silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
με γεια τα exte αριανακι
αλλος ανθρωπος
αλλος ανθρωπος
έχουμε καμία εικόνα της αριάννας ?
εγώ φίλε διαβάζοντας το πρώτο post που την περιέγραφε ένας συναγωνιστής έσπευσα να την κλέισω. Το αποτέλεσμα όμως δεν ηταν το αναμενόμενο.Οχι επειδή δεν ηταν εμφανισιακά οπως τα εγραφε, απλώς την βρήκα πάρα πολύ μηχανική, σε σημείο που με ξενέρωσε, και ισως αυτό επειδή ειναι πολύ μικρή. Ενώ εμφανισιακά λέει δεν ήταν σου εβγαζε την ανάλογη κάβλα.Δεν θέλω όμως να είμαι άδικος γιατί μπορεί να ετυχε ή να ειμαι εγώ μυστηριος. Ας γράψει καικανένας άλλος να βγάλετε καλύτερο συμπέρασμαρε παιδες πειτε κανα ριβιου για Παμέλα-που λεει κ ο Borat
Πως την έκλεισες ρε φιλαράκο,στείλε ενα πμ γιατί κανείς δεν βοηθάει...εγώ φίλε διαβάζοντας το πρώτο post που την περιέγραφε ένας συναγωνιστής έσπευσα να την κλέισω. Το αποτέλεσμα όμως δεν ηταν το αναμενόμενο.Οχι επειδή δεν ηταν εμφανισιακά οπως τα εγραφε, απλώς την βρήκα πάρα πολύ μηχανική, σε σημείο που με ξενέρωσε, και ισως αυτό επειδή ειναι πολύ μικρή. Ενώ εμφανισιακά λέει δεν ήταν σου εβγαζε την ανάλογη κάβλα.Δεν θέλω όμως να είμαι άδικος γιατί μπορεί να ετυχε ή να ειμαι εγώ μυστηριος. Ας γράψει καικανένας άλλος να βγάλετε καλύτερο συμπέρασμα