Καλησπέρα!
Προσπάθησα να σου δώσω επιχειρήματα με άμεσο και κατανοητό τρόπο και η πρώτη σου απάντηση ήταν:
[move]ΜΠΟΥΡΔΕΣ...[/move]
Μετά πήγα να επιχειρηματολογήσω για τις νύξεις περί ανωτερότητας της Αθήνας και βάσει της δικής σου λογικής, κατέληξες εδώ:
Η λογική λέει ότι στην Αθήνα του Glamour δεν τους παίρνει να κάνουν τέτοια, σε αντίθεση με εδω.
Στη συνέχεια, προτείνω να σταματήσουμε να φανταζόμαστε διακρίσεις υπέρ της Αθήνας και μου λες αυτό:
Γιατί στην Αθήνα δεν είπε σε κανέναν extra για cob, θα γελούσαν και τα ντουβάρια εκεί. Εδώ στους πεινασμένους όμως είπε να βγάλει και το κάτι τις παραπάνω.
Χαίρομαι που δεν νιώθεις πολίτης Β΄ κατηγορίας, καθώς και δεν θα έπρεπε αλλά και δεν σου αξίζει και αυτό ακριβώς είναι το point μου...
Όμως, μετά από όσα έγραψες, πιστεύεις πως προσπάθησες να κάνεις μια σωστή συζήτηση; Είχες επιχειρηματολογία; Τήρησες απλούς κανόνες ευγένειας;
Για άνθρωπος που θίγεται και αξιολογεί αυστηρά μια επικοινωνία, είσαι αρκετά τολμηρός και δεν τηρείς κανόνες που εσύ ο ίδιος απαιτείς από το συνομιλητή σου.
Τώρα, για το αν θα ξαναγράψεις σε αυτό το νήμα είναι καθαρά δική σου απόφαση. Ποτέ εμείς δεν διανοηθήκαμε να κάνουμε mute οποιονδήποτε.
Καλή συνέχεια!
Ένα τελευταίο και αν καταλάβεις κατάλαβες, εγώ δεν θα το συνεχίσω.
Το μπούρδες δεν πήγαινε σε όλο το κατεβατό, μόνο στα κόκκινα από αυτά που έγραψες, και είναι διαπίστωσή μου από την εμπειρία μου μαζί σας όταν έφαγα και εγώ φόλα και έκανα παράπονα. Αυτό που εισέπραξα ήταν ειρωνεία. Δεν ήσουν εσύ προσωπικά αλλά δεν με ενδιαφέρει.
Το αν η Αθήνα είναι ανώτερη σαν αγορά είναι διαπίστωση όλων, όχι μόνο δική μου. Και πάλι δεν κατάλαβες όμως.
Είναι και πιό δύσκολη αγορά για σένα γιατί είναι πιό ανταγωνιστική οπότε τσαλιμάκια που έκανε η κοπέλα εδώ θα αντιμετωπίζονταν με ατελείωτο γέλιο από τους εκεί πελάτες. Οπότε ούτε για αστείο δεν θα ζήταγε λεφτά για cob σε πελάτη εκεί.
Σιγά μην ασχολείται ο άλλος με την Πάμελα όταν έχει τόσες επιλογές.
Επειδή δεν νιώθω πολίτης β κατηγορίας, άσχετα αν εσείς μας θεωρείτε, το πιό απλό που μπορώ να κάνω είναι να μην ασχολούμαι άλλο μαζί σας.
Άλλοι μπορεί να σας γλύφουν και να κάνουν χαβαλέ μαζί σας εδώ. Θεμιτός και ο χαβαλές αλλά η σοβαρότητα φαίνεται στην αντιμετώπιση που έχετε στους πελάτες. Βολεύει και ορισμένους που κανα δυό κρατάμε μια αυστηρή στάση απέναντί σας, να φανούν αυτοί συνεργάσιμοι.
Όσο για τους όρους ευγένειας που επικαλείσαι, να ανατρέξεις σε όλες τις συνομιλίες που είχα σαν πελάτης στο Viber και whatsapp. Ύβρεις και προσβολές μόνο από τη μια πλευρά υπήρχαν. Και πάλι δεν τα έγραψες εσύ προσωπικά, πάλι δεν με ενδιαφέρει.
Και μια συγνώμη δεν κοστίζει τίποτα, να το θυμάστε.
Καλή συνέχεια.