Νέα

Γρήγορος...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vinebag
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vinebag

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα ειμαι 19 χρονων, νεο μελος και αν και εψαξα αρκετα δεν καταφερα να βρω καποιο θεμα το οποιο μπορουσε να με βοηθησει να λυσω το προβλημα μου. Το τελευταιο τριμηνο οταν το κανω με την κοπελα μου τελειωνω πολυ γρηγορα. Αν δε το κανουμε στα τεσσερα το πολυ 1-2 λεπτα να κρατησω. Μηπως εχει κανεις καμια καλη συμβουλη να μου δωσει ετσι ωστε να καθυστερησω τον οργασμο?? :think:
Ευχαριστω προκαταβολικα... 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Καλησπερα ειμαι 19 χρονων, νεο μελος και αν και εψαξα αρκετα δεν καταφερα να βρω καποιο θεμα το οποιο μπορουσε να με βοηθησει να λυσω το προβλημα μου. Το τελευταιο τριμηνο οταν το κανω με την κοπελα μου τελειωνω πολυ γρηγορα. Αν δε το κανουμε στα τεσσερα το πολυ 1-2 λεπτα να κρατησω. Μηπως εχει κανεις καμια καλη συμβουλη να μου δωσει ετσι ωστε να καθυστερησω τον οργασμο?? :think:

Πήγαινε σε έναν ειδικό βρε παλικάρι και άσε τις εκλύσεις βοήθειας από το site.
Δηλαδή τι περιμένεις να σου πει κάποιος για να σε βοηθήσει;
Ότι πρέπει να χαλαρώνεις και να μην αγχώνεσαι και τέτοιες παπαριές;

Το θέμα είναι σοβαρό και χρειάζεσαι κάποιον ειδικό για να σε βοηθήσει.

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά στα μπουρδέλα κάπου τόσο δε διαρκεί το γαμήσι ;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
φιλαρακο practise θελει....!και προκαταρκτικα...!
πανω απο ολλα μην το σκεφτεσαι....!
οταν βλεπεις οτι σου ρχεται να τελιωσεις βγες φιλα την κοπελα σου αλλαξε καμια σταση και ξαναμπες και συνεχισε......!

Eptanisios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οσο περισσότερο το κάνετε τόσο περισσότερο θ'αργείς...

Α! κι οταν είσαι στο παρα 5' φέρε στο μυαλό σου την πιο άσχημη γκόμενα που είδες ποτέ σου.
Γυμνη...

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
αν μη τι αλλο ο ΝΙΤΡΟ εχει πολυ καλη πενα, οπως αλλωστε εχει αποδειξει πολλακις...
επιτελους μια ομορφη ιστορια ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom