Νέα

Grand Ritorno

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass4ever
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
να 'σαι καλα παλικαρι μου....

Επισκέπτης
Ρε παιδες μια Λουντμιλα  ψηλη που δουλευε περυσι στο εν λογω καταστημα ξερετε που βρισκεται?
Την ψαχνει αγωνιωδως ενας συντροφος μη μελος και υποσχεθηκα να τον βοηθησω  :grin:

Η Λουντμιλα με τις ματαρες τι λεει ρε συντροφοι ?

καλα 2 μηνες την ψαχνεις?δεν ειναι και μακρυα η μιχαλακοπουλου.Πιο ψηλα εχει κ τριψε τριψε μπριζολιαστο στο βενζιναδικο

Επισκέπτης
Μενω μακρια συντροφε και θελω σιγουρες πληροφοριες  :grin:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ο  αγαπητός κοπρόνι γνωρίζει ότι η  κριτική με  τα  10ρια έγινε  1 συγκεκριμένη  φορά  και  για  λόγο  που γράφεται στην κριτική . Πάντως  όταν  πήγαινα μου  άρεσε  το μαγαζί . Πριν  την  αποιοτική  στροφή  μου .  Τώρα  έχω  γύρω  στο τρίμηνο  να  πατήσω . Σε  κάποια  στιγμή  ήταν το ούλτιμουμ  της  ποιοτικότητας . Αλλά  εν  πάση  περιπτώσει τόσο χάλια  έγινε ? Δώσε  λεπτομέρειες !

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Ο  αγαπητός κοπρόνι γνωρίζει ότι η  κριτική με  τα  10ρια έγινε  1 συγκεκριμένη  φορά  και  για  λόγο  που γράφεται στην κριτική . Πάντως  όταν  πήγαινα μου  άρεσε  το μαγαζί . Πριν  την  αποιοτική  στροφή  μου .  Τώρα  έχω  γύρω  στο τρίμηνο  να  πατήσω . Σε  κάποια  στιγμή  ήταν το ούλτιμουμ  της  ποιοτικότητας . Αλλά  εν  πάση  περιπτώσει τόσο χάλια  έγινε ? Δώσε  λεπτομέρειες !
αγαπητε πουρανγερ ποτε δέν έγραψα ότι είναι χάλια άλλα ότι΄΄υπαρχουν καλύτερα... καί ότι 15 ευρω ο χορός είναι πάρα πολλά όταν αλλόύ είναι 10...καί ότι όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι,δές τις τελευταίες  κριτικές καί  τών άλλων...
νομίζω πάντως ότι ή βαθμολογία σου ήταν υπερβολικά υψηλή πιθανόν παγκοσμίως,,,υποτίθετε τουλάχιστον ότι βαθμολογούμε τά μαγαζιά γιά νά τά κάνουμε καλύτερα όχι χειρότερα όπως έγινε στήν συγκεκριμένη περίπτωση...λεφτά δείνουμε καί δέν έχουμε λεφτά γιά πέταμα γι αυτό είμαστε εδώ....εκτός καί άν σού περισεύουν ΄με το συμπαθειο γιά πέταμα...διότι γιά μένα είναι πεταμένα λεφτά οταν σού βάζου μπομπα ποτό καί ΄ταν ζητάνε 15 ευρώ τόν χορό ενώ αλλού είναι 10....επίσης θεωρώ επεικώς απαράδεκτη τήν συμπεριφορά του πορτιέρη νά μήν λέει ότι σήμερα δέν έχει χορό λόγω ντού  ασφάλειας...τότε γιατί πάμε ?? γιά μάτι ...μάτι κάνουμε καλύτερο καί σέ παραλίες τσάμπα μάλιστα..τέλος πάντων σέ θεωρώ εντελώς αναξιόπιστο σάν πληροφοριοδότη στό σαιτ ...
καί μιά συμβουλή ,μήν σέ ενοχλούν οί λέξεις αλλά οί πράξεις ..καθοσον μάλιστα η λέξη ντού δέν έχει καί κάτι τό προσβλητικό...εκτός καί άν ανήκεις σέ κάτι κομπλεξικούς  πού επέιδή ένας αστυνόμος σκότωσε καταλάθος ένα παιδί η οχι ...κάψαν όλη τήν ελλάδα καί όταν σκοτωθήκαν η δολοφονήθηκαν 20 στά τέμπη πέρναν τήν πρέζα τους στά εξαρχεια διότι στά αρχίδια τους ..ο νταλικιέρης δέν ήταν ασφαλίτης ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αγαπητε πουρανγερ ποτε δέν έγραψα ότι είναι χάλια άλλα ότι΄΄υπαρχουν καλύτερα... καί ότι 15 ευρω ο χορός είναι πάρα πολλά όταν αλλόύ είναι 10...καί ότι όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι,δές τις τελευταίες  κριτικές καί  τών άλλων...
νομίζω πάντως ότι ή βαθμολογία σου ήταν υπερβολικά υψηλή πιθανόν παγκοσμίως,,,υποτίθετε τουλάχιστον ότι βαθμολογούμε τά μαγαζιά γιά νά τά κάνουμε καλύτερα όχι χειρότερα όπως έγινε στήν συγκεκριμένη περίπτωση...λεφτά δείνουμε καί δέν έχουμε λεφτά γιά πέταμα γι αυτό είμαστε εδώ....εκτός καί άν σού περισεύουν ΄με το συμπαθειο γιά πέταμα...διότι γιά μένα είναι πεταμένα λεφτά οταν σού βάζου μπομπα ποτό καί ΄ταν ζητάνε 15 ευρώ τόν χορό ενώ αλλού είναι 10....επίσης θεωρώ επεικώς απαράδεκτη τήν συμπεριφορά του πορτιέρη νά μήν λέει ότι σήμερα δέν έχει χορό λόγω ντού  ασφάλειας...τότε γιατί πάμε ?? γιά μάτι ...μάτι κάνουμε καλύτερο καί σέ παραλίες τσάμπα μάλιστα..τέλος πάντων σέ θεωρώ εντελώς αναξιόπιστο σάν πληροφοριοδότη στό σαιτ ...
καί μιά συμβουλή ,μήν σέ ενοχλούν οί λέξεις αλλά οί πράξεις ..καθοσον μάλιστα η λέξη ντού δέν έχει καί κάτι τό προσβλητικό...εκτός καί άν ανήκεις σέ κάτι κομπλεξικούς  πού επέιδή ένας αστυνόμος σκότωσε καταλάθος ένα παιδί η οχι ...κάψαν όλη τήν ελλάδα καί όταν σκοτωθήκαν η δολοφονήθηκαν 20 στά τέμπη πέρναν τήν πρέζα τους στά εξαρχεια διότι στά αρχίδια τους ..ο νταλικιέρης δέν ήταν ασφαλίτης ...

ρε φίλε εντάξει....
τι να σου πει και ο πορτιέρης........ ότι έχει ασφάλεια και δεν παιζει χούφτωμα;
Τότε και στην φ1 να μας πούνε σήμερα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑΤΑ να μην ανοίξουμε ξανά την τηλεόραση....
Λίγο ρεαλισμός δεν βλάπτει.

Οσο για τα μαγαζιά έτσι είναι...
Μαγαζιά που όταν ήγαινες έβγαζαν μάτια τώρα βάζεις τα γέλια και τούμπαλιν.....
Ούτως ή άλλως οι γκόμενες γύρες κάνουν .......

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
ρε φίλε εντάξει....
τι να σου πει και ο πορτιέρης........ ότι έχει ασφάλεια και δεν παιζει χούφτωμα;
Τότε και στην φ1 να μας πούνε σήμερα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑΤΑ να μην ανοίξουμε ξανά την τηλεόραση....
Λίγο ρεαλισμός δεν βλάπτει.

Οσο για τα μαγαζιά έτσι είναι...
Μαγαζιά που όταν ήγαινες έβγαζαν μάτια τώρα βάζεις τα γέλια και τούμπαλιν.....
Ούτως ή άλλως οι γκόμενες γύρες κάνουν .......
εσένα ρέ μπαγάσα τί σέ νοιάζει τί γίνετε στήν ελλάδα,αφού δηλώνεις οτί ζείς στο εξωτερικό εε??
2.δηλαδή σέ λίγο θά μπένουμε στά μπουρδέλα θά ξεβρακωνόμαστε θά ξαπλώνουμε στό κρεβάτι και θάρχετε η τστασά νά μας πεί αφού πληρώσαμε ότι σήμερα δέν εχει γαμήσι λόγω επερχόμενου ντού από ασφάλεια..
η θα μού πείς ότι δέν είναι τό ίδιο.
εγώ αφού εσκασα τήν 15ρα καί κέρασα και 3 ποτά μού είπαν ότι σήμερα δέν έχει χορό...άν δέν είναι αυτό κοροιδία τι είναι???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσένα ρέ μπαγάσα τί σέ νοιάζει τί γίνετε στήν ελλάδα,αφού δηλώνεις οτί ζείς στο εξωτερικό εε??
2.δηλαδή σέ λίγο θά μπένουμε στά μπουρδέλα θά ξεβρακωνόμαστε θά ξαπλώνουμε στό κρεβάτι και θάρχετε η τστασά νά μας πεί αφού πληρώσαμε ότι σήμερα δέν εχει γαμήσι λόγω επερχόμενου ντού από ασφάλεια..
η θα μού πείς ότι δέν είναι τό ίδιο.
εγώ αφού εσκασα τήν 15ρα καί κέρασα και 3 ποτά μού είπαν ότι σήμερα δέν έχει χορό...άν δέν είναι αυτό κοροιδία τι είναι???
δλδ επειδή μένω όξω πρέπει να μη με νοιάζει το τι γίνεται στη χώρα μου;
και αφού είναι κοροιδία γιατί δεν έκανες μια φασαριούλα επί τόπου;

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
δλδ επειδή μένω όξω πρέπει να μη με νοιάζει το τι γίνεται στη χώρα μου;
και αφού είναι κοροιδία γιατί δεν έκανες μια φασαριούλα επί τόπου;
μάλλον γιά πίσω σέ βλέπω γιά νάσε τόσες ώρες στο σαιτ ,,,είμαι σιγουρος ότι σού λείπει η ελλαδίτσα..
έκανα φασαριούλα καί επιτόπου σέ κόσμιο βαθμό διότι έχει καί φουσκωτούς..και ποιό πολυ εδώ όμως τούς στόλισα,,

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μάλλον γιά πίσω σέ βλέπω γιά νάσε τόσες ώρες στο σαιτ ,,,είμαι σιγουρος ότι σού λείπει η ελλαδίτσα..
έκανα φασαριούλα καί επιτόπου σέ κόσμιο βαθμό διότι έχει καί φουσκωτούς..και ποιό πολυ εδώ όμως τούς στόλισα,,

και στην ελλάδα πάντα ώρες στο νετ χάλαγα... "είμαι της δουλειάς" και γω....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλά τους έκανες......  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πωπω  είσαι και  φασαριόζος  τύπος !
Μην  ξαναπάς  ρε !
Ούτε  και  εγώ  πάω πλέον !
Όσο για  τα  υπόλοιπα  δεν ασχολούμαι ,  η  αντιμετώπισή σου  απαιτεί  έκθεση  τύπου  Μακλέιν  και βαριέμαι !
Είσαι δυστυχής ρε  μεγάλε  που  δεν  έγινες  ασφαλίτης . Τί να  κάνουμε  μπορεί να  θέσεις  υποψηφιότητα  για  ρουφιάνος  στο τμήμα  της  γειτονιάς  σου .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μην  ξαναπάς  ρε !
Όσο για  τα  υπόλοιπα  δεν ασχολούμαι ,  η  αντιμετώπισή σου  απαιτεί  έκθεση  τύπου  Μακλέιν  και βαριέμαι !
Είσαι δυστυχής ρε  μεγάλε  που  δεν  έγινες  ασφαλίτης . Τί να  κάνουμε  μπορεί να  θέσεις  υποψηφιότητα  για  ρουφιάνος  στο τμήμα  της  γειτονιάς  σου .

οι σωστές φασαρίες δε γίνονται έτσι......
θέλει τρόπο, όχι κόπο...
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Μην  ξαναπάς  ρε !
όποιος λέει τήν πικρή αλήθεια είναι ρουφιάνος ε??ωραίο επίπεδο έχεις..γιά κανένα κουραμπιέ πού λαδώνουν μπάς καί βάλεις κανένα 10ρι σέ κόβω...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πες  μου  κι άλλα  να αρχίσω να  κλαίω  .
Είμαι΄πολύ  φτωχομπινές  ρε  πούστη  .
Δος  μου  τίποτα  και  μένα  μπάρμα  να  σου  βάλω  άριστα

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Α και  για  να  μη  ξεχνιόμαστε
Θα  πάω στη Ζούγκλα με  τον Ταρζάν θα  πάρω  και  το Θρούλη
Θα  τρώμε  και  κροκόδειλους , έρχεσαι περσονούλη ?

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
μια μαριαννα μελαχροινη κοπελα ψηλη εχει ασχολιθει κανεισ μαζι της?πηγα το σαββατο και κατσαμε μαζι της και με μια κορινα ξανθια.δωστε μου τα φωτα σασ για το μωρο αυτο.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Να  ρωτήσετε το Θρούλη που  πάει συχνά  στο μαγαζί  και κάνει και  κριτικές

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
agapite ta sxolia gia to en logw magazi ligo me endiaferoun kai omoiws to magazi auto. mia fora piga kai i fasaria kai i kapna itan aparadekti. to magazi kai to prosopiko ti perimeneis na sou poun diladi? xeries min pisteueis ta paramuthia pou sou lene ta koritsia, giati ta lene mono gia na bgaloun merokamato. na sou poune oti den tha gamithoune mazi sou epidi tis kerases potakia? kai min to pareis proswpika. alla sorry gia ena thema theorw oti eisai sigoura lathos kai malista polu lathos. to na prosbaleis ton Pouranger kai na ton apokaleis anaxiopisto, sorry alla einai polu lathos giati o anthrwpos einai apo tous pleon empeirous stin piatsa kai sigoura exei zhsei pragmata sthn piatsa pou sigooura esu den exeis oute katalabei. eimai sto site apo ta xekinimata tou kai den thimamai alli periptwsi amfisbitisis tou filou Pouranger pou apla grafei empeiries pou mono kalo kanoun stous neous twn spor aploustata gia na mathainoun.

A kai epidi eimai bebaios oti tha apantiseis me analogo ifos kai stilaki na xereis oti den tha kanw to kopo na apantisw giati apla den axizei.

filia
φίλε η εξέλιξη μέ έχει στεναχωρήσει δέν έχει η αστυνομία τί νά κάνει εδώ μάς καίγαν τά αυτοκίνητα καί τούς κοιτάγαν καί τούς πείραξε ό χώρος τής χορευτριούλας.
2)τό νά αποκαλώ κάποιον αναξιόπιστο δέν νομίζω ότι είναι βρισιά.
3)τό νά πηγένεις σέ ένα μαγαζί καί νά σού λένε ότι δέν έχει χορό γιά τούς λόγους πού αναφέρω αφου ήπιαμε καί 3 ποτα είναι απαράδεκτο..καί όχι από τήν αρχή...
4.δέν ανακαλώ τίποτα από αυτά πού έγραψα..καί βαθμολογίες με 10ρια μάλλον δυσφίμηση κάνουν..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Φαντάσου  λοιπόν  ο κοπρόνις  να  έμενε  και  από λέστιχο  μπροστά  στο ΛΟΛΙΤΑ  τι  θα  μου  σουρνε .
Manosbeach  ευχαριστώ  για  τα  καλά  σου  λόγια .
Οι λίγοι  που  είδαν την κριτική , αφού  τη  συνδύασαν με το blog μου  και  όσα  έγραψα  εδώ  και στο  σωλήνα  μπορούν να  με  καταλάβουν .
Δεν  ασχολούμαι  με  τον κύριο ΚΟΠΡΟΝΙ άλλο .
Και  ναι  ρε  φίλε  με  το  αν ο άλος  ελέγχεται  ξεβράκωτος  στη μέση  του  δρόμου  από σαδιστική ταπείνωση  θα  εξεγείρομαι
Όπως  θα  εξεγείρομαι  όποτε  μου  τη  σπάει  η  αναίτια  και υπερβολική  κρατική  επιβολή  στα  πάντα .
Όταν σφίξουν τα  πράγματα  και βρεθείς  στη  Μπουζού  να  σε  χαστουκίζει κανένα  χτήνος  κοίτα  το αμάξι σου ΄.
Αυτά

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom