ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
και στο ποδοσφαιρο εχει γεωργιανο ...
Τι εννοείς τύπε;
Το γκιόργκι δεν μεγάλωσε με αφίσα κούδα στο δωμάτιό του;
Πως γκένεν αυτό;
και στο ποδοσφαιρο εχει γεωργιανο ...
μουναρα ο ψηλος καραπιαλης... :S
εδώ σε εκπομπή μου παλια
ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ το δημοσίευσε ο ίδιος ο Σειρηνάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πριν λίγο άρα δεν είναι ράδιο αρβύλα! "Βόμβα: Ο Σειρηνάκης και η πρόταση σε παίκτρια του Next Top Model να παίξει σε ταινία του"!
εδώ αεριζει τις αρχιδαρες του
εδώ σε εκπομπή μου παλια
εδώ αεριζει τις αρχιδαρες του
εδώ σε εκπομπή μου παλια
υπαρχει και 2η φωτο με μουνοτρυπιδι τυπε :S :S :Sοποιος θελει να την δει γυμνη ....
[video]https://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/830908/h-ronaldo-tou-gntm-pozare-gumni-sto-instagram/[/video]
που που ?? για δειξευπαρχει και 2η φωτο με μουνοτρυπιδι τυπε :S :S :S
ελα τυπε,αποκλειστικο για τα μελη,απο αλλη φορα που πηγε με μαγιο :S :S :Sπου που ?? για δειξε
τυπε ή λεσβια ειναι ή έχει γκομενο αράπη,κανονικος ανθρωπος ετσι οπως ειναι δεν τη γαμναει αυτηνμια χαρα μουναρος ειναι η Ειρηνη.
Σε οποιον του την πεσει ας της ριξει ακυρο :S :S :S
ανετα ειναι και αντρας...πεταξαν τοσα φυσιολογικα μουνακια εξω και προωθουν αυτο το αποκρουστικο ανδρογυνο... α ρε μασονοιανετα ειναι τζιβιτζιλου
NTΠ και προώθηση στα αραπάκια...τις χαμούρες χοντρές...τα πουστράκια και τις μπιφτεκούδες...αλλά σώνετε το σκοινάκι της ανωμαλίας...ανετα ειναι και αντρας...πεταξαν τοσα φυσιολογικα μουνακια εξω και προωθουν αυτο το αποκρουστικο ανδρογυνο... α ρε μασονοι
κλασσικα αλλα απ όλα τα παρατραγουδα που μας πασαρουν αυτη ειναι η πιο εκνευριστικη,ρωσομπλιατ πρέπει να ειναι,θα την ειχε ο πουτιν να σκαβει πετρες οχι να το παιζει μοντελο
Γιατι να μην της ριξουμε ακυρο; Δεν ειναι ολοι απελπισμενοι.μια χαρα μουναρος ειναι η Ειρηνη.
Σε οποιον του την πεσει ας της ριξει ακυρο :S :S :S
aφου γαμας καλυτερες τυπε οκ :S :S :SΓιατι να μην της ριξουμε ακυρο; Δεν ειναι ολοι απελπισμενοι.
αφου,επειδη :S :S :Saφου γαμας καλυτερες τυπε οκ :S :S :S