Νέα

Greek lover με τρίχα για πουλόβερ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16

Μιλούσα με εναν φίλο σημερα και μου έλεγε οτι Μαιάμι που ζεί μόνιμα, αν δουν Έλληνα οι λατίνες(οχι οι χαζοαμερικανιδούλες) κανουν Κρά για λίγο κοκό...
Μάλιστα μου εδειξε φώτο απο όλες τις φυλές του Φαραώ..Μιλάμε η χειρότερη ηταν σαν την Σακίρα!!! Κολομβιανές,πορτορικανές,απο βενεζουέλα,μεξικάνες και τι δεν είχε πάρει!και τα είχε με 2-3 λατίνες ταυτόχρονα μέχρι που μια Μεξικάνα το έμαθε και τον έκανε ρόμπα στην δουλεια του!
Εχει κάποιος εμπειρία απο άλλες προηγμένες χώρες?ας μην πούμε για τις γνωστές τσεχοουγγαρορωσίες..
Ας μιλήσουμε για πιο δυτικές χώρες..
Απο προσωπικά στοιχεία τώρα,ταξιδιωτικός οδηγός για μέτριους εμφανησιακά 'Έλληνες:
Ολλανδία τις βρήκα πανέυκολες και πανεμορφες(αν και υπάρχει κίνδυνος γιατι στην πέφτουν κατι ΜΟΥΝΑΡΟΙ που δεν καταλαβαινεις οτι ειναι 14ετών κ παιζει να φάς ξυλίκι απο καναν μπρατσαρά πατέρα  κ με το δίκιο τους!),ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ:9/10
Γερμανίδες λίγο πιο ευκολες απο ελληνίδες(δηλαδη ΔΕΝ κανουν,θέλουν τρέξιμο),ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ:7/10
Βέλγιο(αδιάφορες,χαζογκόμενες),ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ:7/10
Ιταλια(θέλαν κυνήγι και καραγκιοζιλίκια,πολυ σνομπαρία,σαν ελληνίδες αλλα πιο σικάτες),ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ:7/10
Αγγλία μόνο αν εισαι ο Μάιμου απο την παλιά σειρά της ΕΡΤ 'το ΚΑΜΠΙΝΓΚ' δεν γάμαγες οποια ήθελες,ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ:11/10
Γαλλία ειναι που θα σου κάτσει(μπορει να φάς καλα,μπορει κ καθόλου),ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ:8/10

καμια προτεινόμενη χώρα που έχουν πέραση οι Ελληναράδες μόνο κ μόνο με την  εμφάνιση??

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
πολυ καλο θεματακι αδερφε...αλλα τα ποσοστα ειναι ρεαλιστικα ρε συ?σαν μεγαλα να μου φαινονται...Στις Ελληνιδες ειναι ?/10....?

Επισκέπτης
Σε οποια χωρα κ να πας...αν δν εισαι μαλακας κ τα σιναφη....θα περασεις καλα...
Βαλε κ την Ελλαδα μεσα...
Για μενα δν υπαρχει μεγαλη διαφορα στη νοοτροπια των γυναικων...ανα χωρα...

Ισπανια - Ιταλια - Μαλτα - Κυπρο ειναι οι χωρες που εχω μεινει αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα.(μιλαμε για μηνα τουλαχιστον)...δν παρατηρησα σχεδον καμια διαφορα απ'τις ελληνιδες.
Αυστρια - Λουξεμβουργο - Ελβετια που ημουν για δουλειες κ για συντομο χρονικο διαστημα (μικροτερο απο μηνα)...η διαφορα ηταν εμφανης...κυριως ως προς την ψυχροτητα των γυναικων κ γενικα τη διαθεση τους.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχει δικιο το αγορι λαπλας........γενικα το μεντιτερανιαν φοριεται πολυ στο εξωτερικο και η χωρα μας θεωρειται εκξζοτικ (οσο περιεργο κι αν σας φαινεται....στη γαλλια οταν εμενα μαθαινανε ελληνικα επειδη ηταν εξωτικη γλωσσα....στην ελβετια μαθαινουν εξωτικους ελληνικους χορους)

μεντιτερανιαν γκομενοι-γκομενες, μεντιτερανιαν διατροφη, ελαιολαδο, μπελι ντανς, παραδοσιακοι χοροι, κλαρινα, μπουζουκια οπα κεφι, ζητω ο sakis, parthenonas και δε συμμαζευεται.....ωρες ωρες νιωθω σαν αβοριγινας που τον επεξεργαζονται...και ναι το γκρικ λαβερ με τριχα για πουλοβερ εχει περαση (οχι για μεγαλη διαρκεια ομως) :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ο sakis ή ο παρθενωνας? ή ο συνδυασμος ολων αυτων μαζι? :P

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ένας φίλος που ήταν μια 5ετία στη Δανία, μου χε πει ότι οι μαυροκέφαλοι (δλδ οι έλληνες) έχουν πέραση, και οι γκόμενες πολύ πιο ξεκάθαρες και ντόμπρες, όχι σαν τις δικές μας τις μαλακισμένες...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.366
Πόντοι
12.056
Fuck greek mussaka  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ο sakis ή ο παρθενωνας? ή ο συνδυασμος ολων αυτων μαζι? :P
Δεύτερη βλασφημία και ιεροσυλία . Λες να μιλάμε για τον Παρθενώνα ;; :headbang:
Επίσης δεν μπορώ να δώ την συσχέτιση του Sakis με την τρίχα για πουλόβερ . :2funny:
Τέλος πάντων ...
Όλες οι ξένες εκτιμούν τους Έλληνες εκτός απο τις Ελληνίδες ( δεν αφήνει η μαμα και το Cosmopolitan )

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι μωρε και ολοι οι ξενοι τις ελληνιδες εκτος απο τους ελληνες....μηπως να το κοιταξουμε αυτο ρε παιδια? :2funny:

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Σόρυ αλλά διαφωνώ. Τα ποσοστά του λαπλάς είναι αισιόδοξα. Και οι χώρες που ανεφέρθησαν δεν είναι και τόσο Γκρικ-φρέντλυ.

Η πλειοψηφία των πολιτισμένων μας βλέπει κάπως επιφυλακτικά. Μερικοί δοκιμάζουν αλλά μέχρις εκεί.

Η γενίκευση "Όλες οι ξένες εκτιμούν τους Έλληνες" κινείται στα όρια του αστείου ε;

Επισκέπτης
Ναι μωρε και ολοι οι ξενοι τις ελληνιδες εκτος απο τους ελληνες....μηπως να το κοιταξουμε αυτο ρε παιδια? :2funny:
Μιλάς για τις περισσότερες χώρες που οι γυναίκες έχουν βάλει στο βρακί  τους άντρες τους οπότε εκεί ταιριάζετε απόλυτα .
Αντιθέτως οι ξένες αναζητώντας τεστοστερόνη "βαρελίσια" πέφτουν με τα μούτρα στους Έλληνες .
Όσους έχουμε απομείνει τουλάχιστον γιατί είπαμε ...Sakis... :2funny:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
- Hello! (και ψιθυριστά "μανάρα μου η κωλάρα σου")
- Hi
- You want... me you bed? (συνοδευόμενο με τη γνωστή κίνηση)
- What? Are you serious?
- Νοοοοooo I'm Greek!

YΓ.: Που'σαι ρε Βόγλη, που με μια χούφτα 'μύγδαλα... έβγαλες γκόμενα την ʼναμπελ που ήταν και πρώτο μουνάκι!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω αυτο που εχω δει ειναι οτι οντως τους προτιμουν (λογω του εξκζοτικ φυζικ ειπαμε) αλλα για λιγο.......τους αρεσει αυτο το και καλα μπρουταλ (σε σχεση με τους λαπαδες ευρωπαιους) αυτο το και καλα βαρβατιλα και καλα αντριλα....αλλα κακα τα ψεμματα δεν κραταει πολυ....εκτος πια αν μιλαμε για τον πλεον εξευρωπαισμενο ελληνα (ειναι πολλοι αυτοι αραγες?) και οχι τον μεσο νεοελληναρα.....

ειναι ντομπρες και ξεκαθαρες.......συμφωνω........ξερουν ομως οτι εκει στη χωρα τους κανενας συμπατριωτης τους δε θα τις ρωτησει για παραδειγμα

"και...για πες μου μωρο μου....με ποσους εχεις παει δηλαδη εσυ?"

"εχμ....με 2 αγαπη μου....εσυ εισαι ο τριτος (νουμερο κλειδι ΠΑΝΤΑ)"....

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
"και...για πες μου μωρο μου....με ποσους εχεις παει δηλαδη εσυ?"

"εχμ....με 2 αγαπη μου....εσυ εισαι ο τριτος (νουμερο κλειδι ΠΑΝΤΑ)"....
Aλήθεια λέει! Αφού την περασμένη εβδομάδα πήγε μόνο με 2!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
άσε που οι ξένες, είναι πολύ πιο επιρεπεις στo oral sex,  ;)
ειδικά οι αμερικάνες το έχουνε, όπως οι δικές μας την καληνύχτα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μιλάς για τις περισσότερες χώρες που οι γυναίκες έχουν βάλει στο βρακί  τους άντρες τους οπότε εκεί ταιριάζετε απόλυτα .
Αντιθέτως οι ξένες αναζητώντας τεστοστερόνη "βαρελίσια" πέφτουν με τα μούτρα στους Έλληνες .
Όσους έχουμε απομείνει τουλάχιστον γιατί είπαμε ...Sakis... :2funny:

γελιεσαι......και δε θα μιλησω για το θεμα εμφανισης γιατι οπως και να το κανουμε σε χωρες οπου κυριαρχει το ασπρο και το ξανθο ειναι λογικο το σκουρο και μελαχροινο να κανει εντυπωση (και το αντιθετο οπως καταλαβαινεις) αλλα για χαρακτηρα....σε πληροφορω οτι η ελληνιδα (μιλαω για την μεση ελληνιδα φαντασου...οχι για τη σωστη ελληνιδα) στις "πολιτισμενες" χωρες θεωρειται τραντισιοναλ γυναικα......γιατι? γιατι μαγειρευει πχ και δεν ταραζει τα μαικρογουειβ......γιατι ξερει να πλενει σαν ανθρωπος τα πιατα και δεν τα αφηνει με σαπουναδες.....γιατι ξερει να χρησιμοποιει μπαχαρικα και ελαιολαδο....γιατι ειναι κατινα και στρειδι....γιατι εχει ταμπεραμεντο.....ε αυτο τους αρεσει το διανοεισαι? και σου μιλαω για αθλιες ελληνιδες που εχω δει να τις κυκλοφορουν ευρωπεη....αθλιες απο αποψη χαρακτηρα....κατιναρες, τσοκαρα, κομπλεξικες που πανε στο εξωτερικο και βλεπουν οτι τις κυνηγανε και ανεβαινουν δεκα ποντους....το ιδιο αστειο ειναι και το θεαμα του ελληναρα τραγοβλαχου που του καθεται η τουριστρια ή η ξενη γενικοτερα και νομιζει οτι ειναι ο τεραστιος γαμικος....

η αντιληψη στην ευρωπη γενικως για την ελλαδα ειναι οτι ειμαστε πισω του θεου....ειμαστε κατι "γραφικο".....και το γραφικο παντα αρεσει.....γιαυτο και οταν βλεπω τετοιες σχεσεις γελαω.....ειτε ελληναρα με δανεζα-σουηδεζα-ολλανδεζα ειτε ελληνιδαρας με αγγλο-γαλλο-γερμανο......

Επισκέπτης
γελιεσαι......και δε θα μιλησω για το θεμα εμφανισης γιατι οπως και να το κανουμε σε χωρες οπου κυριαρχει το ασπρο και το ξανθο ειναι λογικο το σκουρο και μελαχροινο να κανει εντυπωση (και το αντιθετο οπως καταλαβαινεις) αλλα για χαρακτηρα....σε πληροφορω οτι η ελληνιδα (μιλαω για την μεση ελληνιδα φαντασου...οχι για τη σωστη ελληνιδα) στις "πολιτισμενες" χωρες θεωρειται τραντισιοναλ γυναικα......γιατι? γιατι μαγειρευει πχ και δεν ταραζει τα μαικρογουειβ......γιατι ξερει να πλενει σαν ανθρωπος τα πιατα και δεν τα αφηνει με σαπουναδες.....γιατι ξερει να χρησιμοποιει μπαχαρικα και ελαιολαδο....γιατι ειναι κατινα και στρειδι....γιατι εχει ταμπεραμεντο.....ε αυτο τους αρεσει το διανοεισαι? και σου μιλαω για αθλιες ελληνιδες που εχω δει να τις κυκλοφορουν ευρωπεη....αθλιες απο αποψη χαρακτηρα....κατιναρες, τσοκαρα, κομπλεξικες που πανε στο εξωτερικο και βλεπουν οτι τις κυνηγανε και ανεβαινουν δεκα ποντους....το ιδιο αστειο ειναι και το θεαμα του ελληναρα τραγοβλαχου που του καθεται η τουριστρια ή η ξενη γενικοτερα και νομιζει οτι ειναι ο τεραστιος γαμικος....

η αντιληψη στην ευρωπη γενικως για την ελλαδα ειναι οτι ειμαστε πισω του θεου....ειμαστε κατι "γραφικο".....και το γραφικο παντα αρεσει.....γιαυτο και οταν βλεπω τετοιες σχεσεις γελαω.....ειτε ελληναρα με δανεζα-σουηδεζα-ολλανδεζα ειτε ελληνιδαρας με αγγλο-γαλλο-γερμανο......
Mounitsa στάσου ...Μύγδαλα .... ( τραγόβλαχος - Βόγλης , μ΄αρέσει)
Η αλήθεια πάντως είναι ότι μάλλον εκτός Ελλάδος γίνεστε όπως περιγράφεις γιατί εντός ...άστα..
Αδιαφορία , τεράστια γυαλιά ηλίου , απαραίτητο αξεσουάρ ψυλομυτισμού και φυσικά εάν κάποιος έρημος ατυχής άνθρωπος σας ερωτευτεί ... κλάψτον
Μαραθώνιος ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom