Νέα

Grand Ritorno

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
κυριε σε εμας αρεσουν και τα σοου
καί εμένα αλλά μέχρι 50 τό πολύ 2 ποτα καί 2 χοροί έως εκεί ...αλλά βλέπω κάτι τρελά πράματα μερικές φορές κάτι λογαριασμοί τών 500 ευρώ κλπ...χωρίς αποτέλεσμα,,,σοου βλέπεις καί μέ μιά πορτοκαλάδα...τών 15 ευρώ

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Best Of the Best, ΓΚΟΜΕΝΑΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
είναι αυτά πού φωνάζω σέ άλλα ποστ  καί δέν μ ακούτε...μήν χαλάτε λεφτά χωρίς μαμίση...
θέλουν νά σας έχουν στήν καψούρα γιά νά τ ακουμπάτε... μόνο στήν ελλάδα γίνοντε αυτά.. παρόλη τήν πείνα πού έχει πέσει..

για αυτο να διαλεγετε μαγαζια που προσφερουν μαμισι :dancing:

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
για ποιες ομιλας κυριος?εεεεε...and what about chelsea this year?...........................
.............κύριος?and what about liverpool.......tottenham?
ονόματα δε συγκρατώ, αλλα το 90% είναι μουνάρες. και μην αρχίσετε τις εξυπνάδες ότι είμαι πρωτάρης ή οτι προμοτάρω. Ούτε πρωτάρης είμαι ούτε προμοτάρω. Ένας απλός πελάτης με κανένα άλλο συμφέρον που το μόνο που θέλω είναι να περνάω καλά τις ώρες που διαθέτω για εκεί. Και πραγματικά το μαγαζί είναι σούπερ. Απο τα αστεράκια που θυμάμαι βέβαια, είναι η Ιόλη με τη μεταξένια επιδρμίδα.

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Α, και τα ποτά καθαρά όπως πάντα (όχι πετρέλαιο σαν κάποια άλλα μαγαζιά)

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
για ποιες ομιλας κυριος?εεεεε...and what about chelsea this year?...........................
.............κύριος?and what about liverpool.......tottenham?

Ρε Πάθος, προσπάθώ να μπω σε αυτό το Link που έχεις σαν υπογραφη αλλά δε με βάζει, είσαι σίγουρος ότι το έχεις γράψει σωστά

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ρε Πάθος, προσπάθώ να μπω σε αυτό το Link που έχεις σαν υπογραφη αλλά δε με βάζει, είσαι σίγουρος ότι το έχεις γράψει σωστά
τωρα πλακα κανεις ????

αφου το ατομο ειναι νουμερο..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αυτό  είναι  σύστημα  για αμερικάνικη ρουλέτα  με δύο ζερό , όχι για τζόκερ .
Και προσοχή  στους  κροκοδείλους
Αγορίνες !
μονο εβροπαικι,η αμερικανα εχι διπλι γκανιοτα
warnwarn.gif
 οχι off-topic posts..

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ονόματα δε συγκρατώ, αλλα το 90% είναι μουνάρες... και μην αρχίσετε τις εξυπνάδες ότι είμαι πρωτάρης ή οτι προμοτάρω. Ούτε πρωτάρης είμαι ούτε προμοτάρω. Ένας απλός πελάτης με κανένα άλλο συμφέρον που το μόνο που θέλω είναι να περνάω καλά τις ώρες που διαθέτω για εκεί...

1) Αφου δεν θυμασαι ονοματα, τουλαχιστον περιεγραψε μια μουναρα απο το μαγαζι..

2) Εσυ πως περνας καλα σε αυτα τα μαγαζια ?

Αυτα..

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
ΙΟΛΗ = Ξανθό γκομενακι με γλυκιά φατσούλα και καταπληκτική απαλή επιδερμίδα απο Ρουμανία

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Καλά  εδώ κανείς  δεν πατάει πιά ?

Victor330

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδες πρωτο ποστ εδω αν και παρακολουθω το site καιρο.Θελω να κανω μια ερωτηση για να πατησω(οπως λεει και ο pouranger) ξανα σε αυτο το ιδρυμα καθοτι εκτος αθηνας τωρα πια.Μια μελαχροινη που την ελεγαν μαριαννα ρωσιδα ψηλη με μια φιλη την κορινα χωρις βυζο δουλευει εκει ? για να μην κατεβω τσαμπα,ευχαριστω.

kevinf81

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή η Ιόλη ρε παιδιά τι απίστευτο παιδί είναι αυτό; :fuck2: Πού ήταν τόσο καιρό;; Με μάδησε βέβαια κυριολεκτικα...  :2funny:

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Αυτή η Ιόλη ρε παιδιά τι απίστευτο παιδί είναι αυτό; :fuck2: Πού ήταν τόσο καιρό;; Με μάδησε βέβαια κυριολεκτικα...  :2funny:
την έχω αναφέρει και εγώ παλιότερα (δες προηγούμενη σελίδα) ειναι τρομερή

Επισκέπτης
Βρε παίχτες μου...

Αν κάποιος διαβάζει απ'το μαγαζί...(υπεύθυνος - όχι ανεύθυνος :cheesy:,δική μας πλακίτσα..μην παρεξηγιέστε παρακαλώ :grin:)...

Μου εξηγείτε κατά ποιά τιμολογιακή πολιτική...το μπουκαλάκι (το ουίσκι) πηγαίνει στα 150€ τις Παρασκευές κ πιθανόν και τα Σάββατα ?

**Δέχομαι κ την απάντηση....έτσι γουστάρουμε κ έτσι πράττουμε...
Το πρόβλημά μου...δεν είναι τα γκαφρά...είναι η απροσδιοριστία...στο τι πληρώνω...

***Να έχετε ανοιχτό τον κλιματισμό...αν γίνεται συνέχεια κατά τις θερμές ημέρες...γιατί πεθαίνουμε...

Επισκέπτης
Δεν ξέρω αν διαβάζετε ακόμη το site οι υπεύθυνοι του καταστήματος..ή αν σταματήσατε μετά την απόσυρση των διαφημίσεων...

Εγώ πάντως σας συμβουλεύω για το καλό το δικό σας...κ της τσέπης μου...να προσέξετε λιγάκι τους σερβιτόρους σας...

Όχι όλοι...αλλά κάποια παιδιά έχουν την τάση να κλέβουν λιγάκι ή πολύ,ανάλογα με την περίσταση..κ τον πελάτη...

Έχω ένα συμβάν ως παθών,μεσοβδόμαδα,...γύρω στα 100€,...κι ένα ακόμη γύρω στα 50€...σημερινό,σε φίλο...

Με χαλάει πολύ να με κλέβουν....φαντάζομαι το ίδιο κι εσάς...όχι τόσο για τα λεφτά αλλά κυρίως η κίνηση είναι που δίνει άσχημη εικόνα...

Είναι σαν κάποιος να σας λέει "είστε μαλάκες" μέσα στα μούτρα σας κι εσείς του λέτε "ευχαριστώ"...

Απ'ότι είδα..υπάρχουν ενδιαφέροντα γκομενάκια στο μαγαζί..όμως τέτοιες καταστάσεις με αποτρέπουν απ'το να ξαναπεράσω...

***Να διαβάσετε κ το προηγούμενό μου ποστ..περι κλιματισμού κ τιμολογιακής πολιτικής...γιατί κ τα 2 παίζουν ρόλο στην θετική εντύπωση !!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom