Νέα

Greek Tracker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poustalekos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Μηπως κανενας καυλιαρης συμφορουμιτης εχει καμια προσκληση για το greek tracker που να του περισσευει για να μου στειλει???
Βοηθηστε τον πουσταλεκο να μπει στο γαματο σαιτ να κατεβασει καμια ταινιουλα!  :rockon: :rockon:

lapo

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
exo ego an les gia to thegt (greek tracker)

Kostass

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια παιζει και για μενα καμια προσκληση? Χρονια τωρα προσπαθω να μπω αλλα απο οτι λενε ειναι μονο με προσκλησεις!

sexygreekblog

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2011
Like
2
Πόντοι
0
Τώρα το ξεφτιλίζαμε λίιιγοοο το θέμα...
αλλα άν περισσευει σε κανέναν καμια προσκλησούλα.... θα με βοηθούσε πολύ! και εμένα...
:kissass: :kissass2:

psolarmenistis

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες μακάρι να μπορούσα να στείλω και 'γώ προσκλήσεις αβέτρα, έλα όμως που για να στείλεις πρόσκληση πρέπει να είσαι μέλος vip, δηλαδή πρέπει πρώτα κάτι να στάξεις για να γίνεις.Εγώ μπήκα σε κάποια φάση που οι προσκλήσεις ήταν πιο λάσκα,αναμένω μπας και...

Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Κριτικές
6
Like
34
Πόντοι
1
Αν Είσαι καιρό μέσα Έχεις μαζέψει κάποιους πόντους . Μπορείς να ανταλαξεις πόντους με προσκλήσεις.  Εγώ Δυστυχώς δεν έχω Αυτή τη στιγμή. Θα ξαναδώ και θα ποσταρω εδώ  Μόλις μαζεψω.

sideras1

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες μακάρι να μπορούσα να στείλω και 'γώ προσκλήσεις αβέτρα, έλα όμως που για να στείλεις πρόσκληση πρέπει να είσαι μέλος vip, δηλαδή πρέπει πρώτα κάτι να στάξεις για να γίνεις.Εγώ μπήκα σε κάποια φάση που οι προσκλήσεις ήταν πιο λάσκα,αναμένω μπας και...

Eκτός αν μεταφέρεις του πόντους σου σε κάποιον φίλο σου VIP και ανταλλάξει τους πόντους με προσκλήσεις.Μετά στέλνει invite κανονικά.Έτσι το είχα κάνει παλιά πριν φάω ban λόγω ratio master.

OP
OP
poustalekos

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Eκτός αν μεταφέρεις του πόντους σου σε κάποιον φίλο σου VIP και ανταλλάξει τους πόντους με προσκλήσεις.Μετά στέλνει invite κανονικά.Έτσι το είχα κάνει παλιά πριν φάω ban λόγω ratio master.

Εκανες τρελα upload με το ratio master? Το ιδιο επαθε ενας φιλος μου που εκανε upload κατι γιγα σε ενα δευτερολεπτο κ τον εκαναν μπαν...
Πρεπει να ειστε προσεκτικοι με αυτα και να χρησιμοποιειτε λογικες ταχυτητες ανεβασματος ακομα κ οταν κλεβετε! Δεν ξερω βεβαια απο ποια ταχυτητα κ πανω γινεται υποπτο και κανουν μπαν...

psolarmenistis

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πριν από μήνες ξόδεψα τους πόντους για να έχω δικαίωμα για 2 προσκλήσεις, χωρίς να προσκαλέσω αμέσως κάποιον, μετά από ένα μήνα που πήγα να προσκαλέσω φίλο διαπίστωσα πως έχουν αλλάξει πολιτική και επιτρέπουν τις προσκλήσεις μόνο από super users και πάνω.

neomatk

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδες αν περισσευει καμια προσκληση ας στειλει και σε μενα :bounce:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Προσκλησουλα....? Αν περισσευει σε κανεναν

lapo

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εχω 2 αλλα δυστυχως closed απο αστυνομια

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εκανες τρελα upload με το ratio master? Το ιδιο επαθε ενας φιλος μου που εκανε upload κατι γιγα σε ενα δευτερολεπτο κ τον εκαναν μπαν...
Πρεπει να ειστε προσεκτικοι με αυτα και να χρησιμοποιειτε λογικες ταχυτητες ανεβασματος ακομα κ οταν κλεβετε! Δεν ξερω βεβαια απο ποια ταχυτητα κ πανω γινεται υποπτο και κανουν μπαν...
Δεν σε πιανουν απο την ταχυτητα αλλα απο το που πηγε ολο αυτο που ανεβασες.Γιατι για να ανεβασεις θα πρεπει καποιοι να κατεβαζουν αντιστοιχα ΜΒ.

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Τo mτορρεντ γιατι δεν δουλευει ρε παλικαρια...??εχει σχεσε με τα σαιτ που κλεινουν...?>??εγω  εμπαινα στο teamofgreekz...

psolarmenistis

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ και 3-4 μέρες δε μου ανοίγει καθόλου η σελίδα του gt, γνωρίζει κανείς κάτι?

WilliamWalas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τo mτορρεντ γιατι δεν δουλευει ρε παλικαρια...??εχει σχεσε με τα σαιτ που κλεινουν...?>??εγω  εμπαινα στο teamofgreekz...

:headbang: :headbang: Προφανως εχει σχεση . Χαθηκε η διευθνυνση του τρακερ  (announce). Δεν μπορει να σου κανει πια το "κονε" με αυτους που τα ειχαν.
Μακαλκια ε? :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom