alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
+1000Για αυτό και η φωτογραφία θεωρείται...τέχνη φίλτατε gian!!
+1000Για αυτό και η φωτογραφία θεωρείται...τέχνη φίλτατε gian!!
φιλε απο οτι ακουσα και αυτη ουτε με 1000 δεν ξαναπηγαινε μαζι σου..και με αλλους 2-3 απο εδω μεσα ;)εγω προσωπικα ουτε με 20 ευρω δεν ξανα πηγαινα μαζι της...εγινε και city tour...κριμα το κορμι!!!
αχαχαχαχαχαχ και ελεγα πως θα περασει η βραδυα για να διασκεδασουμε λιγο!φιλε απο οτι ακουσα και αυτη ουτε με 1000 δεν ξαναπηγαινε μαζι σου..και με αλλους 2-3 απο εδω μεσα ;)
νταβατζης ειμαι τυπε τα παιρνω απο κατεστραμενους ;)αχαχαχαχαχαχ και ελεγα πως θα περασει η βραδυα για να διασκεδασουμε λιγο!
βρε βλακακο ουτε που με θυμαται η γκομενα τι μου λες τωρα?
αλλα η νταβατζακος εισαι και στην θιξαμε η μεγαλος αγαπουλης που εχεις σκασει μια περουσια στο κωμοδινο...
πλακιτσα εχεις.σε παω.αν και δεν εχεις ιδεα απο μουνι,και θεωρεισαι αντρικο κομοδινο,η διαφορα σου ειναι μια.οτι εσυ πληρωνεις.μαθε να γαμας βρε αδελφε,να δεις πως κανεις να γουσταρει και η γκομενα μετα.μετα τον δικιο γαμια που αποδειχτηκε οτι προμοταρει τα κοριτσια του και ηξερε τι μου εχουν πει και τι εχω πει στις εκαστοτε πουτανες(ακουσον ακουσον)τωρα εχουμε και τον master(της μαλακιας υποθετω) που και αυτος γνωριζει απο πουτανα...εεε σορρυ απο κομωδινο εννουσα τι ειχε γινει και πως την γαμησα!!!
ρε οταν τα γραφετε δεν τα σκεφτεστε πρωτα...ποσο καθυστερημενοι ειστε???
εντωμεταξυ ουτε καν ξερω για ποια λεςσιγα σιγα και θα σκισεις κανενα καλσον!!
ρε βλακα μαθε και δες οτι δεν ειμαστε μονο 2-3 που την λεμε κωμοδινο την δικια σου αλλα σχεδον ολο το forum!
αν εσυ γαμας καλυτερα απο ολους μας τοτε χανεσαι αδελφε αλλα την γκομενα στο ξανα λεω δεν την παιρνεις ουτε με συνταγη του ΙΚΑ!
ρε δεν ξερεις τι να κανεις νυχτιατικα??εντωμεταξυ ουτε καν ξερω για ποια λες
πρωτευουσιανοι λεμε παντα ηθελα να το παρω το βαλεντινακη αλλα ειμαι και εσθυματιας και την εχω τη χριστινα στη καρδια μου,σκετη καβλα
Πειτε ρε μαγκες μου ενα νουμερο απο το 1ως το 2 για να διαλεξω!
Ακριτα δε θελω μικροτητες! Θα τα παρεις και τα δυο κοριτσια μαζιπρωτευουσιανοι λεμε παντα ηθελα να το παρω το βαλεντινακη αλλα ειμαι και εσθυματιας και την εχω τη χριστινα στη καρδια μου,σκετη καβλα
Πειτε ρε μαγκες μου ενα νουμερο απο το 1ως το 2 για να διαλεξω!
Και τις 2 (DUO)... ;)
Ρε αλανι λες να τα καταφερω μονος μου η θα αρχισω να περνω τηλ τον ρεσεπσιονιστ να ανεβει για βοηθεια
Πριν πάρεις τον ρεσεπτιονίστ θα έλεγα να πας από το φαρμακοπειό καλύτερα ;)
Μπα τετοια προβληματα δεν εχω!αν ησουν και συ παντρεμενος με τη γυναικα μου και περιμενες πως και πως να παει τεταρτη να γαμισεις θα σουν καβλωμενος 2 μερες πριν μαγκα!!!!!!
Ακριτα παντα προβληματισμενος βλεπω καθε Τεταρτη αν και σε ειχαμε χασει τελευταια.
Αφου εισαι βυζολαγνος ρε μπουγατσα τι μας τα κανεις τσουρεκια