Δασύστερνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2018
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
Εκεί στα τραπεζάκια που κάθονται τώρα, σαν καφενεδάκι σε ΚΤΕΛ μοιάζει ή σαν κψμ!
δεν φτανει που στο παιχνιδι ζητημα ηταν να υπηρχαν 2-3 καθαρες ελληνιδες ,αν μου εβγαζαν και next top model την χοντρη θα γινομασταν και παγκοσμιος ρεζιλιΜόνο ο καράφλας λέει την αλήθεια και η άλλη πάει να τον βγάλει τρελό.
ενταξει και αυτος εδω που τα λες ειναι λιγο τρομπας, μου εβγαζε την ροζανα μοντελοΜόνο ο καράφλας λέει την αλήθεια και η άλλη πάει να τον βγάλει τρελό.
ετοιμαστειτε για το αυριανο της μουνοχαραδρας το καγκελο θα γινει
θα με στειλει αυριο η καριολαρα η ευη με αυτο που φορεσεΤον παιζω ηδη τυπε. :S :S :S
Ελπίζω αύριο να ξεφορτωθούμε το Βαμβακούλα.
με ανησυχει στο τρειλερ που η καργια παρομοιαζει καποια με jlo ικανη την εχω να μιλαει για το σκουποξυλο :S :S :SΕλπίζω αύριο να ξεφορτωθούμε το Βαμβακούλα.
η στεριανου ειχε και τηλεφωνο στο ινστα της και μεχρι να το καταλαβει και το κατεβασει το τσιμπησαμε καποιοι λιγοι προνομιουχοι stalkerβρειτε το instagram της μικαελας και στειλτε της μηνυμα...απανταει :S :S :S
Καλά μιλάμε είναι ντουφέκι η γκόμενα...πρέπει να τη σπάει την πούτσα κανονικά....
μαλάααααααακα μου!!! τρελάθηκα! κατουρήθηκα από το γέλιο!!! μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι μιλάμε από τα γέλια, γελάω μόνος μου με τα ακουστικά
εκεί που τους λέει η άλλη θα μιλάμε ακαταλαβίστικα
"δκσκασφιθςιρξκμκξασκ κλξφλσξ σφλξσακφξιο θξφοςιθριςξκκξ σκλξφλκσξλφξαλκξφκαξσ ξλξσκλφξαξσφξσιθφισθφ αλκξφξσθφοαθξαξασ"
δεν εχω δει το trailer αλλα η μονη εκει μεσα που μοιαζει με jlo ειναι η αμανατιδουμε ανησυχει στο τρειλερ που η καργια παρομοιαζει καποια με jlo ικανη την εχω να μιλαει για το σκουποξυλο :S :S :S
πρωτο φαβορι η ξυρισμενη αλβανιδα να ξαναφυγει :S