Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 101
- Like
- 24.600
- Πόντοι
- 26.386
Είναι δυστυχώς και στην νοοτροπία μας να μην στηρίζουμε όσο θα έπρεπε τα εγχώρια συγκροτήματα και να προτιμάμε τα εισαγόμενα. Ειδικά στο Black όταν η ελληνική σκηνή είχε πραγματικά απογειωθεί με Rotting Christ, Septic Flesh και διάφορα project (κυρίως του Magus τότε) μαλώναμε γιατί κάποιοι στήριζαν τη Νορβηγική σκηνή που θεωρούνταν πιο σκληροπυρηνική.@Johnny Red2 Πραγματικά σε πολλές περιπτώσεις από αυτά που έχουμε βάλει στο νήμα λες τι κρίμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και όχι στην Αμερική![]()
Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, μου σηκώνεται η πέτσα όταν το ακούω...
Ώμο ακατέργαστο διαμάντι. Ίσως κάνω λάθος αλλά θεωρώ πως έχει πιο πολλές επιρροές από Σκανδιναβία σε σχέση με τις επόμενες δουλειές τους. Από τότε όμως φαινόταν η αυθεντικότητα στην έμπνευση και η ξεχωριστή ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει την Ελληνική σκηνή.παλιά ήταν το αγαπημένο μου LP γενικά από Rotting Christ ,
Μου πήρε χρόνο να εκτιμήσω το πρώτο τους LP - νομίζω θεωρείται ένας από τους 10 καλύτερους Black metal δίσκους παγκοσμίως
αυτό έχει να κάνει γενικότερα με το Ελληνικό Metal και όχι μόνο με το Ελληνικό Black metal πάρε για παράδειγμα το παρθενικό LP των Flames μέσα των 80ς - χάλια παραγωγή αλλά πραγματικά ένα ακατέργαστο διαμάντι με μοναδική ατμόσφαιραΏμο ακατέργαστο διαμάντι. Ίσως κάνω λάθος αλλά θεωρώ πως έχει πιο πολλές επιρροές από Σκανδιναβία σε σχέση με τις επόμενες δουλειές τους. Από τότε όμως φαινόταν η αυθεντικότητα στην έμπνευση και η ξεχωριστή ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει την Ελληνική σκηνή.
Πραγματικά σπουδαία μπάντα, διεθνούς φήμης πλέον και συμφωνώ απόλυτα πως σίγουρα θα είχαμε ακούσει ακόμα καλύτερα και περισσότερα πράγματα αν είχαν τη στήριξη που έχουν οι μπάντες του εξωτερικού...Τώρα πραγματικά ας μου πει κάποιος που θα ήταν οι παρακάτω αν είχαν γεννηθεί σε καμία Αλαμπάμα
Η μεγαλύτερη fake μπάντα της Ελλάδας μια ζωή άλλα τα έπαιζαν ένα έξυπνο project του Mangus οταν ξεκινησε την black lotus για να κονομησειΝα μην ξεχνάμε και τα δικά μας τα κορίτσια