Νέα

Greece next top model (στο Star)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Το παράκανε η Μέγκυ τύποι.  :S

[instagram]https://www.instagram.com/p/BrQsFyoHwPv/[/instagram]

Πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα την εμμονή τους με την Αμανατίδου ειδικά... Εμένα μου φαίνεται από τις καλύτερες κοπέλες εκεί μέσα και τους έχει βάλει και τα γυαλιά μέχρι τώρα με την πορεία της

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Γαμω την τρέλλα μου γαμώ....
Που στον πούτσο βρίσκουν τα φράγκα όλα αυτά τα πιτσιρίκια για τέτοια ζωή και την πλασάρουν;
Τι στο διάολο; Οι γονείς τους είναι τόοοοοοσο φραγκάτοι;
Εγώ δουλεύω 30 χρόνια καλοπληρωμένα και δεν μπορώ να γυρίζω έτσι και να διακοπάρω με ζωάρα....

nontas82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2018
Like
2.526
Πόντοι
456
Πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα την εμμονή τους με την Αμανατίδου ειδικά... Εμένα μου φαίνεται από τις καλύτερες κοπέλες εκεί μέσα και τους έχει βάλει και τα γυαλιά μέχρι τώρα με την πορεία της
για τους followers τυπε η αννουλα ειχε φτασει πανω απο 100 χιλιαδες και οι αλλες δεν ειχαν τοσους ολες μαζι  :S ειδικα το αλβανο ειχε λυσσαξει  :S

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.511
Πόντοι
11.445
Έχεις φαντασίωση να πηδήξεις αδελφές τύπε;

[instagram]https://www.instagram.com/p/BmLSe53Bd5V/[/instagram]

εχει εμμονη με τα μαυρα καυλια η αρμενισσα  :takethis:

[instagram]https://www.instagram.com/p/Bns22q_BLl0/[/instagram]

αλλα εχει βρει λιβανεζο και στραγγιζει ...

[instagram]https://www.instagram.com/p/BoYxbvhhRL4/[/instagram]

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Που στον πούτσο βρίσκουν τα φράγκα όλα αυτά τα πιτσιρίκια για τέτοια ζωή και την πλασάρουν;
Εγώ δουλεύω 30 χρόνια καλοπληρωμένα και δεν μπορώ να γυρίζω έτσι και να διακοπάρω με ζωάρα....

Έτσι μουνάρες που είναι και στους κύκλους που κυκλοφορούν δε χρειάζεται καν να έχουν λεφτά, απλά κάποιον χορηγό να τις κυκλοφορεί

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
για τους followers τυπε η αννουλα ειχε φτασει πανω απο 100 χιλιαδες και οι αλλες δεν ειχαν τοσους ολες μαζι  :S ειδικα το αλβανο ειχε λυσσαξει  :S

Ε μα έτσι πες μου να καταλάβω!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
η αμανατιδου τυπε πρεπει να ειναι μεγαλο βυσμα
δεν εξηγειται αλλιως πως οχι μονο μπηκε στο σπιτι αλλα εχει μεινει και στην 5αδα
η κοπελα οχι για μοντελο δεν κανει, ουτε για πωλητρια σε μαγαζι δεν ειναι
κοντη για μοντελο, με παχια και κυτταριτιδα, με ανοιχτη λεκανη ελλεεινιδας και μπουτια που βαρανε παλαμακια οταν περπαταει
για φατσα να μη μιλησω καν
μυτη πλακουτσωτη λες και τρακαρε σε συγκρουομενα και μια οδοντοστοιχια - θριλερ, για να φοβιζει τα παιδακια να τρωνε ολο τους το φαι

solid2525

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Like
16
Πόντοι
0
Φιλε αμα δε σαρεσει η αμανατιδου υπαρχει και ο μπρατης για να καλυφθουν τα γουστα σου  :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
Φιλε αμα δε σαρεσει η αμανατιδου υπαρχει και ο μπρατης για να καλυφθουν τα γουστα σου  :2funny:
γιατι ρε τυπε;
σε οποιον δεν αρεσουν τα στραβοδοντικα αχλαδοκωλικα γυφτακια πρεπει να παει υποχρεωτικα με δροσερους;  :-

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.215
Πόντοι
3.656
η αμανατιδου τυπε πρεπει να ειναι μεγαλο βυσμα
δεν εξηγειται αλλιως πως οχι μονο μπηκε στο σπιτι αλλα εχει μεινει και στην 5αδα
η κοπελα οχι για μοντελο δεν κανει, ουτε για πωλητρια σε μαγαζι δεν ειναι
κοντη για μοντελο, με παχια και κυτταριτιδα, με ανοιχτη λεκανη ελλεεινιδας και μπουτια που βαρανε παλαμακια οταν περπαταει
για φατσα να μη μιλησω καν
μυτη πλακουτσωτη λες και τρακαρε σε συγκρουομενα και μια οδοντοστοιχια - θριλερ, για να φοβιζει τα παιδακια να τρωνε ολο τους το φαι
τυπε απαξιωνεις τα νεξτ τοπ ελληνικα μπαζα...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
αυτος σε λιγο θα μας βγαλει και την καζαριαν μπαζο... :S
η αρμενισσα κλανιαρα καλουτσικια ειναι αλλα οχι κατι το εξαιρετικο
σωμα εχει δυνατο αλλα ειναι ελαφρως ακολη και καμπουρα
και εχει και μυτη μελιτζανα
το πουλι προτιμαει πιο νταρντανομοντελα με συμμετρικα προσωπα στυλ μολδαβοεβελινας και αλογας ιωαννας σαρρη

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.215
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    65 KB · Εμφανίσεις: 28

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.450
Πόντοι
216
Εσυ τα χεις δουλεμενα και τα σεβεσαι τα λεφτα!
Αυτες ευκολα τα βγαζουν και αλλοι τις πληρωνουν!

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96

καλως ορισες στον νεοφιλελε κοσμο

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
καλως ορισες στον νεοφιλελε κοσμο
τουλαχιστον σε αυτον τον κοσμο ρε τυπε εχουμε τηλεοραση και βλεπουμε τη μεγαλη ζωη που κανουν οι ξετσιπωτες τρωγοντας πιτσα στον καναπε μας και εχοντας ιντερνετ για να σχολιαζουμε στο μπου
στον κομμουνιστικο παραδεισο θα βγαζαμε τις μποτες για να μη γεμισουμε κοπρια τα κιλιμια και θα καθομασταν γυρω απο τη φωτια ως τις 8 το βραδυ γιατι μετα θα επρεπε να κοιμηθουμε νωρις για να ξυπνησουμε εγκαιρως στις 4 να παρουμε με το δελτιο 1 μπουκαλι γαλα και 1 μπομποτα για 4 ατομα

gourmet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
249
Πόντοι
290
τουλαχιστον σε αυτον τον κοσμο ρε τυπε εχουμε τηλεοραση και βλεπουμε τη μεγαλη ζωη που κανουν οι ξετσιπωτες τρωγοντας πιτσα στον καναπε μας και εχοντας ιντερνετ για να σχολιαζουμε στο μπου
στον κομμουνιστικο παραδεισο θα βγαζαμε τις μποτες για να μη γεμισουμε κοπρια τα κιλιμια και θα καθομασταν γυρω απο τη φωτια ως τις 8 το βραδυ γιατι μετα θα επρεπε να κοιμηθουμε νωρις για να ξυπνησουμε εγκαιρως στις 4 να παρουμε με το δελτιο 1 μπουκαλι γαλα και 1 μπομποτα για 4 ατομα

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720

πες τα Χρυσόστομε ! γιατί η μαλακία κάποιων νοσταλγών του πατερούλη Στάλιν, ομολογουμένως σπάει κοτρώνες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom