purgiotis40
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2017
- Like
- 61
- Πόντοι
- 1
εσυ πιστευεις οτι η αστυνομια δεν ξερει ποιοι σκοτωσαν τον Λαζαριδη? εγω σου λεω οτι ξερει και καλυπτει...
κι όμως αυτή είναι η αλήθεια, καθώς πρέπει κύριος με την γυναίκα του και από πολύ καλή οικογένεια για όσους ξέρουνΟ Τσακογιάννης ειχε δωσει μια εκπληκτικη καταθεση στην αστυνομια, οτι ειναι ενας οικογενειαρχης, οτι απεχθανεται τους εκβιασμους και δεν ξερει γιατι τον κατηγορουν, πραγματικα ειχε μεγαλη πλακα. Το θεμα ομως ειναι οτι η Ντενιζ Γρηγορακου που υποτιθεται οτι τον εδινε στην καταθεση της, τα πηρε ολα πισω, ποιος ξερει για ποιον λογο. Κι ετσι ο "τσακος" την σκαπουλαρισε αφου δεν μπορουσε να πιαστει απο πουθενα.
Εγω τύπε δεν ειμαι συνωμοσιολογος. Παντου υπαρχουν διεφθαρμενοι και καθαροι, απλώς λεω οτι συγκριτικα σε σχεση με τις προηγουμενες δεκαετιες ειναι η μερα με τη νυχτα.εσυ πιστευεις οτι η αστυνομια δεν ξερει ποιοι σκοτωσαν τον Λαζαριδη? εγω σου λεω οτι ξερει και καλυπτει...
Δηλαδη απο κακη τύχη ή συμπτωση εχει περασει οτι ειναι μαφιοζος?κι όμως αυτή είναι η αλήθεια, καθώς πρέπει κύριος με την γυναίκα του και από πολύ καλή οικογένεια για όσους ξέρουν
θα σου πω κατι τελευταιο..δεν μπορει να υπαρξει νονος η μαφιοζος που θα κανει καριερα στην νυχτα χωρις καλυψη της αστυνομιας..αυτο ειναι νομος που σου λεω...Εγω τύπε δεν ειμαι συνωμοσιολογος. Παντου υπαρχουν διεφθαρμενοι και καθαροι, απλώς λεω οτι συγκριτικα σε σχεση με τις προηγουμενες δεκαετιες ειναι η μερα με τη νυχτα.
Επιπλεον φυσικά και μπορει να ξερει ποιος σκοτωσε τον Λαζαριδη, αλλά αν δεν μπορεις να το αποδειξεις κιολας, δεν μπορεις να κινηθεις.
Μπορείς να μου πεις γιατί πολλοί από αυτους έχουν για δικηγορο τον Κεχαγιογλου;Εγω τύπε δεν ειμαι συνωμοσιολογος. Παντου υπαρχουν διεφθαρμενοι και καθαροι, απλώς λεω οτι συγκριτικα σε σχεση με τις προηγουμενες δεκαετιες ειναι η μερα με τη νυχτα.
Επιπλεον φυσικά και μπορει να ξερει ποιος σκοτωσε τον Λαζαριδη, αλλά αν δεν μπορεις να το αποδειξεις κιολας, δεν μπορεις να κινηθεις.
Δεν ξερω φιλε μου.Μπορείς να μου πεις γιατί πολλοί από αυτους έχουν για δικηγορο τον Κεχαγιογλου;
ξερεις αλλα δεν θες να πεις..δινεις διπλωματικες απαντησεις..Δεν ξερω φιλε μου.
Η αστυνομια παντως την τελευταια εικοσαετια το εχει τσακισει το οργανωμενο εγκλημα, καμια σχεση με το 1990-2000 ας πουμε. Να τα λεμε κι αυτα.
ξερεις αλλα δεν θες να πεις..δινεις διπλωματικες απαντησεις..
Πού να ξερω φιλε μου γιατι επιλεγουν τον Σακη? Επειδη ειναι καλος δικηγορος ισως?ξερεις αλλα δεν θες να πεις..δινεις διπλωματικες απαντησεις..
κι όμως αυτή είναι η αλήθεια, καθώς πρέπει κύριος με την γυναίκα του και από πολύ καλή οικογένεια για όσους ξέρουν
Τύπε μπερδευεις τους μαφιοζους με τους εισπρακτορες?Μήπως ξέρει κάποιος το τηλέφωνο του..;
Μου έχουν αφήσει κάποιοι τύποι, κοντά στα 200.000€ απλήρωτα, μπάς και εισπράξω τίποτα...;
Τύπε μπερδευεις τους μαφιοζους με τους εισπρακτορες?
απο τι συναλλαγες στα χρωστανε τυπε?Βρε να εισπράξω θέλω, και ας μου τα φέρει οποίος μπορεί..!!
Οχι οχι δεν υπαρχουν σε Γερμανια κ Ολλανδια τετοια πραγματα...!δεν λέμε για συμορίες - υποκουλτούρες που απλά παίζουν ξύλο η κανουν για την πάρτη τους ότι θέλουν...
αλλά για οργανωμένες κλίκες που παίζουν με χοντρά φράγκα και σκοτώνουν κόσμο, και όχι Γερμανία η Ολανδία η κάπου που κάνει κουμάντο κάποιο σοβαρό κράτος δεν σε παίρνει να κάνεις κάτι τέτοιο σε αντίθεση με περιοχές 3τοκοσμικές πχ ελ σαλβαδόρ, βενεζουέλα κτλ
Αληθινο περιστατικο..παω με φιλο παλια σε ενα κωλομπαρο περιοχη πλ βαθης..εκει ο φιλος συναντα ενα δικο του φιλο που εγω δεν ηξερα..αφου μιλησανε για λιγο μας λεει ο φιλος του φιλου μου..ελατε λιγο εδω..μας παει στον μπαρμαν και του λεει..τα παιδια ειναι φιλοι μου θα περασουν καλα και δεν θα πληρωσουν..οταν εφυγε ρωτησα τον φιλο τι ειναι αυτος..μου λεει μπατσος και πουλαει προστασια στο μαγαζι..ηπιαμε χαμουρευτηκαμε με τις γκομενμες και δεν πληρωσαμε τπτ..
απο τι συναλλαγες στα χρωστανε τυπε?
Οχι οχι δεν υπαρχουν σε Γερμανια κ Ολλανδια τετοια πραγματα...!