όταν μπήκε το thread άλλο ήθελα να γράψω αλλά στην πορεία βγήκαν άλλα!
Περι χασάπηδων πρέπει να πέσουν πολλά ονόματα στο thread για να είμαστε σωστοί! φυσικά θυμόμαστε μόνο απο τις άλλες ομάδες και όχι τους δικούς μας.
μιας και είμαι και εγώ απο αυτούς.. αν ο Γεωργάτος είναι χασάπης, του Κούτουλα τι χαρακτηρισμό του αξίζει? Δήμιος? να θυμίσω τον "Νίντζα"?
και επειδή είμαι στο παρελθόν ας μιλήσω για το παρόν! Ο Μόρις με την φοβερή ενέργεια στον Τζόρτζεβιτς?
"έβαλες γκολ? θα σου κόψω την καριέρα ρε πούστη!" αλλά όχι το παιδί νευρίασε και δικαιολογημένα ξέφυγε!
Ο Τσιρίλο είναι πιο καθαρός απο Γεωργάτο? οχι μωρέ δεν είναι χασάπης απλά το παιδί "παθιάζεται"...
Λαμπριάκος... σταθερή αξία
Μερικά ονόματα που μου ηρθαν στο μυαλό πρόχειρα, κανονικά η λίστα δεν τελειώνει...
Περί γεωργάτου και ίντερ λοιπόν! όταν έφυγε ιταλία ο alpha έδειχνε κάθε κυριακή αγώνες της Ιντερ. Προπονητής τότε ο Λίπι! είτε βασικός, είτε τον σήκωνε απο τον πάγκο ο γεωργάτος έκανε οτι και τώρα. απο το κέντρο του γηπέδου σχεδόν σέντρα να βρει το κεφάλι του Βιέρι.
1, 2, 3, 5, ε δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του, εντολές απο τον πάγκο έχει! Τότε ήταν που σκέφτηκα: αν ο Λίπι που θεωρείται απο τους κορυφαίους, πήρε τον γεωργάτο για ολμοβόλο, τότε γιατί έχουμε απαιτήσεις απο τους δικούς μας? Μήπως γκρινιάζουμε υπερβολικά?