Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Ρε τη μουναρες ειναι αυτες οι αδελφες
Γιατι δεν εβαζαν και αυτες μεσα και αναγκαστηκαμε να τρωμε στην μαπα την χοντρή και το ξόανο
Ρε τη μουναρες ειναι αυτες οι αδελφες
Γιατι δεν εβαζαν και αυτες μεσα και αναγκαστηκαμε να τρωμε στην μαπα την χοντρή και το ξόανο
για τους followers τυπε η αννουλα ειχε φτασει πανω απο 100 χιλιαδες και οι αλλες δεν ειχαν τοσους ολες μαζι :S ειδικα το αλβανο ειχε λυσσαξει :SΠραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα την εμμονή τους με την Αμανατίδου ειδικά... Εμένα μου φαίνεται από τις καλύτερες κοπέλες εκεί μέσα και τους έχει βάλει και τα γυαλιά μέχρι τώρα με την πορεία της
Έχεις φαντασίωση να πηδήξεις αδελφές τύπε;
[instagram]https://www.instagram.com/p/BmLSe53Bd5V/[/instagram]
Έχεις φαντασίωση να πηδήξεις αδελφές τύπε;
[instagram]https://www.instagram.com/p/BmLSe53Bd5V/[/instagram]
Γαμω την τρέλλα μου γαμώ....
Που στον πούτσο βρίσκουν τα φράγκα όλα αυτά τα πιτσιρίκια για τέτοια ζωή και την πλασάρουν;
Τι στο διάολο; Οι γονείς τους είναι τόοοοοοσο φραγκάτοι;
Εγώ δουλεύω 30 χρόνια καλοπληρωμένα και δεν μπορώ να γυρίζω έτσι και να διακοπάρω με ζωάρα....
για τους followers τυπε η αννουλα ειχε φτασει πανω απο 100 χιλιαδες και οι αλλες δεν ειχαν τοσους ολες μαζι :S ειδικα το αλβανο ειχε λυσσαξει :S
η αμανατιδου τυπε πρεπει να ειναι μεγαλο βυσμαΠραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα την εμμονή τους με την Αμανατίδου ειδικά... Εμένα μου φαίνεται από τις καλύτερες κοπέλες εκεί μέσα και τους έχει βάλει και τα γυαλιά μέχρι τώρα με την πορεία της
γιατι ρε τυπε;Φιλε αμα δε σαρεσει η αμανατιδου υπαρχει και ο μπρατης για να καλυφθουν τα γουστα σου
τυπε απαξιωνεις τα νεξτ τοπ ελληνικα μπαζα...η αμανατιδου τυπε πρεπει να ειναι μεγαλο βυσμα
δεν εξηγειται αλλιως πως οχι μονο μπηκε στο σπιτι αλλα εχει μεινει και στην 5αδα
η κοπελα οχι για μοντελο δεν κανει, ουτε για πωλητρια σε μαγαζι δεν ειναι
κοντη για μοντελο, με παχια και κυτταριτιδα, με ανοιχτη λεκανη ελλεεινιδας και μπουτια που βαρανε παλαμακια οταν περπαταει
για φατσα να μη μιλησω καν
μυτη πλακουτσωτη λες και τρακαρε σε συγκρουομενα και μια οδοντοστοιχια - θριλερ, για να φοβιζει τα παιδακια να τρωνε ολο τους το φαι
τυπε απαξιωνεις τα νεξτ τοπ ελληνικα μπαζα...
η αρμενισσα κλανιαρα καλουτσικια ειναι αλλα οχι κατι το εξαιρετικοαυτος σε λιγο θα μας βγαλει και την καζαριαν μπαζο... :S
αυτος σε λιγο θα μας βγαλει και την καζαριαν μπαζο... :S
Εσυ τα χεις δουλεμενα και τα σεβεσαι τα λεφτα!Γαμω την τρέλλα μου γαμώ....
Που στον πούτσο βρίσκουν τα φράγκα όλα αυτά τα πιτσιρίκια για τέτοια ζωή και την πλασάρουν;
Εγώ δουλεύω 30 χρόνια καλοπληρωμένα και δεν μπορώ να γυρίζω έτσι και να διακοπάρω με ζωάρα....
Γαμω την τρέλλα μου γαμώ....
τουλαχιστον σε αυτον τον κοσμο ρε τυπε εχουμε τηλεοραση και βλεπουμε τη μεγαλη ζωη που κανουν οι ξετσιπωτες τρωγοντας πιτσα στον καναπε μας και εχοντας ιντερνετ για να σχολιαζουμε στο μπουκαλως ορισες στον νεοφιλελε κοσμο
τουλαχιστον σε αυτον τον κοσμο ρε τυπε εχουμε τηλεοραση και βλεπουμε τη μεγαλη ζωη που κανουν οι ξετσιπωτες τρωγοντας πιτσα στον καναπε μας και εχοντας ιντερνετ για να σχολιαζουμε στο μπου
στον κομμουνιστικο παραδεισο θα βγαζαμε τις μποτες για να μη γεμισουμε κοπρια τα κιλιμια και θα καθομασταν γυρω απο τη φωτια ως τις 8 το βραδυ γιατι μετα θα επρεπε να κοιμηθουμε νωρις για να ξυπνησουμε εγκαιρως στις 4 να παρουμε με το δελτιο 1 μπουκαλι γαλα και 1 μπομποτα για 4 ατομα
τουλαχιστον σε αυτον τον κοσμο ρε τυπε εχουμε τηλεοραση και βλεπουμε τη μεγαλη ζωη που κανουν οι ξετσιπωτες τρωγοντας πιτσα στον καναπε μας και εχοντας ιντερνετ για να σχολιαζουμε στο μπου
στον κομμουνιστικο παραδεισο θα βγαζαμε τις μποτες για να μη γεμισουμε κοπρια τα κιλιμια και θα καθομασταν γυρω απο τη φωτια ως τις 8 το βραδυ γιατι μετα θα επρεπε να κοιμηθουμε νωρις για να ξυπνησουμε εγκαιρως στις 4 να παρουμε με το δελτιο 1 μπουκαλι γαλα και 1 μπομποτα για 4 ατομα