poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Μην γίνεστε εργάτες του μουνιού
Γαμάτε ποιοτικά. 1 φορά τη φορά!
Συμφωνω απολυτα! Δεν ειναι κ για χορταση
Μην γίνεστε εργάτες του μουνιού
Γαμάτε ποιοτικά. 1 φορά τη φορά!
τελικά την πήρες τη Κρυσταλ? πρόλαβες 3 στην ώρα??
σε 60λεπτο;;;Τελικα πηρα αριαννα η κρυσταλ ειναι αρωστη μου ειπαν τελοσπαντων ναι φιλε μου τα καταφερα 3 φορες αφου η γκομενα ειναι μεγαλη τσοντα
Μην τα πετατε ετσι αποτομα αυτα ρε!υπαρχουν και ηλικιωμενοι στο site,θα τους παρει απο κατω....Τελικα πηρα αριαννα η κρυσταλ ειναι αρωστη μου ειπαν τελοσπαντων ναι φιλε μου τα καταφερα 3 φορες αφου η γκομενα ειναι μεγαλη τσοντα
το λέω γιατί σε πρόσφατο meeting, η Cristina ήθελε 90' για 3 hits....Μην τα πετατε ετσι αποτομα αυτα ρε!
και εγω πηρα χθες Αριαννα!
για πολλοστη φορα η γκομενα εδωσε ρεσιταλ!!
τι squrting,τι deep trhroat....η γκομενα δεν παιζεται!!!
Εμένα για σιλικόνη μου είχε φανεί πάντως...
Αν ήταν όντως σιλικονάτα, ο πλαστικός της έκανε πολύ καλή δουλειά...
μπα?επιλεκτικά τις στέλνουν όσες είναι άρρωστες?γιατί τη βαλέρια τη στείλαν κρυωμένη με πυρετό και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της...μια χαράΤελικα πηρα αριαννα η κρυσταλ ειναι αρωστη μου ειπαν τελοσπαντων ναι φιλε μου τα καταφερα 3 φορες αφου η γκομενα ειναι μεγαλη τσοντα
Η Αριαννα ειναι παλια πουτανα στο γραφειο,οσο ναναι εχει αποκτησει γνωριμιες ;)μπα?επιλεκτικά τις στέλνουν όσες είναι άρρωστες?γιατί τη βαλέρια τη στείλαν κρυωμένη με πυρετό και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της...μια χαρά
τετοια αστεια βλεπουνε μερικοι και τα περνανε για αληθειες!! ;)Εσένα δε μετράει η γνώμη σου για την αρριάνα, γιατί είσαι ερωτευμένος μαζί της...
ναι με τομή στις μασχάλες και απο εκεί γινεται η δουλειά
παιδια μια ερωτηση ...
cim = come in mouth
cif = come in face
a-level = anal
gfe = girlfrined
vfm = value for momey
obo = owo = oral without , αφιλτρη πιπα
??????/ ειναι και αλλες συντομογραφιες ...???