Έχουμε και λέμε,Κυριακή βράδυ και μετά από μερικά ποτάκια αποφασίζω μιας και είμαι μόνος στο σπίτι να πάρω για δοκιμή ένα κορίτσι από τον Μισέλ.
Τηλεφωνώ και πάνω στην συζήτηση για τις λεπτομέρειες μου λέει ότι οι κοπέλες κάνουν και λεσβιακό.Μια τα τα ποτάκια μια κάτι τσόντες που έβλεπα εκείνη τη στιγμή και αποφασίζω να τις πάρω και τισ 2.
Σε 45 λεπτά ακριβώς χτυπά το κουδούνι,ανοίγω και βλέπω 2 κοπέλες ντυμένες με φορεματάκια λες και πηγαίνανε για κλάμπινκ.Η κάρμεν ψηλή με γεμάτο μπούστο και μακριά πόδια,η Αλίνα πιο κοντούλα,στυλάτη με πολύ ωραία χείλι,στήθος γεμάτο και φοβερή τουρλοτή κωλάρα!
Μπαίνουνε σπίτι και είναι μες στην τρελή χαρά,αφού πάνε για μπανάκι βγαίνουνε και αρχίζουνε τα παιχνίδια μεταξύ τους.
Πάνω που νόμιζα ότι όλο το λεσβιακό είναι μόνο γλυψίματα και τέτοια η Κάρμεν πιάνει την τσάντα της και βγάζει έναν δονήτη από μέσα...έγινε το έλα να δεις!
Με την Αλίνα ή οποία έιναι πολύ έκφυλη στις κινήσης τις να με προσκαλεί στο πάρτυ είχα είδη αρχίζω να αισθάνομαι σαν πρταγονιστης σε πορνό.
Τρελό τσιμπούκι και από τις 2 ταυτόχρονα,η μία να ρουφάει και η άλλη να γλείφει, γενικά φοβερές στο κρεβάτι,τελείωσα στα πρωσοπάκια και των 2.
Κάτσανε 55 λεπτά χωρίς να βιάζονται καθόλου,το σέρβις τους είναι πολύ καλό και η εμφάνιση τους καλή.
Το όλο σκηνικό πήγε 300 ευρώ και άλλο ένα 50αρι εξτρά από μένα.
Εγώ τις πήρα και θα τις ξαναπάρω μαζί με κάνα φιλαράκι μου.