Νέα

Greek Mafia δολοφονία βενζινά, άλλο ένα πληρωμένο συμβόλαιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 313
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.689
Πόντοι
2.356
Εχεις δικιο τύπε, επρεπε ο Ζαμπον να εχει λαβει αστυνομικη προστασια
Μπα, που να περισσέψει και γι'αυτόν κανένας, με τόσους σελεμπριτυς που χρειάζονται προστασία;
Είπε κι εκείνος ο Βρούτσης να κάνει μία καταγγελία, για κάποιον περίεργο τύπο που εισέβαλε στο γραφείο του και τον απειλούσε, αλλά λίγα πράγματα.
Νομίζω ειχε και αστυνομική συνοδεία ο περίεργος.
Ή όχι;

• Like
Αντιδράσεις: enduro

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.689
Πόντοι
2.356
Έχω την εντύπωση πως από τη στιγμή που δεν φεύγει καμία ξώφαλτση σε περαστικό.......μπούτσα τους.
Μπορεί και να μην το βάζουν στα στατιστικά....
Εννοείται ότι δε σκοτιζονται. Το βλέπουν και ως φυσικό φαινόμενο. Πως λέμε βροχή με κεραυνικά φαινόμενα;
Θα φύγουν οι παλιοί, θα έρθουν οι καινούριοι. Αρκεί να ξέρουν τι και πως και όλα καλά. Χώρια που η μισή ΓΑΔΑ στους πάνω ορόφους είναι κολλεγιά με Ζαμπόν, Χαμόν και Μορταδελα.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Τύπε αν μπεις στο dark web, θα δεις και τιμοκαταλόγους με απολύτως προσιτές τιμές.

Αν θυμάμαι καλά κανένα 5χίλιαρο ξεκινάει η ταρίφα. :confused:
Όλα αυτά είναι ψέματα ή είναι μπάτσοι πίσω από αυτά.
Σιγα μην ακολουθήσουν ενα τζιπ που επιβαίνουν τουλάχιστον 3 επαγγελματίες φονιάδες, βαρια οπλισμένοι με Καλασνικωφ και ποιος ξερει τι αλλο κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι που παίρνουν με το ζορι ενα χιλιάρικο το μηνα... και για ποιο λογο; Επειδή σκότωσαν ενα καθικι.
Τότε γιατί πληρώνονται; Για να χτυπάνε πρεζάκια;
Αν η ΕΛ.ΑΣ ακολουθουσε ολα τα πολυτελη τζιπ που κυκλοφορουν στην Αθηνα,
δεν θα εφταναν ουτε ολη η δυναμη του λεκανοπεδιου.
Ενώ για τα πανεπιστήμια έγιναν ειδικές προσλήψεις.
χωρίς ΟΛΑ τα αποδεικτικά...στο Λιγνάδη έκαναν ερευνάστο σπίτι του ένα μήνα μετά τη σύλληψη...

Εννοείται ότι δεν φταίνε οι ελάχιστοι αστυνομικοί που περιπολούν στους δρόμους και τιμούν την δουλειά τους,
αλλά η διεφθαρμένη ηγεσία και οι πολιτικοί προιστάμενοι που συγκαλύπτουν κρατικοδίαιτους ολιγάρχες-μαφιόζους και παιδέρες κολλητούς...
Όταν είναι για έξωση κανενός φουκαρά ή για να φυλάξουμε την Αθήνα που έρχεται ο Ερντογάν, ξαφνικά υπάρχουν από Ματ μέχρι ΕΚΑΜ , ανάλογα τις ανάγκες.
Εν τω μεταξυ λέει συλλαβανε αστυνομικούς που διέρρευσαν το βίντεο..
Τέρμα μαλακες ειναι τελικά..
Ο ανασχηματισμος του υπουργού τον μάρανε τον κουλη..
Το πειθαρχικό τους πείραξε για τα βίντεο. Που στην αντίσταση κατά της αρχής ενδέχεται να βρεθείς στο νοσοκομείο επειδή σκόνταψες.

Που ζείτε και τι μυαλά έχετε; 500 χρόνια να περάσουν πάλι Κούλη θα ψηφίζετε και θα ασχολείστε με τον κώλο των πουστηδων.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.511
Πόντοι
46.423
Τι έγινε μάγκες ?

Βγάλαμε συμπέρασμα ποιός κρύβεται πίσω από το ξεκαθάρισμα λογαριασμών ?

Που έχουμε καταλήξει ???

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.838
Πόντοι
25.186
Τον Κυριακο Μητσοτακη δεν τον αφορά το προβλημα της ασφάλειας και της εγκληματικότητας.Γιατί απλά δεν εχει ζήσει ποτέ εξω,στον κανονικό κοσμο,στην κοινωνία.Πριν παει στην Μαρινέλα,πρέπει να είχε να βγει βραδυ καμιά 10ριά χρόνια.Εφαγε και μπέργκερ,στα μπουζούκια!!!(φανταζεστε να πηγαινε ο Ανδρέας στη Ρίτα Σακελλαρίου και να έπαιρνε μπέργκερ?)

Τον αφορά η επιστολικη ψήφος,η ψήφος των αποδήμων,ο γάμος των ομοφύλων,η έκθεση για την μάχη της Χαιρώνειας και η επιστροφή των μαρμαρων,

Καυτα θέματα δηλαδή,που αγγίζουν όλη την κοινωνία.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Τον Κυριακο Μητσοτακη δεν τον αφορά το προβλημα της ασφάλειας και της εγκληματικότητας.Γιατί απλά δεν εχει ζήσει ποτέ εξω,στον κανονικό κοσμο,στην κοινωνία.Πριν παει στην Μαρινέλα,πρέπει να είχε να βγει βραδυ καμιά 10ριά χρόνια.Εφαγε και μπέργκερ,στα μπουζούκια!!!(φανταζεστε να πηγαινε ο Ανδρέας στη Ρίτα Σακελλαρίου και να έπαιρνε μπέργκερ?)

Τον αφορά η επιστολικη ψήφος,η ψήφος των αποδήμων,ο γάμος των ομοφύλων,η έκθεση για την μάχη της Χαιρώνειας και η επιστροφή των μαρμαρων,

Καυτα θέματα δηλαδή,που αγγίζουν όλη την κοινωνία.
Αδερφέ κάποιοι είναι τόσο ζώα που σου λένε ότι δεν μας αφορά το ζήτημα άσε τους να φαγωθούν μεταξύ τους.
Σκέψου ότι απευθύνεσαι σε τέτοια άτομα.

Ειλικρινά τι απάντηση περιμένεις;

Να σου πούνε ότι πρέπει να διασφαλίζεται η ασφάλεια του πολίτη;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.511
Πόντοι
46.423

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
συκοφαντιες για το σαλεπι τυπε :confused::confused::confused:
σε λιγο θα πουν οτι οι μυστες νοθευαν την βενζινη και με φαντα :confused::confused::confused:
και με σιροπι για λουκουμαδες και με αχνη και με με με και τελειωμο δεν εχει η διαφημιση

• Χαχα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.296
Πόντοι
12.756
Κρίμα και ηταν καλό παιδί .. νεότατος , επιχειρηματιας , πετυχημένος κτλ
Παει και αυτος...

Μου θυμισε εναν αλλον γνωστο μου , οικογενειαρχη , και η γυναικα του καταπληκτικος ανθρωπος ..
Λεγαμε πάντα ένα γεια με χαμόγελο κατα το μεσημερι αν συναντιομασταν , αυτος εφευγε για τις δουλειες του,
καποια μερα ειδα 4 ντουκια με μηχανες χωρις πινακιδες , διπλα απο το σπιτι , τον περιμεναν να βγει
και με το που εμπαινε στο αυτοκινητο του το κυκλωναν και τον πηγαιναν συνοδεια ..
-Καποια μικροπροβληματα εχω με την δουλεια , μου ειχε πει , και εχω τα παιδια και με προσέχουν μεχρι να ηρεμησουν τα πραγματα ..
-Καταλαβαινω του λεω , συμβαινουν στις δουλειες αυτα
Κανα 2 εβδομαδες κρατησε ολο αυτο , μια μερα ειδα στις ειδήσεις το αυτοκινητο , με μισανοιχτη την πορτα και ενα χερι να κρεμεται εξω μεσα στα αίματα, παει ο γειτονας σκεφτηκα ..
Τα ίδια μου ειπε και ο φουρναρης που πέρασα μια μέρα απο εκει , -Τα εμαθες ;, μου λεει , τον φαγανε τον δικό μας .. Ναι του απαντησα .. κριμα .. Ναι κριμα μου λεει , εχασα και τα παιδια που τον φυλαγαν απο πελάτες .. ερχοντουσαν τα πρωινα και επαιρναν καφεδες και σφολιατες .. αστυνομικοί ηταν μου λεει ..

2 μερες μετα το συμβαν γυριζαν καποιοι περιεργοι στην γειτονια τους ειχα δει απο τις καμερες... βγαινω απο το γκαραζ και μπαινουν 2 μπροστα μου και μου κοβουν τον δρόμο ..
-Ασφαλεια , μου λενε , και βγαζουν κατι ταυτοτητες
-2 ερωτησεις να σας κανουμε για τον "ταδε" , τον γνωριζατε ;;
-Οχι απαντω, εξ οψεως λεγαμε ενα γεια και 2 κουβεντες τυπικες ... Ηταν καλό παιδι , ποτέ δεν ειχε δωσει δικαιωματα στην γειτονιά .. εφευγε το μεσημερι με το αυτοκινητο και γυρνουσε καποια στιγμη αργα το βραδυ ..
-Ευχαριστουμε πολυ , μου λενε ..

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.245
Πόντοι
2.456
Μπα, που να περισσέψει και γι'αυτόν κανένας, με τόσους σελεμπριτυς που χρειάζονται προστασία;
Είπε κι εκείνος ο Βρούτσης να κάνει μία καταγγελία, για κάποιον περίεργο τύπο που εισέβαλε στο γραφείο του και τον απειλούσε, αλλά λίγα πράγματα.
Νομίζω ειχε και αστυνομική συνοδεία ο περίεργος.
Ή όχι;
Αστυνομικη συνοδεία;
Για σούπερ μάρκετ κ ντελιβερι είχε κάτι παιδιά..
:confused::confused::confused:

• Χαχα

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.245
Πόντοι
2.456

IMG_20240116_065427.jpg
Αν ο ρουμπετης ήταν το Νο1..
Ο ζαμπόν το Νο2..
Το Νο3 ας φύγει για τα ξένα πριντου εκδοθεί εισιτήριο για τον Άδη..

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.248
Πόντοι
2.306
Το πειθαρχικό τους πείραξε για τα βίντεο. Που στην αντίσταση κατά της αρχής ενδέχεται να βρεθείς στο νοσοκομείο επειδή σκόνταψες.

Που ζείτε και τι μυαλά έχετε; 500 χρόνια να περάσουν πάλι Κούλη θα ψηφίζετε και θα ασχολείστε με τον κώλο των πουστηδων.
Τυπε μάλλον με μπερδεύεις με άλλον για αυτά που λες για κουλή..

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.737
Πόντοι
6.166
Αδερφέ κάποιοι είναι τόσο ζώα που σου λένε ότι δεν μας αφορά το ζήτημα άσε τους να φαγωθούν μεταξύ τους.
Σκέψου ότι απευθύνεσαι σε τέτοια άτομα.

Ειλικρινά τι απάντηση περιμένεις;

Να σου πούνε ότι πρέπει να διασφαλίζεται η ασφάλεια του πολίτη;
Τυπε δεν είναι μόνο η ασφάλεια του πολίτη αλλά μιλάνε για μαύρο χρήμα σε εκατομμύρια ευρώ κάθε μήνα από λαθρεμπόριο καυσίμων μέχρι οτι φανταστείς.Που τα μοιράζονται απο ποινικους μέχρι ολιγαρχες δημόσιοι υπάλληλοι δικηγόροι εισαγγελείς πολιτικοι κλπ .

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.838
Πόντοι
25.186
Τυπε δεν είναι μόνο η ασφάλεια του πολίτη αλλά μιλάνε για μαύρο χρήμα σε εκατομμύρια ευρώ κάθε μήνα από λαθρεμπόριο καυσίμων μέχρι οτι φανταστείς.Που τα μοιράζονται απο ποινικους μέχρι ολιγαρχες δημόσιοι υπάλληλοι δικηγόροι εισαγγελείς πολιτικοι κλπ .

Πάρα παρα πολυ σωστό ποστ.

Μαφία παντου,σε ολα τα επίπεδα.
Προστασίες,πορνεία,λαθρεμπόριο,ναρκωτικά,λαδωματα,διαφθορά.

Εχουν τη δικογραφία της Greek mafia και την περιφέρουν επι χρόνια επιεδη κάνει τζιζ.

Δικάστηκαν μόνο τα πλημμελήματα και εξαρχής ο εισαγγελέας δήλωσε οτι δεν θα γινει τίποτα γιατί οι καταγραφεισες συνομιλίες καταγράφηκαν παράνομα και αρα ειναι άκυρες και δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη!!!
και το δικαστήριο γινόταν επι μηνες,τζάμπα!!...μιλάμε για παρωδία

Η Κολομβία ωχριά μπροστά μας.Αυτοί κάποτε αποφασισαν να σοβαρευτούν και πιάσουν τον Εσκομπάρ.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.208
Πόντοι
1.056
Γιατι ελεγχει κανεις τα αυοκινητα απο ΕΕ?
Οταν ζουσα Γερμανια,πηρα τ αμαξι μ ελληνικες πινακιδες τοτε και πηγα Ολλανδια.

Περναω σε εδαφος Ολλανδικο,με προσπερναει ενα Audi A 8 μαυρο με ολλανδικες πινακιδες και ανοιγει στο πισω τζαμι το φωτεινο σημα "folgen" ακολουθησε δλδ.

Βγαινουμε στο πλησιεστερο παρκιγκ,ενας 2 μετρος ξανθος εξοπλισμενος σαν ματατζης με μια καραμουναρα 2 μετρη και αυτη.

Μ λεει τι γλωσσα μιλατε;Αγγλικα,Ολλανδικα,Γερμανικα;Γερμανικα λεω.Μου ζητησε αδεια αυτοκινητου και διπλωμα,μου εκανε δυο τρεις τυπικες ερωτησεις και χαιρετησε.

Ημουνα μονος μεσα στ αμαξι.

Το καλοκαιρι οι Κροατες διεσχισαν τα μισα Βαλκανια και με σημα απ τις αλλες χωρες,πουτσα μας ο ελεγχος.

Τωρα Ιταλικο αμαξι,πουτσα μας ο ελεγχος.

Ε ενταξει δε γαμιεται

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.689
Πόντοι
2.356
Αστυνομικη συνοδεία;
Για σούπερ μάρκετ κ ντελιβερι είχε κάτι παιδιά..
:confused::confused::confused:
Είχε και κατι Υπουργούς, νομίζω, κι αυτούς για τα θελήματα όπως αποδειχθηκε.
Κάθησε να μπει ο αυτοκλητος κυβερνητικός εκπρόσωπος να μας ενημερώσει ότι όλα αυτά είναι αηδίες και να πάμε παρακάτω.

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
840
Πόντοι
81
Όλα αυτά είναι ψέματα ή είναι μπάτσοι πίσω από αυτά.

Τότε γιατί πληρώνονται; Για να χτυπάνε πρεζάκια;

Ενώ για τα πανεπιστήμια έγιναν ειδικές προσλήψεις.

Όταν είναι για έξωση κανενός φουκαρά ή για να φυλάξουμε την Αθήνα που έρχεται ο Ερντογάν, ξαφνικά υπάρχουν από Ματ μέχρι ΕΚΑΜ , ανάλογα τις ανάγκες.

Σωστός σε όλα αλλά για άλλη μια φορά δεν βλέπω κανέναν απο εδω μέσα να παίρνει θέση, είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί.
Θα λέτε τη γνώμη σας ρε πουτάνες. Δεν θα κάθεστε σε μια γωνία αμίλητοι αμέτοχοι ώστε να πηδάτε απο τη μια άποψη στην άλλη όπως σας συμφέρει. Θα ανοίγετε τις κάρτες σας σαν άντρες.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.357
Πόντοι
786
Οταν ζουσα Γερμανια,πηρα τ αμαξι μ ελληνικες πινακιδες τοτε και πηγα Ολλανδια.

Περναω σε εδαφος Ολλανδικο,με προσπερναει ενα Audi A 8 μαυρο με ολλανδικες πινακιδες και ανοιγει στο πισω τζαμι το φωτεινο σημα "folgen" ακολουθησε δλδ.

Βγαινουμε στο πλησιεστερο παρκιγκ,ενας 2 μετρος ξανθος εξοπλισμενος σαν ματατζης με μια καραμουναρα 2 μετρη και αυτη.

Μ λεει τι γλωσσα μιλατε;Αγγλικα,Ολλανδικα,Γερμανικα;Γερμανικα λεω.Μου ζητησε αδεια αυτοκινητου και διπλωμα,μου εκανε δυο τρεις τυπικες ερωτησεις και χαιρετησε.

Ημουνα μονος μεσα στ αμαξι.

Το καλοκαιρι οι Κροατες διεσχισαν τα μισα Βαλκανια και με σημα απ τις αλλες χωρες,πουτσα μας ο ελεγχος.

Τωρα Ιταλικο αμαξι,πουτσα μας ο ελεγχος.

Ε ενταξει δε γαμιεται
κι εμένα με είχε γράψει για ταχύτητα μηχάνημα στη γερμανία και μου ήλθε η παράβαση (με φωτο του οδηγού και των πινακίδων του οχήματος) μεταφρασμένη στο σπίτι μου στην ελλάδα,

εδώ οι υπουργοί παίζουν το πουλάκι τους

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom