Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εχω διαβασει παρα πολλες σελιδες εδω μεσα.... βρηκα slide show,e-mail,κτλ. ως τωρα ομως δεν εχω παρει καμια απαντηση!!! οποιος μπορει και θελει ας μου στειλει σε pm το τηλεφωνο για cristine και ariana.ευχαριστω εκ των προτερων!!!μάγκες μπορω να εχω σε pm το τηλ του Μισέλ? ευχαριστω προκαταβολικα!!
Δικιο εχεις και σε μενα αργησε 10-15 αλλα οκ δεν εγινε και τιποτα τρομερο, και γενικως γιατι ο μαγκας εγραψε κριτικη αφου τελικα ακυρωσε το ραντεβου? Θα μπορουσε καλλιστα να γραψει τα παραπονα του σε αυτο το thread και να μην γραψει κριτικη για ενα ραντεβου που ο ιδιος ακυρωσε.Με την διευκρίνηση πως έχω πολύ καιρό να "ψωνίσω" από το συγκεκριμένο γραφείο (προ διμήνου η Κριστίνα ήταν η τελευταία και ήταν πάρα πολύ καλή) και την (αυτονόητη, αλλά καλό είναι να λέγεται) δεύτερη διυκρίνηση, πως φυσικά δεν τους ξέρω τους ανθρώπους πέρα από όσες (αρκετές) φορές έχω ψωνίσει από το μαγαζί τους, ούτε και χαίρω κάποιων, εκ μέρους των, προνομίων θα τολμούσα να πως πως η σημερινή κριτική του συναθλητή για την Κριστίνα αδικεί και την ίδια και το γραφείο.
Σαφέστατα είναι σπάσιμο να σου λένε πως η κοπέλα θα αργήσει στο ραντεβού, αλλά ατυχήματα με αυτοκίνητα συμβαίνουν (κι εγώ είχα ένα χθες με την βροχή!)
Και αυτό δεν καθιστά το γραφείο αναξιόπιστο (εκτός αν επαναλανβάνεται όχι ως πραγματικό γεγονός αλλά ως δικαιολογία) και πολύ περισσότερο δεν καθιστά και τις φωτογραφίες της κοπέλας ψεύτικες! (Που δεν είναι, αλλά και να ήταν πως θα το ήξερε αφού δεν την είδε;)
Google Carmen2Alina και ψήσου με αυτές που έχει. Αλλιώς χαμήλωσε τη φωτιά στο 0,5 και περίμενε 2-3 εβδομάδες ακόμη.Καποιος καλος ανθρωπος να μου στειλει το τηλ. του γραφειου παρακαλω,ψηνομαι για Αριανα!
Αλλιώς χαμήλωσε τη φωτιά στο 0,5 και περίμενε 2-3 εβδομάδες ακόμη.
εχω διαβασει παρα πολλες σελιδες εδω μεσα.... βρηκα slide show,e-mail,κτλ. ως τωρα ομως δεν εχω παρει καμια απαντηση!!! οποιος μπορει και θελει ας μου στειλει σε pm το τηλεφωνο για cristine και ariana.ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Για τη Σιμόνα υπάρχουν πληροφορίες;
www.slide.com/r/0gN37qpz4z_vWO1nZv45CCUy6c2Lw2S5]http://www.slide.com/r/0gN37qpz4z_vWO1nZv45CCUy6c2Lw2S5[/url]
Δεν έχει ανοιχτεί ούτε σελίδα στα calla girls....
Φίλε μου και συναγωνιστή τα 10-15' δεν είναι πρόβλημα τα 45'-60' όμως είναι και αυτή τη φόλα έφαγα. Μετά από 30-35 calls είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει. Γιατί όμως σε ενοχλεί η κριτική εκεί? Ο καθένας κρίνει από αυτά που διαβάζει και πράττει.Δικιο εχεις και σε μενα αργησε 10-15 αλλα οκ δεν εγινε και τιποτα τρομερο, και γενικως γιατι ο μαγκας εγραψε κριτικη αφου τελικα ακυρωσε το ραντεβου? Θα μπορουσε καλλιστα να γραψει τα παραπονα του σε αυτο το thread και να μην γραψει κριτικη για ενα ραντεβου που ο ιδιος ακυρωσε.
Μαλλον ο μαγκας νευριασε που δεν γαμησε και ειπε να <<τιμωρησει>> το γραφειο! Ισως πρεπει οι admin να σβησουν την κριτικη.
Ξαναδιάβασε, έχω επιλέξςι το "Η συνάντηση δεν έγινε". Η επιλογή της φωτογραφίας έγινε υποχρεωτικά αφού τo site δεν σε αφήνει να ολοκληρώσεις αν δεν επιλέξεις κάτι. Εν πασει περιπτώσει ειναι πρακτικό όσοι δεν έχουν πολυτέλεια χρόνου -οπως εγώ- να μπαίνουν κατευθείαν στις κριτικές και να μην αναζητούν τα threads. Οπως βλέπεις απλά και ξεκάθαρα τα λέω και εγώΑπλα ο φιλος λεει και το γραφει καθαρα οτι εγραψες κριτικη στο προφιλ της κοπελας βαθμολογωντας εμφανιση και υπηρεσιες ενω στην πραγματικοτητα δεν την συναντησες,γραφεις δε οτι δεν εχει καμια σχεση με τις φωτογραφιες!Αφου δεν την ειδες πως ειναι δυνατον να λες κατι τετοιο?
Γραψε και κραξε το γραφειο εδω οσο θες.Απλα ειναι τα πραγματα.