Νέα

Greek Mafia, καρτέρι θανάτου έξω απο δημοτικό σχολείο, υποθέσεις εκβιασμών.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
61
Πόντοι
1
εσυ πιστευεις οτι η αστυνομια δεν ξερει ποιοι σκοτωσαν τον Λαζαριδη? εγω σου λεω οτι ξερει και καλυπτει...

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Ο Τσακογιάννης ειχε δωσει μια εκπληκτικη καταθεση στην αστυνομια, οτι ειναι ενας οικογενειαρχης, οτι απεχθανεται τους εκβιασμους και δεν ξερει γιατι τον κατηγορουν, πραγματικα ειχε μεγαλη πλακα. Το θεμα ομως ειναι οτι η Ντενιζ Γρηγορακου που υποτιθεται οτι τον εδινε στην καταθεση της, τα πηρε ολα πισω, ποιος ξερει για ποιον λογο. Κι ετσι ο "τσακος" την σκαπουλαρισε αφου δεν μπορουσε να πιαστει απο πουθενα.
κι όμως αυτή είναι η αλήθεια, καθώς πρέπει κύριος με την γυναίκα του και από πολύ καλή οικογένεια για όσους ξέρουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εσυ πιστευεις οτι η αστυνομια δεν ξερει ποιοι σκοτωσαν τον Λαζαριδη? εγω σου λεω οτι ξερει και καλυπτει...
Εγω τύπε δεν ειμαι συνωμοσιολογος. Παντου υπαρχουν διεφθαρμενοι και καθαροι, απλώς λεω οτι συγκριτικα σε σχεση με τις προηγουμενες δεκαετιες ειναι η μερα με τη νυχτα.
Επιπλεον φυσικά και μπορει να ξερει ποιος σκοτωσε τον Λαζαριδη, αλλά αν δεν μπορεις να το αποδειξεις κιολας, δεν μπορεις να κινηθεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
κι όμως αυτή είναι η αλήθεια, καθώς πρέπει κύριος με την γυναίκα του και από πολύ καλή οικογένεια για όσους ξέρουν
Δηλαδη απο κακη τύχη ή συμπτωση εχει περασει οτι ειναι μαφιοζος?

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
61
Πόντοι
1
Εγω τύπε δεν ειμαι συνωμοσιολογος. Παντου υπαρχουν διεφθαρμενοι και καθαροι, απλώς λεω οτι συγκριτικα σε σχεση με τις προηγουμενες δεκαετιες ειναι η μερα με τη νυχτα.
Επιπλεον φυσικά και μπορει να ξερει ποιος σκοτωσε τον Λαζαριδη, αλλά αν δεν μπορεις να το αποδειξεις κιολας, δεν μπορεις να κινηθεις.
θα σου πω κατι τελευταιο..δεν μπορει να υπαρξει νονος η μαφιοζος που θα κανει καριερα στην νυχτα χωρις καλυψη της αστυνομιας..αυτο ειναι νομος που σου λεω...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Μπορείς να μου πεις γιατί πολλοί από αυτους έχουν για δικηγορο τον Κεχαγιογλου;

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Η αστυνομια παντως την τελευταια εικοσαετια το εχει τσακισει το οργανωμενο εγκλημα, καμια σχεση με το 1990-2000 ας πουμε. Να τα λεμε κι αυτα.

Λογικό, χάνει κέρδη.  

Μην ξεχνάτε πως πίσω και πάνω από όλους αυτούς, υπάρχει πάντα υψηλόβαθμος μπάτσος...
Στην βάση δε, επιτρέψτε μου να γράψω, πως ένα μεγάλο ποσοστό είναι να μην σε ακουμπήσουν κάν. Βρομάνε...   :vomit:

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
61
Πόντοι
1
Αληθινο περιστατικο..παω με φιλο παλια σε ενα κωλομπαρο περιοχη πλ βαθης..εκει ο φιλος συναντα ενα δικο του φιλο που εγω δεν ηξερα..αφου μιλησανε για λιγο μας λεει ο φιλος του φιλου μου..ελατε λιγο εδω..μας παει στον μπαρμαν και του λεει..τα παιδια ειναι φιλοι μου θα περασουν καλα και δεν θα πληρωσουν..οταν εφυγε ρωτησα τον φιλο τι ειναι αυτος..μου λεει μπατσος και πουλαει προστασια στο μαγαζι..ηπιαμε χαμουρευτηκαμε με τις γκομενμες και δεν πληρωσαμε τπτ..

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16

Μήπως ξέρει κάποιος το τηλέφωνο του..;

Μου έχουν αφήσει κάποιοι τύποι, κοντά στα 200.000€ απλήρωτα, μπάς και εισπράξω τίποτα...; 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μήπως ξέρει κάποιος το τηλέφωνο του..;

Μου έχουν αφήσει κάποιοι τύποι, κοντά στα 200.000€ απλήρωτα, μπάς και εισπράξω τίποτα...; 
Τύπε μπερδευεις τους μαφιοζους με τους εισπρακτορες?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
δεν λέμε για συμορίες - υποκουλτούρες που απλά παίζουν ξύλο η κανουν για την πάρτη τους ότι θέλουν...
αλλά για οργανωμένες κλίκες που παίζουν με χοντρά φράγκα και σκοτώνουν κόσμο, και όχι Γερμανία η Ολανδία η κάπου που κάνει κουμάντο κάποιο σοβαρό κράτος δεν σε παίρνει να κάνεις κάτι τέτοιο σε αντίθεση με περιοχές 3τοκοσμικές πχ ελ σαλβαδόρ, βενεζουέλα κτλ
Οχι οχι δεν υπαρχουν σε Γερμανια κ Ολλανδια τετοια πραγματα...!

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Αληθινο περιστατικο..παω με φιλο παλια σε ενα κωλομπαρο περιοχη πλ βαθης..εκει ο φιλος συναντα ενα δικο του φιλο που εγω δεν ηξερα..αφου μιλησανε για λιγο μας λεει ο φιλος του φιλου μου..ελατε λιγο εδω..μας παει στον μπαρμαν και του λεει..τα παιδια ειναι φιλοι μου θα περασουν καλα και δεν θα πληρωσουν..οταν εφυγε ρωτησα τον φιλο τι ειναι αυτος..μου λεει μπατσος και πουλαει προστασια στο μαγαζι..ηπιαμε χαμουρευτηκαμε με τις γκομενμες και δεν πληρωσαμε τπτ..

Συμφωνώ.
Θέλουν μερίδιο (μεγαλύτερο) από την πίτα.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom