TYRAEL
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 54
- Like
- 226
- Πόντοι
- 7.195
cristina τώρα, yok... αλλά πάρτο να το'χεις για μια ώρα ανάγκης.... ;)Eχει κάποιος συντροφος να στειλε με pm το site του MISEL? Ενδιαφέρομαι για τη Cristina
cristina τώρα, yok... αλλά πάρτο να το'χεις για μια ώρα ανάγκης.... ;)Eχει κάποιος συντροφος να στειλε με pm το site του MISEL? Ενδιαφέρομαι για τη Cristina
ενας να στειλει σε π.μ το τηλεφωνο του γραφειου ρε παιδια!!! please!!!
δυνατη ??? για παλη την ηθελες ??? καλη ρε παιδια , αλλα οχι κατι το τρομερο !! τι να πω ο καθενασ με τα γουστα τουΜάλλον έχει δίκιο ο TYRAEL!πάρτο να τοχεις(πμ)...αλλά christina τέλος!δεν δοκίμασα αλλά απο ότι διάβασα ήταν 'δυνατή'!
ακριβώς, ο καθένας με τις προσωπικές του επιλογές και τα δικά του standard...τι να πω ο καθενασ με τα γουστα του
ασχετο???? η καλυτερη χασαποταβερνα ειναι ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ.....καμμια φορα ομως ο ψηστης εχει τα νευρα του και τα κοψιδια βγαινουν καμμενα η ωμα.....σπανια γινεται αυτο ομως.....ετσι και με το Αριανακι,αν ο προηγουμενος ηθελε σωνει και καλα να τη γαμησει ανευ σκουφου,λογικο ειναι να την πληρωσει ο επομενος....αν καποιοι θελετε σταθερη αποδοση βρεξει-χιονισει,υπαρχουν και οι πλαστικες κουκλες.....δεν λενε οχι σε τιποτα!!!!!
καλημερα, ρε παιδια μπορει καποιος να μου στειλει το site του γραφειου?
Καλησπέρα...θα ήθελα το τηλέφωνο του Michel αν έχετε την καλοσύνη καθώς και καμιά πληροφορία σχετικά με το αν έχει καμιά κοπέλα με πλούσια προσόντα (4+) ...Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...Στείλτε μου σε πμ
Αυτά δεν είναι βυζιά...μπάλες χάντμπωλ είναι!!!!
CT με τι ονομα θυμασαι γιατι κατι μου λεει !vfm η κυρια!
παλια εσκαγε c.t.