Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Έλα και που είσαι....
Συμφωνα με πληροφοριες υπαρχει ανατροπη στο σεναριο. Εικαζεται οτι οι δολοφονοι ηταν παρεα φιλων που ειχαν βαλει βενζινη απο κει και χαλασαν τ αμαξια τους, η οργη ξεχειλισε οταν το θυμα αρνηθηκε να τους δωσει και αρωματικα δεντρακα. Το εκβιαστων μετα απο αυτο αρνειται να συνεχισει τις ερευνες.Αυτα παθαινεις αν δεν δίνεις δωρεαν αρωματικα δεντρακια ανα 50 ευρω καυσιμα
Τυπε η συγκεκριμένη αλυσίδα πρατηρίων στον Γέρακα, έδινε δωράκια..Αυτα παθαινεις αν δεν δίνεις δωρεαν αρωματικα δεντρακια ανα 50 ευρω καυσιμα
κριμα το παιδι τότε , και φαινοταν αγιος ανθρωποςΤυπε η συγκεκριμένη αλυσίδα πρατηρίων στον Γέρακα, έδινε δωράκια..
RIPκριμα το παιδι τότε , και φαινοταν αγιος ανθρωπος
ναι ναιΟ πατέρας του συγχωρεμενου ήταν ιδιοκτήτης της silk oil με 200 πρατηρια σε όλη την Ελλάδα;
Παράταση πήρε τότε ο τύπος...Τότε, την γλίτωσε.
Σωτήρια εμπλοκή καλάσνικοφ
<p>Εικόνα έκρηξης της εγκληματικότητας διαμορφώνεται από τις διαδοχικές δολοφονικές επιθέσεις που σημειώθηκαν τις δύο τελευταίες ημέρες στην Αττική.</p>www.kathimerini.gr
Τώρα....
Μαφιόζικη εκτέλεση στον Νέο Κόσμο: «Γάζωσαν» με 80 σφαίρες 44χρονο ιδιοκτήτη βενζινάδικου, γνωστό όνομα της νύχτας - iefimerida.gr
Άγνωστοι «γάζωσαν» 44χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων στην οδό Ηλία Ηλίου και Φραντζή στο Νέο Κόσμο.www.iefimerida.gr
ενας ο πρωην κουμμουνιστης υπουργος ειναι οτι πρεπει για την κολομβια των βαλκανιων
κολομβια ειναι κοκα, εδω λεμε βενζινηΜήτσου silk oil
σφαιρες δεν εχω μετρησει εχω βαλει αυτοματο πιλοτοΤότε, την γλίτωσε.
<p>Εικόνα έκρηξης της εγκληματικότητας διαμορφώνεται από τις διαδοχικές δολοφονικές επιθέσεις που σημειώθηκαν τις δύο τελευταίες ημέρες στην Αττική.</p>www.kathimerini.gr
Τώρα....
Μαφιόζικη εκτέλεση στον Νέο Κόσμο: «Γάζωσαν» με 80 σφαίρες 44χρονο ιδιοκτήτη βενζινάδικου, γνωστό όνομα της νύχτας - iefimerida.gr
Άγνωστοι «γάζωσαν» 44χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων στην οδό Ηλία Ηλίου και Φραντζή στο Νέο Κόσμο.www.iefimerida.gr
Θυμάμαι σ' ένα βιντεάκι για το dark web, με ένα 5χίλιαρο κανονίζεις με hitman άνετα.Παράταση πήρε τότε ο τύπος...
Τις έφαγε όλες μαζεμένες τώρα...
Μάλλον ξέρω τον λόγο τύπε μου: το εν λόγω βενζινάδικο, αν είναι αυτό που κατάλαβα, είχε πολύ δυνατά led φώτα και τύφλωνε λίγο τους οδηγούς. Οπότε, έγινε ότι έγινε από τους αγανακτισμένους.Τότε, την γλίτωσε.
Τώρα....