Επισκέπτης
στην προηγουμενη σελιδα λεει το σαιτ του μισελ.Μπειτε κ δειτε μην τα περιμενετε ολα στο πιατο
Όποιος σύντροφος έχει την καλοσύνη ας στείλει με pm το πολυσυζητημένο τηλ του Μισέλ. Έκανα εγγραφή στο site του αλλά δεν έχω απάντηση. Και επειδή δεν είμαι κανας παρτάκιας, δίνω το τηλ. του γραφείου της Έλενας (παίρνω τρία χρόνια τώρα και είμαι φουλ ικανοποιημένος).
H Ελενα ειναι το 140/140?
Τώρα μίλαγα με pm με ένα σύντροφο και απ' ότι κατάλαβα ναι, το 100/140 είναι. Κορυφή και ας έχει πέσει λίγο τον τελευταίο καιρό.
τσεκ πμΕνα PM το τηλέφωνο Μισέλ και σε μένα παίδες θα το εκτιμούσα
το διδυμο που παιζει τωρα δε βλεπεται...
απο προσωπο η μεγαλη τι λεει?Εγω τις έχω πάρει και τις δύο....καμία σχέση με το "δε βλέπεται".
Η Ινα έχει φοβερό κορμάκι και τα δίνει όλα, στο πρόσωπο χάνει λίγο.
Η Ντιανα προτείνεται σε όσους γουστάρουν μιλφοκαταστάσεις, στις υπηρεσίες είναι πολύ πιο πανώ από πολλά C.T.
ευχαριστω pipinolatris12Είναι όπως ακριβώς στις φωτογραφίες.
φιλε εχει πεσει παρα πολυ...
και η Ελενα πριν μερικα χρονια ηταν σπαθι...μεχρι που σου μιλαγε σαν γκομενα σου...τωρα ειναι για τον πουτσο...ψυχρη επαγγελματιας αν μιλαμε γι'αυτη...
Θα συμφωνήσω ότι όντως τα παραπάνω είναι τα δυνατά σημεία της Νταϊάνα...... Πάντως συνιστάται για λάτρεις των milf γενικότερα.......καλη χρονια σε ολους μας ειδα ηρθε νταιανα απο ολες του μισελ δινει
τα καλυτερα γλωσσοφιλα και τη καλυτερη πιπα για μενα αυτα ειναι
τα δυνατα της σημεια
Θα συμφωνήσω ότι όντως τα παραπάνω είναι τα δυνατά σημεία της Νταϊάνα...... Πάντως συνιστάται για λάτρεις των milf γενικότερα.......