dimitris27ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι προτεινεται κατια η αριανα?εχει δοκιμασει κανεις να μας πει κατι παραπανω τι να δοκιμασουμε?
Φιλε Κωνσταντινε, ειναι ετσι οπως ακριβως τα λεω....και δοξα τον υψιστο..μια χαρα παιρνουσαν μαζι μου στις συνεδριες μου!!!!!αν ειναι ετσι οπως τα λες, πολυ-ατακτος ,εχεις δικιο... ρε μπας και στις συνεδρειες ησουν ΠΟΛΥ ΑΤΑΚΤΟΣ?????? :p :p :p :p :p
σε πιστευω.. απλα κανω και χαβαλε παραλληλα...Φιλε Κωνσταντινε, ειναι ετσι οπως ακριβως τα λεω....και δοξα τον υψιστο..μια χαρα παιρνουσαν μαζι μου στις συνεδριες μου!!!!!
Eυχαριστω πολυ για την βοηθεια.Νιωθω καταυποχρεωμενος.
Παντα κανε ενα Back-up του τηλ/νου στο PC την επομενη φορα...Θα μου πεις σκεψου να εχεις τα μπουρδελα και τα CT στον Outlook. Ε! καθε τι που κερδιζουμε καπου εχει το αναλογο ρισκο του αλλου. Το Yahoo σου προσφερει δωρεαν τη δυνατοτητα να εχεις ολα τα contacts σου στο internet προστατευμενα με κωδικο και προσβασιμα απο οπουδηποτε...
φιλαρακι κοιταξε στις σελιδες πιο πισω και θα δεις τον τροπο να παρεις το τηλεφωνο....κατ'αρχας μπες στο σαιτ που εχει τα slides του γραφειου και μετα πρεπει να εγγραφεις...]Αγαπητοί συναγωνιστές..επαρχία εδώ...κατεβαίνω Αθήνα για δουλειές όμως συχνά! Θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως το τηλέφωνο του εν λόγω κυρίου καθώς έχω μαύρα μεσάνυχτα γενικώς!
Ευχαριστώ τα μάλλα!