Τυχαία ψάχνοντας το νετ βρήκα αυτό
στο σάιτ
[URL unfurl="true"]http://yorgose.spaces.live.com/blog/cns!31E8E85B7B55CB52!980.entry[/url]
Mια βραδιά στο Grand Ritorno
Η νύχτα έχει τις δικές της αναλογίες. Τις δικές της απαιτήσεις. Δεν σου ανοίγεται εύκολα. Πρέπει να βρείς τους μυστικούς της κώδικες και δρόμους. Να περπατήσεις στ' ασημένια καλτερίμια της για να τη νιώσεις κοντά σου, δίπλα σου, δικιά σου, ανάσα σου. Με τους μοναχικούς διαβάτες και τους αγαπημένους εραστές της. Είναι μακρυνό το ταξίδι μεσ΄στη νύχτα. Μια πόλη τυλιγμένη στο μαύρο της νύχτας, καλυμμένη με σύννεφα καπνού. Νέον επιγραφές, εκτυφλωτικά χρώματα, πλαστική λάμψη και, κυρίως, ωραία κορμιά που γδύνονται με τέχνη. «Εργαλεία» δουλειάς το καλοφτιαγμένο σώμα, η σωστή κίνηση, το νάζι και η διάχυτη σεξουαλικότητα. Αλλά και η «καπατσοσύνη» να «κάνουν ζημιά», δηλαδή να προκαλούν την κατανάλωση ποτών μέσα στο μαγαζί και να ανέχονται ακόμα και τους πιο τολμηρούς όσο και αναιδείς πελάτες.
Το κορίτσι µε τα καστανά µαλλιά και τα ψηλά πόδια περπατά ρυθµικά προς το κέντρο της σκηνής. Όπως κάθε βράδυ, θ’ αρχίσει το χορό της θεαµατικά. Σκαρφαλώνει επιδέξια στην κάθετη µπάρα και τυλίγει σφιχτά τα πόδια γύρω της. Ύστερα αφήνει τον κορµό της να πέσει απότοµα, µε το κεφάλι προς τα κάτω. Μένει σε αυτήν τη θέση µερικά δευτερόλεπτα. Με το διχτυωτό φόρεµα να της καλύπτει το πρόσωπο και τα βλέµµατα όλων καρφωµένα πάνω της. Κοιτάζοντας ανάποδα το κοινό, καταλαβαίνει πόσα χρήµατα θα βγάλει αυτό το βράδυ. Πόσοι ήρθαν ειδικά για εκείνη, σε πόσους θα χορέψει στο τραπέζι τους και πόσα ποτά είναι διατεθειµένοι να την κεράσουν για να καθίσει λίγα ακόµη λεπτά µαζί τους. Χαµογελάει και απλώνει τα χέρια για να αφήσει το µαύρο της φόρεµα να γλιστρήσει στο πάτωµα.
Θα περάσουν αρκετές από το τραπέζι σου, ζητώντας σου ύστερα από λίγο να κεράσεις ένα ποτό ή να χορέψουν για σένα prive για λίγα ακόμα λεπτά ψεύτικου ερωτισμού. Το μενού εξαρταται από απο πολλούς παράγοντες αλλά κυρίως το πόσο της κάνεις κέφι της κοπέλας και αν έχει όρεξη για "δουλειά" τη συγκεκριμένη στιγμή. Μιλώντας μαζί τους η καθεμία έχει τη δική της μοναδική ιστορία.
-Γιατί ήρθες στην Ελλάδα;
-Για μια καλύτερη ζωή, όπως όλες μας. Είχα ακούσει ότι πολλές συμπατριώτισσές μου βρίσκουν δουλειά, ο καιρός είναι υπέροχος, οι νύχτες όμορφες, ότι η Ελλάδα έχει καλύτερη ζωή, τέλος πάντων. Ήθελα να ξεφύγω και από τον πατέρα μου, που ποτέ δεν πίστεψε σε μένα. Συνεχώς με υποτιμούσε, σε αντίθεση με τον αδερφό μου, που του φερόταν με τον καλύτερο τρόπο. Μόνο η μητέρα μου ήταν κοντά μου, αλλά κι αυτή δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα, γιατί ο πατέρας μου είναι πολύ αυταρχικός και υποτιμάει τις γυναίκες.
H ιστορία είναι λίγο πολύ η ίδια. οι κοπελες που 'δουλευουν' στα στριπ club είναι στην πλειονότητά τους από το ανατολικό μπλοκ. Mπορει να ειχαν μεγάλη οικονομικη αναγκη ή να τους έταξαν 1002 πράγματα, και να κατέληξαν στη νύχτα που εξασφαλίζει καλά λεφτά...Δεν είναι λίγοι που θα μιλήσουν για αξιοπρέπεια και ηθική. Πόσοι και πόσες όμως σήμερα είναι που τα τρώνε αφανώς και "εκπορνεύονται", με τις ευλογίες της οικογένειας και της κοινωνίας;