paulos1966
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μενω ζακυνθο. οποιοσ φιλος μπωρει ας μου στειλει με ΡΜ kati apo michel i kati allo. thanks.
Μου εστειλε χθες τον τιμοκαταλογο ο Μισελ οπως τον λετε.Πρωτη φορα εστειλα ε-μαιλ για να γ....μησω.Α ρε που..να τεχνολογια.Η απαντηση ηρθε αυθημερον.Μαλλον κολοφαρδος ημουνα.Ειδα τις τιμες και μου σηκωθηκανε οι τριχες της κεφαλης και της μασχαλης μου μαζι.Ρε 150 ευροπουλα για 5λεπτα μεσα-εξω, τουλαχιστον το πρωτο καπου εκει παιζει,μιση ωρα μαλακισμενη συζητηση μεχρι να σου ξανασηκωθει και αντε να ξαναπηδηξουμε γιατι το χρυσοπληρωσαμε;Πως χαλασε ετσι η πιατσα ρε και η καθε λατσονα μυθοποιησε το νιμου της και ζηταει τις καλτσες της για να το δωσει;Συνηθως οταν υπαρχει ελειψη ακριβαινει ενα προιον.Εδω δεν υπαρχει γκομενα που να μην το ριχνει στη βιζιτα.Λιγο κρατει ρε μαγκες δεν ειναι αναγκη πριν πηδηξεις να σου πιανουν τον ποπουλη, εκτος κιαν μερικοι την βρισκουν ,οποτε το σεβομαι,αλλα ετσι οπως παει σε λιγο καιρο μας μας βλεπω να πηδαμε με γαμοδανεια
παιδια ειμαι νεος στο θρεντ και θα ηθελα την βοηθεια σας..ειμαι συναγωνιστης και λατρης των μεγαλων και οσο το δυνατον στητων βυζιων..για να μην σας κουραζω αν μπορει καποιος απο εσας να μου στειλει ενα pm με το τηλεφωνο η με το e'mail του Michele θα του ειμουν υποχρεος..ευχαριστω.
Συναγωνιστες φιλοι καλησπερα
...
Τσέκαρε π.μ.
τσεκαρε σε λιγο το pm σουΠαιδια επειδη ειμαι νεος εδο μηπος παιζει κανενα τηλ. απο γραφειο μισελ η τιποτα αλλο αξιοπρεπες για call-girl outcall!!!!!!! with private PM Thanks.........
ρε παιδια αν μπορείτε και σε μένα το site του μισέλ
you ve got mail man!