίπεδο σε όλους του τομείς. Στην εξεταστική είχε μάθημα για το diversity με υποχρεωτική παρακολούθηση και βαθμολογία.

Σκέψου ότι ερώτηση που του έπεσε έλεγε ότι αν ο καθηγητής επιμείνει να ρωτάει Αφρικανό φοιτητή πχ. για το υγειονομικό σύστημα στην χώρα του ο καθηγητής αντιμετωπίζει κυρώσεις και κινδυνεύει με απόλυση. Εδώ τους μαύρους του μαζεύουν και τους πάνε για ξύλο στα κρατητήρια και εκεί άμα πεις το μαύρο nigga έχεις εσύ ποινές.

Αυτό που κάνει την αντίθεση με τη μπανανία μας ακόμα εντονότερη είναι ότι δεν χρειάζεται καν αριστερή κυβέρνηση εκεί για να εφαρμόσει το λογικό, είναι δεδομένες αυτές οι συμπεριφορές από το σύνολο της κοινωνίας.

Μετά σου λένε για Ελλάδα και αριστερίλα. Από τους πιο συντηρητικούς και αυταρχικούς λαούς της Ευρώπης είμαστε με την Τουρκιά ακόμη ριζωμένη στη συνείδηση μας, μικροαστικά χαρακτηριστικά, ρουσφέτια, γλείψιμο και ρατσισμό. Και ένα τελευταίο μιας και αναφέρατε την Αγγλία....
Η φοιτητική VISA στην Αγγλία δεν επιτρέπει την εργασία του φοιτητή, μόνο σε part time και αυτό υπό συνθήκες, γιατί φίλε εκεί πήγες για να σπουδάσεις και αυτό θα κάνεις. Σε δεχτήκαμε στο πανεπιστήμιο μας και τώρα θα είσαι επαγγελματίας φοιτητής και εδώ βλέπεις φοιτητές ιατρικής γκαρσόνια και τους υπόλοιπους να λένε μπράβο το παιδί άξιο.
Τι συζήτηση μπορείς να κάνεις με ένα τέτοιο εγκέφαλο;
Απλά σκας και λες σε όλα ναι! Αυτά από εμένα.

_TELIS_

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2022
Like
544
Πόντοι
81
σε ρώτησα κάτι απλό, κι εσύ αντί να μου απαντήσεις ευθέως, με ρωτάς αν έκανε κάτι στο θέμα των Γύφτων. Όχι, δεν έκανε, όπως στην πραγματικότητα δεν κάνει κάτι ρεαλιστικό και η σημερινή Κυβέρνηση
Όσο για τον Σημίτη σε πολλά ήταν

ΠΑΣΟΚ, επιδόματα, συνδικαλισμός κτλ

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.468
Πόντοι
446
Β-ΡΩΜΑ FREDO BRIGADE ULTRAS
roma-7.jpg

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Συνεχίζεται το σκηνικό με τις απειλές από τον γυφτόγυφτα. Αν ηταν κάποιος Έλληνας ήδη θα είχε συλληφθεί.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.830
Πόντοι
6.256

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.946
Πόντοι
456
Χαιρετίσματα από Κολωνό. Έλα μια μέρα να σε δω αν θα επιβιώσεις εδώ που μένω εγώ.

Κάνεις αμάν να δεις άσπρο και και ας είναι Αλβανός/Ρουμάνος.

Ο γιος μου δεν γυρνάει ποτέ μόνος από το φροντιστήριο το βράδυ και πηγαίνω να τον πάρω με το ταξί. Στο δε σχολείο του είναι από τα 22 παιδιά της τάξης Έλληνες είναι οι 4.
Εγώ λοιπόν που ζω εδώ και τα βλέπω κάθε μέρα, που τους ακούω να σφάζονται για τη μοιρασιά λογικά από τα ναρκωτικά.

Ούτε μια. Ούτε μια φορά δεν σκέφτηκα να γίνω ο χαφιές των μπάτσων και τώρα θέλετε να μου πείτε ότι οι Ράμπο κάνουν καλά που θερίζουν κόσμο.

Πριν 3 - 4 μήνες Στρ. Καλλάρη 2 Αλβανοί σφάχτηκαν μεταξύ τους, αυτός που επιβίωσε έκλεψε ένα αμάξι και προσπάθησε να διαφύγει. (Ψάξτε το)

Μέσα σε 1-2 ώρες τον δολοφόνησαν και αυτόν οι μπάτσοι και έχεις τους φασίστες να λένε "δόξα και τιμή στα παιδιά που έπεσαν εν ώρα υπηρεσίας".

Τελευταίο και δεν ξαναμιλάω:

Στην Αγγλία απλά λίγο αυτισμό να έχεις παίρνεις ειδική κάρτα μεταξύ των δικαιωμάτων που σου παρέχονται είναι και το να σε αντιμετωπίζουν με περισσότερη ευγένεια και εξατομικευμένη συμπεριφορά σε περίπτωση ελέγχου. (Ψάξτε το και αυτό) Εδώ αν πεις σε μπάτσο "πως μου μιλάς ρε" έχεις πάει με βίαιη προσαγωγή για εξακρίβωση στοιχείων.
Τέλος!

ισχυει οτι αρκετοι βλαχαντερ που υπηρετουν στο σωμα προσπαθουν να εκμεταλλευονται το αξιωμα τους προς επιδειξη μαγκιας.
δεν ειναι η πλειοψηφια ομως . το να τιμας τη μνημη αστυνομικων που εφυγαν τελειως αδικα (οπως πχ στην καταδιωξη του Ρεντη το 2012 )δε σε καθιστα φασιστα....! :confused: :confused: :confused: δοξα και τιμη σε αυτους που επεσαν μαχομενοι εναντια στο εγκλημα.

αυτη η ρηση ασφαλως δεν αναιρει το γεγονος οτι ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ εγινε μαλακια.
πρεπει η καθε περιπτωση να εξεταζεται ατομικα και αντικειμενικα.κοινως, οι αστυνομικοι να δικαζονται οπως οι υπολοιποι πολιτες.
να υφιστανται τις συνεπειες του νομου. τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο. εδω εχουν δικαιο οι ρομά.

αν πραγματι πυροβολουσε στον αερα η τα λαστιχα,δε θα ελεγε κανεις τιποτα.
εδω απ' οτι αποδεικνυεται, ειχαν στριμωξει τον ρομά σε μια γωνια παρακειμενη στον τοιχο του ξενοδοχειου και κατι χωραφια.
δε μπορουσε να διαφυγει περαιτερω. δε χρειαζοταν κατι αλλο. και το γεγονος οτι μετα απο μιση ωρα ανεφεραν στο Κεντρο το θανατο του ρομά δυσχεραινει τη θεση τους. τελος παντων.

θεωρω πως εσυ πως εχεις ενα τυφλο μενος συλληβδην κατα των αστυνομικων , απορροια των πολιτικων σου πεποιθησεων.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Πριν 3 - 4 μήνες Στρ. Καλλάρη 2 Αλβανοί σφάχτηκαν μεταξύ τους, αυτός που επιβίωσε έκλεψε ένα αμάξι και προσπάθησε να διαφύγει. Μέσα σε 1-2 ώρες τον δολοφόνησαν και αυτόν οι μπάτσοι

Μπορεί να υπάρχουν μπάτσοι που είναι σκουπίδια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα αλλάζουμε την πραγματικότητα.
Δυο συμμορίες Αλβανών πιστολιαστηκαν, ο ενας ξέφυγε κλέβοντας αυτοκίνητο και τον στρίμωξαν οι μπάτσοι αφού έκανε και μια ληστεία πρώτα. Και τον σκότωσαν αφου τους είχε ρίξει και τραυματίσει και τους δύο.
Εκτός αν εννοείς ότι έπρεπε να καθήσουν να τους ρίξει και τη χαριστική στο κεφάλι ο Αλβανός για λόγους πολιτικής ορθότητας.

Τελευταία τροποποίηση:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
ισχυει οτι αρκετοι βλαχαντερ που υπηρετουν στο σωμα προσπαθουν να εκμεταλλευονται το αξιωμα τους προς επιδειξη μαγκιας.
δεν ειναι η πλειοψηφια ομως . το να τιμας τη μνημη αστυνομικων που εφυγαν τελειως αδικα (οπως πχ στην καταδιωξη του Ρεντη το 2012 )δε σε καθιστα φασιστα....! :confused: :confused: :confused: δοξα και τιμη σε αυτους που επεσαν μαχομενοι εναντια στο εγκλημα.

αυτη η ρηση ασφαλως δεν αναιρει το γεγονος οτι ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ εγινε μαλακια.
πρεπει η καθε περιπτωση να εξεταζεται ατομικα και αντικειμενικα.κοινως, οι αστυνομικοι να δικαζονται οπως οι υπολοιποι πολιτες.
να υφιστανται τις συνεπειες του νομου. τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο. εδω εχουν δικαιο οι ρομά.

αν πραγματι πυροβολουσε στον αερα η τα λαστιχα,δε θα ελεγε κανεις τιποτα.
εδω απ' οτι αποδεικνυεται, ειχαν στριμωξει τον ρομά σε μια γωνια παρακειμενη στον τοιχο του ξενοδοχειου και κατι χωραφια.
δε μπορουσε να διαφυγει περαιτερω. δε χρειαζοταν κατι αλλο. και το γεγονος οτι μετα απο μιση ωρα ανεφεραν στο Κεντρο το θανατο του ρομά δυσχεραινει τη θεση τους. τελος παντων.

θεωρω πως εσυ πως εχεις ενα τυφλο μενος συλληβδην κατα των αστυνομικων , απορροια των πολιτικων σου πεποιθησεων.

Φίλε δεν ξέρω σε ποια χώρα εσύ αναφέρεσαι αλλά στην Ελλάδα η αστυνομία είναι ένας θεσμός που είναι προέκταση της κυβέρνησης.

Δεν μπορείς να εξετάζεις το σώμα ξεχωριστά από την πολιτική εξουσία σε αυτή τη χώρα. Άσε τι λέει το Σύνταγμα και θεωρίες για αγρίους.
Οι προσωπικές μου πεποιθήσεις δεν επηρεάζουν την καθημερινότητα. Εσύ αναφέρεσαι σε μια χούφτα ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Ζητάς να σταθούμε στην εξαίρεση και όχι στον κανόνα. Πρόσφατα αστυνομικοί βοήθησαν αν θυμάμαι καλά μια γυναίκα ακόμη και στη γέννα της. Είτε βοήθησαν στη μεταφορά της στο νοσοκομείο, είτε στο να ανοίξουν το δρόμο για να τη μεταφέρει ο άντρας κάτι από τα δύο, δεν θυμάμαι ακριβώς. Ε και; Ο γιατρός πληρώνεται για να σε κάνει καλά, ο πυροσβέστης για να σβήσει την φωτιά και εγώ για να μεταφέρω κόσμο. Η δουλειά τους είναι να βοηθούν τον πολίτη.
Οι 1, 2 ,10 καλές πράξεις που μπορεί να κάνουν δεν αναιρεί τα εγκλήματα που έχει κάνει η συντριπτική πλειοψηφία. Το κράτος δίνει την εντολή την εκτέλεση της την κάνει το όργανο στο δρόμο. Τα κεφάλια ανοίγουν από τα γκλοπ, όχι μόνα τους. Ένας άνθρωπος που έχει βάλει την υπογραφή του ότι θα εκτελέσει οποιαδήποτε εντολή του δοθεί τον καθιστά αυτόματα εν δυνάμει δολοφόνο.
Αν η εντολή είναι να βγει το γεροντάκι από το σπίτι του θα πάνε και θα τον βγάλουν έξω αν χρειαστεί ακόμη και κομμάτια. Ο νόμος λέει ότι πρέπει να γίνει έξωση, τα χέρια του με αίμα θα τα βάψει το όργανο, όχι το ρομπότ. Το όργανο είναι άνθρωπος.

Μπορεί να υπάρχουν μπάτσοι που είναι σκουπίδια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα αλλάζουμε την πραγματικότητα.
Δυο συμμορίες Αλβανών πιστολιαστηκαν, ο ενας ξέφυγε κλέβοντας αυτοκίνητο και τον στρίμωξαν οι μπάτσοι αφού έκανε και μια ληστεία πρώτα. Και τον σκότωσαν αφου τους είχε ρίξει και τραυματίσει και τους δύο.
Εκτός αν εννοείς ότι έπρεπε να καθήσουν να τους ρίξει και τη χαριστική στο κεφάλι ο Αλβανός για λόγους πολιτικής ορθότητας.

Δεν αλλάζω την πραγματικότητα. Το ξεκαθάρισμα μεταξύ των Αλβανών είναι αυτό που περιγράφεις, ωστόσο δεν τον ακινητοποίησαν και δεν τον εξουδετέρωσαν δεν ξέρω καν αν του έριξαν έστω στο σώμα. Αυτοί του τίναξαν τα μυαλά στον αέρα ή τουλάχιστον αυτή η πληροφορία μεταδόθηκε. Μιλάω πάντα με βάση το τι ξέρουμε.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.205
Πόντοι
2.456
τυπε πρεπει τα ρουχα τα adidas και τα nike να ειναι απο πολλαπλες μπουκες η απο λαθρεμποριο κινεζιες :confused::confused::confused:
Tυπε είναι από τα πολυκαταστήματα της Σάντα Μπάρμπαρα..
Προσεχώς πολυκαταστήματα κ στον Γέρακα..
Εχουν ανοίξει καταστήματα με χαλιά, ενώ ταυτόχρονα αγοράζουν σπίτια κ οικόπεδα κάτω από την λεωφόρο Μαραθώνος..
Κάθε μέρα κάνουν γλέντια,ψήνουν,μουσική τσίτα κ αμολανε αιθαλομίχλη με αυτά που καίνε στις σόμπες
Βαράνε το κεφάλι τους οσοι έχουν σπίτια τριγύρω..
:confused: :confused: :confused:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.394
Πόντοι
9.931
Φίλε δεν ξέρω σε ποια χώρα εσύ αναφέρεσαι αλλά στην Ελλάδα η αστυνομία είναι ένας θεσμός που είναι προέκταση της κυβέρνησης.

Δεν μπορείς να εξετάζεις το σώμα ξεχωριστά από την πολιτική εξουσία σε αυτή τη χώρα. Άσε τι λέει το Σύνταγμα και θεωρίες για αγρίους.
Οι προσωπικές μου πεποιθήσεις δεν επηρεάζουν την καθημερινότητα. Εσύ αναφέρεσαι σε μια χούφτα ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Ζητάς να σταθούμε στην εξαίρεση και όχι στον κανόνα. Πρόσφατα αστυνομικοί βοήθησαν αν θυμάμαι καλά μια γυναίκα ακόμη και στη γέννα της. Είτε βοήθησαν στη μεταφορά της στο νοσοκομείο, είτε στο να ανοίξουν το δρόμο για να τη μεταφέρει ο άντρας κάτι από τα δύο, δεν θυμάμαι ακριβώς. Ε και; Ο γιατρός πληρώνεται για να σε κάνει καλά, ο πυροσβέστης για να σβήσει την φωτιά και εγώ για να μεταφέρω κόσμο. Η δουλειά τους είναι να βοηθούν τον πολίτη.
Οι 1, 2 ,10 καλές πράξεις που μπορεί να κάνουν δεν αναιρεί τα εγκλήματα που έχει κάνει η συντριπτική πλειοψηφία. Το κράτος δίνει την εντολή την εκτέλεση της την κάνει το όργανο στο δρόμο. Τα κεφάλια ανοίγουν από τα γκλοπ, όχι μόνα τους. Ένας άνθρωπος που έχει βάλει την υπογραφή του ότι θα εκτελέσει οποιαδήποτε εντολή του δοθεί τον καθιστά αυτόματα εν δυνάμει δολοφόνο.
Αν η εντολή είναι να βγει το γεροντάκι από το σπίτι του θα πάνε και θα τον βγάλουν έξω αν χρειαστεί ακόμη και κομμάτια. Ο νόμος λέει ότι πρέπει να γίνει έξωση, τα χέρια του με αίμα θα τα βάψει το όργανο, όχι το ρομπότ. Το όργανο είναι άνθρωπος.

Δεν αλλάζω την πραγματικότητα. Το ξεκαθάρισμα μεταξύ των Αλβανών είναι αυτό που περιγράφεις, ωστόσο δεν τον ακινητοποίησαν και δεν τον εξουδετέρωσαν δεν ξέρω καν αν του έριξαν έστω στο σώμα. Αυτοί του τίναξαν τα μυαλά στον αέρα ή τουλάχιστον αυτή η πληροφορία μεταδόθηκε. Μιλάω πάντα με βάση το τι ξέρουμε.
Τυπε είσαι ιδική περίπτωση ετσι!;; Ειχε φαει ηδη εναν αλλο Αλβανο και προσπάθησε να φαει και δυο αστυνομικους και εσυ μας λες μαλακιες του τυπου γιατι δεν του έριξαν στο σωμα αλλα στο κεφαλι:jerking::jerking2:Στεναχωρηθηκες πολυ τυπε που εχασε η κοινωνία εναν δολοφονο ετσι; Ηθελες να χαλάσει το κρατος μερικά χιλιαρικα για την δικη του και την φυλάκιση του και μετα απο 5-10 χρονια να βγει εξω να φαει κανα Αλβανο ακομα και κανα αστυνομικο που δεν πρόλαβε την πρωτη φορα.

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456

στην πούτσα μας οι αλαβανοί,ας φαγωθούν μεταξύ τους

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Με βάση του τι ξέρουμε ο ενας αστυνομικός έφαγε σφαίρα στο πόδι και ο άλλος έφαγε μία ψηλά και τον έσωσε το γιλεκο αλλά τελικά την έφαγε κι αυτός στο πόδι νομίζω. Προφανώς αυτοί που τους εχουν τιναξει τα μυαλά στον αέρα δεν πυροβολούν και δεν τραυματίζουν δύο άτομα κιόλας, ενώ έχουν αποδημήσειν εις Κύριον. Αυτό γράφτηκε και ειπώθηκε παντού. Τώρα από που αντλείς εσύ πληροφορίες που λένε κάτι άλλο.......

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Τυπε είσαι ιδική περίπτωση ετσι!;; Ειχε φαει ηδη εναν αλλο Αλβανο και προσπάθησε να φαει και δυο αστυνομικους και εσυ μας λες μαλακιες του τυπου γιατι δεν του έριξαν στο σωμα αλλα στο κεφαλι:jerking::jerking2:Στεναχωρηθηκες πολυ τυπε που εχασε η κοινωνία εναν δολοφονο ετσι; Ηθελες να χαλάσει το κρατος μερικά χιλιαρικα για την δικη του και την φυλάκιση του και μετα απο 5-10 χρονια να βγει εξω να φαει κανα Αλβανο ακομα και κανα αστυνομικο που δεν πρόλαβε την πρωτη φορα.
Άρα τη στιγμή που κάποιος σκοτώνει έναν συνάνθρωπό του και αποτελεί κίνδυνο για τους υπόλοιπους, η ζωή του αξίζει λιγότερο, οπότε ας πεθάνει για το κοινό καλό.

Με βάση του τι ξέρουμε ο ενας αστυνομικός έφαγε σφαίρα στο πόδι και ο άλλος έφαγε μία ψηλά και τον έσωσε το γιλεκο αλλά τελικά την έφαγε κι αυτός στο πόδι νομίζω. Προφανώς αυτοί που τους εχουν τιναξει τα μυαλά στον αέρα δεν πυροβολούν και δεν τραυματίζουν δύο άτομα κιόλας, ενώ έχουν αποδημήσειν εις Κύριον. Αυτό γράφτηκε και ειπώθηκε παντού. Τώρα από που αντλείς εσύ πληροφορίες που λένε κάτι άλλο.......

Θα δεχτώ αυτό που μου λες ότι είναι ακριβώς όπως το λες και θα το αντιστοιχίσω σε κάτι γενικότερο για να γίνει πιο κατανοητό.

Η Ρωσία επιτίθεται στην Ουκρανία. Όσο κρατάει ο πόλεμος φεύγουν και αδέσποτες καλή ώρα όπως έφυγε ένας πύραυλος προς την Πολωνία αν θυμάμαι καλά.

Τώρα με βάση το σκεπτικό αυτό πρέπει η Ρωσία, επειδή δεν σταματάει να σκοτώνει αθώους, όχι απλώς να σταματήσει να επιτίθεται αλλά να εξαφανιστεί από τον χάρτη.

Είναι ακριβώς το ίδιο σε μεγαλύτερη κλίμακα.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Θα δεχτώ αυτό που μου λες ότι είναι ακριβώς όπως το λες και θα το αντιστοιχίσω σε κάτι γενικότερο για να γίνει πιο κατανοητό.

Η Ρωσία επιτίθεται στην Ουκρανία. Όσο κρατάει ο πόλεμος φεύγουν και αδέσποτες καλή ώρα όπως έφυγε ένας πύραυλος προς την Πολωνία αν θυμάμαι καλά.

Τώρα με βάση το σκεπτικό αυτό πρέπει η Ρωσία, επειδή δεν σταματάει να σκοτώνει αθώους, όχι απλώς να σταματήσει να επιτίθεται αλλά να εξαφανιστεί από τον χάρτη.

Είναι ακριβώς το ίδιο σε μεγαλύτερη κλίμακα.
Αυτό που λέει το ρεπορταζ, όχι εγώ. Αν έχεις κάτι διαφορετικό να παραθέσεις εδώ είμαστε.

Το μεγάλο παράδειγμα που αναφέρεις τι μας λέει;
Ότι οι Ουκρανοί πρέπει να κάθονται χτυπημένοι κάτω, περιμένοντας τους Ρώσους να τους τελειωσουν, για να μην παραβιαστεί το δικαίωμα των Ρωσων να επιτίθενται και να ρίχνουν αβερτα αδέσποτες κι όποιον πάρει ο Χάρος;

Υ.Γ. η αναφορά στους Πολωνούς αχρείαστη, γιατί ηταν ουκρανική προβοκάτσια με στόχο μεγαλύτερη αμερικανική εμπλοκή.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom