Για ποια Βανέσα λέμε ρε παίδες; Έχει φέρει ο michel καμία με αυτό το όνομα;
πρώην κάτια του μισέλ, νυν ωανέσα και ανεξάρτητη, δες στο νήμα call girls/αθήνα
Για ποια Βανέσα λέμε ρε παίδες; Έχει φέρει ο michel καμία με αυτό το όνομα;
Πριν 3-4 μερες βραδυ βρεθηκα με τη Ναταλι.....
...... Ντουζακι, Τσ****ακι ξεσκουφωτο με πολλα φτυσιματα και γλυψιμο τα αρ****α, γλυψιμο κοιτωντας με στα ματια (κ**λα) οπου και πηρε το πρωτο κυμα (δεν ηθελε να της πιανω τα μαλλια), παλι ντουζακι και ......
ποιες απο τις κοπελες που εχει φερει κατα καιρους ο μισελ μιλανε εστω και λιγο Ελληνικα?
Πριν 3-4 μερες βραδυ βρεθηκα με τη Ναταλι.
Επικοινωνια με το γραφειο αψογη, καθυστεριση 5 περιπου λεπτων στην αφιξη (αστεια πραγματα), επικοινωνια με την κοπελα μονο στα αγγλικα (πολυ καλα ομως).
Ρουμάνα αν θυμαμαι καλα, Ψηλοτερη απο εμενα (ειμαι 170), στηθος σχεδον ανυπαρκτο (εγω δεν ειχα προβλημα, μου αρεσει) απιστευτος κωλος και γενικα πολυ ομορφο κορμι. Στο προσωπο μας τα χαλασε λιγακι.
Ντουζακι, Τσ****ακι ξεσκουφωτο με πολλα φτυσιματα και γλυψιμο τα αρ****α, γλυψιμο κοιτωντας με στα ματια (κ**λα) οπου και πηρε το πρωτο κυμα (δεν ηθελε να της πιανω τα μαλλια), παλι ντουζακι και παμε για το δευτερο γυρο. Και παλι π**α, και μετα με καβαλησε για αρκετη (εως πολλη) ωρα αλλαζοντας και τις δυο οψεις. Πολυ καλη, ευχαριστη με κραυγουλες και οχι εκεινα τα ψευτικα ουρλιαχτα που μου τη σπανε. Στα τεσσερα οπου με θεα τον πραγματικα φοβερο κωλο της ειχαμε και τη δευτερη καταθεση. Στα συν οτι υγραινεται πολυ απο μονη της και δε χρησιμοποιησε καποια κρεμα.
Off topic ....
Υπουργε μου τα σεβη μου, ελπιζω τωρα να καταλαβες για τις κριτικες και πως να τις ερμηνευεις....
re paidia tha kanoume tip gia ta fantarakia;