Την Σαμάνθα την συνάντησα και εγώ. Έχω λίγο καλύτερη άποψη, θα γράψω και κριτική αν αναρτηθεί η κοπέλα. Στο χοτέλ πήγα κύριος, κατευθείαν στο δωμάτιο. Κόστος 110 (πήρα και 2ο γύρο, δεν χορτένω ποτέ με μονό γυρο). Η κοπέλα είναι ψηλή, 1.70 και κάτι, και 60 με 65 κιλά. Νταρντανωτή δηλαδή. Δηλώνει 19 αλλά πρέπει να είναι 20 το πολύ 21, όχι παραπάνω. Πιπίνι είναι. Εμφανισιακά τα έχει τα παραπάνω κιλά της και είναι αγύμναστη, αλλά σε αυτήν την ηλικία αυτό δεν είναι αισθητικά άσχημο. Φυσικά μοντέλο δεν είναι. Ανοικτό καστανό μαλλί, μάτια γκριζοπράσινα κάτι. Συμπαθητικό πρόσωπο. Στήθος 2μισάρι πολύ καλό για την ηλικία της. Η κοπέλα περιποιημένη, πεντακάθαρη και κάτω γουλί. Λόγω των παραπάνω κιλών έχει ένα αξιομνημόνευτα αφράτο νεανικό μουνάκι, άξιο να σχοληθείς ώρα μαζί του. Αγγλικά καλά. Χρόνο δεν τρώει. Στα συν ότι η κοπέλα είναι πολύ συμμετοχική. Φιλιά κάργα βαθιά και συνεχή. Πίπα αξιοπρεπής, δεν τρελλάθηκα κιόλας, αλλά γλύφει καλά και υγρά. Στάσεις όχι πολλές γιατί λόγω κιλών και νεαρής ηλικίας (απειρίας) δεν είναι για πολλά πολλά. Όμως συμμετέχει πλήρως και δείχνει να ευχαριστιέται. Στον δεύτερο γύρο (που είχα αντοχές) μπορώ να πω πως ένοιωσα ταυτοχρονισμό, κάτι εξαιρετικά σπάνιο! Μπορεί να είναι και της δραματικής, αλλά αυτό δεν μας νοιάζει και πολύ, εγώ μια χαρά πέρασα και χαλάλι της. Την πήρα με το καλό και με χιούμορ από την αρχή και η κοπέλα ανταποκρίθηκε. Μου παραπονέθηκε μάλιστα ότι οι περισσότεροι πελάτες είναι αγέλαστοι και μουτζούφληδες και δεν της αρέσει να δουλεύει έτσι. Ότι δίνεις παίρνεις, έτσι είναι συνήθως παιδιά. Η τιμή (110 σύνολο με απόλα χωρίς άναλ) είναι ελαφρά τσιμπιμένη, λόγω του ότι υπάρχουν αξιόλογες καραβάνες στα 100 και κάτω. Με μια τουφεκιά είναι σύνολο στα 90. Κατά την γνώμη μου η μικρή διαφορά αξίζει για το νιάτο και το φρέσκο. Αυτά από μένα. Οι επόμενοι έχετε πλέον και 3-4 γνώμες και έναν μπούσουλα για να επιλέξετε (οι μοντελοκυνηγοί φεύγετε επιτόπου για αλλού, το ξαναλέω) και αν σας κάνει να περάσετε και καλά.