Νέα

Greece next top model (στο Star)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nontas82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2018
Like
2.416
Πόντοι
456
συμπερασμα η αρμενισα ηταν η μονη που εδειξε φατσα φορα το μουνι της και κερδισε  :S

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
472
Πόντοι
36
Δικαιοτατο αποτελεσμα, πολυ καλυτερη σε ολες τις δοκιμασιες του τελικου η αρμενισα

nontas82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2018
Like
2.416
Πόντοι
456
ετοιμαστειτε ανοιγει το σαιτ  :2funny: :2funny: :2funny:
Du0TjdCWoAUw0jV.jpg:large

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Η Καζαριάν είναι τόσο χαζή που έπρεπε να της πει η Καγιά ότι είναι η νικήτρια για να το πάρει χαμπάρι... Ενώ κανονικά έπρεπε να πανηγυρίζει από πολύ νωρίτερα, καθώς μαθηματικά από ένα σημείο και μετά δεν υπήρχε περίπτωση να κινδυνεύσει η πρωτιά της και αυτό ήταν κι ένα φάουλ της παραγωγής για τους υποψιασμένους τηλεθεατές, πολύ πριν το τέλος γνωρίζαμε τη νικήτρια, θα μου πείτε τί ζητάω κι εγώ... Πάντως άξια ήρθε πρώτη, μπήκε με πιο πολύ γκάζι απ' όλες στον τελικό και φυσικά είναι ούτως ή άλλως ένα κουκλί, αν δεν αδυνάτιζε και υπερβολικά μες το παιχνίδι που πρέπει να έχασε τουλάχιστον 3-4 κιλά θα ήταν τέλεια

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.339
Πόντοι
3.936
συμπερασμα η αρμενισα ηταν η μονη που εδειξε φατσα φορα το μουνι της και κερδισε  :S
Καποιοι ηλικιωμενοι εμποροι ελεγαν οτι, απεφευγαν να τρωνε μαγειρευτα φαγητα στα
σπιτια εμπορων αρμενιων, γιατι ειχαν την πληροφορια οτι τους εβαζαν σκονη απο τα ξεραμενα
περιττωματα τους, για να κλεινουν τις συμφωνιες υπερ τους. << Σιγουρα δεισιδαιμονιες..
Αλλα εχετε ακουσει κατι τετοιο;

nikosgate13

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Εγω παντως εδινα πολλα χιλιαρικα για την αννα αμανατιδου και την ευη αν ξερετε τιποτα πειτε μου

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
472
Πόντοι
36
Η Καζαριάν είναι τόσο χαζή που έπρεπε να της πει η Καγιά ότι είναι η νικήτρια για να το πάρει χαμπάρι... Ενώ κανονικά έπρεπε να πανηγυρίζει από πολύ νωρίτερα, καθώς μαθηματικά από ένα σημείο και μετά δεν υπήρχε περίπτωση να κινδυνεύσει η πρωτιά της και αυτό ήταν κι ένα φάουλ της παραγωγής για τους υποψιασμένους τηλεθεατές, πολύ πριν το τέλος γνωρίζαμε τη νικήτρια, θα μου πείτε τί ζητάω κι εγώ... Πάντως άξια ήρθε πρώτη, μπήκε με πιο πολύ γκάζι απ' όλες στον τελικό και φυσικά είναι ούτως ή άλλως ένα κουκλί, αν δεν αδυνάτιζε και υπερβολικά μες το παιχνίδι που πρέπει να έχασε τουλάχιστον 3-4 κιλά θα ήταν τέλεια

Δηλαδη ζητας απο μια πιτσιρικα να ειναι τοσο ψυχραιμη μπροστα σε κοινο 1-2.000.000 ανθρωπων ωστε να κανει μαθηματικους υπολογισμους, να βγαζει συμπερασματα και να τα μεταφερει κιολας; Η κοπελα δε μπορουσε να καταπιει απ το αγχος της το τελευταιο τεταρτο. Εσυ εχεις σταθει ποτε μπροστα απο κοινο εστω και 200 ανθρωπων να σε κοιτανε ολοι να δεις πως ειναι;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Δηλαδη ζητας απο μια πιτσιρικα να ειναι τοσο ψυχραιμη μπροστα σε κοινο 1-2.000.000 ανθρωπων ωστε να κανει μαθηματικους υπολογισμους, να βγαζει συμπερασματα και να τα μεταφερει κιολας; Η κοπελα δε μπορουσε να καταπιει απ το αγχος της το τελευταιο τεταρτο. Εσυ εχεις σταθει ποτε μπροστα απο κοινο εστω και 200 ανθρωπων να σε κοιτανε ολοι να δεις πως ειναι;

Τα νούμερα είχαν ξεφύγει από νωρίς, ήδη πριν καν ξεκινήσει η ψηφοφορία για το video της διαφήμισης γνωρίζαμε ότι θα είναι η νικήτρια, ήταν στο +10 με δεδομένη την τελειότητα στη δουλειά της, δε χρειαζόταν δα και πολλή σκέψη

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Παίδες βρήκα το προφίλ της Μύρινας της φίλης της Καζαριάν με τις βυζάρες, όποιος το θέλει pm γιατί δε θέλω να ποστάρω το url εδώ δημοσίως ;)

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
472
Πόντοι
36
Τα νούμερα είχαν ξεφύγει από νωρίς, ήδη πριν καν ξεκινήσει η ψηφοφορία για το video της διαφήμισης γνωρίζαμε ότι θα είναι η νικήτρια, ήταν στο +10 με δεδομένη την τελειότητα στη δουλειά της, δε χρειαζόταν δα και πολλή σκέψη

Λαθος. ηταν στο +7 οταν μιλησε τελευταια η Βικη, δηλαδη μπορουσε να χασει θεωρητικα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Λαθος. ηταν στο +7 οταν μιλησε τελευταια η Βικη, δηλαδη μπορουσε να χασει θεωρητικα

Μόνο θεωρητικά. Θα έπρεπε συνολικά η Εβελίνα να μάζευε 7 βαθμούς παραπάνω σε σχέση με την Καζαριάν από κριτές και κοινό, πράγμα αδύνατον ειδικά απ' τη στιγμή που το video που έκανε ήταν μακράν αρτιότερο απ' των δύο άλλων κοριτσιών

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
257
Πόντοι
36
Αυτην που ελεγε οτι θα τα καταφερει και μονη της γιατι αξιζει, αν την ξανακουσετε σφυριξτε κλεφτικα.  :S :S :S
αυτη συχναζει συνταγμα και μονοστηράκι  βγαζει φωτογραφιες με φανς......

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Εντάξει τουλάχιστον δεν κέρδισε η δακρυβρεχτη Μολδαβή που το έπαιζε Ξανθόπουλος πήρε τον πούλο δρόμο τώρα για λάντζα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom