Κρίμα και ηταν καλό παιδί .. νεότατος , επιχειρηματιας , πετυχημένος κτλ
Παει και αυτος...
Μου θυμισε εναν αλλον γνωστο μου , οικογενειαρχη , και η γυναικα του καταπληκτικος ανθρωπος ..
Λεγαμε πάντα ένα γεια με χαμόγελο κατα το μεσημερι αν συναντιομασταν , αυτος εφευγε για τις δουλειες του,
καποια μερα ειδα 4 ντουκια με μηχανες χωρις πινακιδες , διπλα απο το σπιτι , τον περιμεναν να βγει
και με το που εμπαινε στο αυτοκινητο του το κυκλωναν και τον πηγαιναν συνοδεια ..
-Καποια μικροπροβληματα εχω με την δουλεια , μου ειχε πει , και εχω τα παιδια και με προσέχουν μεχρι να ηρεμησουν τα πραγματα ..
-Καταλαβαινω του λεω , συμβαινουν στις δουλειες αυτα
Κανα 2 εβδομαδες κρατησε ολο αυτο , μια μερα ειδα στις ειδήσεις το αυτοκινητο , με μισανοιχτη την πορτα και ενα χερι να κρεμεται εξω μεσα στα αίματα, παει ο γειτονας σκεφτηκα ..
Τα ίδια μου ειπε και ο φουρναρης που πέρασα μια μέρα απο εκει , -Τα εμαθες ;, μου λεει , τον φαγανε τον δικό μας .. Ναι του απαντησα .. κριμα .. Ναι κριμα μου λεει , εχασα και τα παιδια που τον φυλαγαν απο πελάτες .. ερχοντουσαν τα πρωινα και επαιρναν καφεδες και σφολιατες .. αστυνομικοί ηταν μου λεει ..
2 μερες μετα το συμβαν γυριζαν καποιοι περιεργοι στην γειτονια τους ειχα δει απο τις καμερες... βγαινω απο το γκαραζ και μπαινουν 2 μπροστα μου και μου κοβουν τον δρόμο ..
-Ασφαλεια , μου λενε , και βγαζουν κατι ταυτοτητες
-2 ερωτησεις να σας κανουμε για τον "ταδε" , τον γνωριζατε ;;
-Οχι απαντω, εξ οψεως λεγαμε ενα γεια και 2 κουβεντες τυπικες ... Ηταν καλό παιδι , ποτέ δεν ειχε δωσει δικαιωματα στην γειτονιά .. εφευγε το μεσημερι με το αυτοκινητο και γυρνουσε καποια στιγμη αργα το βραδυ ..
-Ευχαριστουμε πολυ , μου λενε ..