SeXoMaNiAc_24
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
να ρωτησω κατι παιδια η θεα izabella του μιχαλακη ξερουμε τι εχει γινει πριν απο 1.5-2 χρονια ηταν στο γραφειο,οποιος ξερει οτιδηποτε ας στειλει
Θα διανυκτερεύει man, για αυτό σίγουρα, ~αν και είμαι τύπος μεσημεριανός και δεν έχω δοκιμάσει τέτοιες ώρες~, αλλά τώρα για να πετύχεις και την Αριάννα cross your fingers για καλό και για κακό...
Είναι Νο1 στο team, οπότε πρέπει να 'σαι + λίγο τυχερός.
Καλή επιτυχία man ;)
παντρευτηκε που να παρει...απο τα top του γραφειου!!να ρωτησω κατι παιδια η θεα izabella του μιχαλακη ξερουμε τι εχει γινει πριν απο 1.5-2 χρονια ηταν στο γραφειο,οποιος ξερει οτιδηποτε ας στειλει
Μεσημέρι, για να είναι τα κορίτσια ξεκούραστα και να τα δίνουν όλα...Θα κάνουμε club οι μεσημεριανοί τελικά.
Μεσημέρι, για να είναι τα κορίτσια ξεκούραστα και να τα δίνουν όλα...
και εγω μεσημεριανος!
Πίστεψέ με... Για μένα δεν έχει.. {ακόμα τουλάχιστον}Το απόγευμα έχει Super Market...
Πίστεψέ με... Για μένα δεν έχει.. {ακόμα τουλάχιστον}
λεμε τα ιδια για κρυσταλ αν δεν γουσταρει την φαση δεν δινεται και τελος
η μανταλινα ομως για μενα δεν παιζεται την πηρα σημερα και ηταν μελι
παντρευτηκε που να παρει...απο τα top του γραφειου!!
Το μεσημέρι έχει πολλά πλεονεκτήματα
Τα κορίτσια είναι ξεκούραστα..
Αν είσαι από τους άτυχους της ιστορίας (παντρεμένος..) δεν βάζεις σε υποψία το έτερον ήμισυ…(μέρα μεσημέρι σου λέει θα μου την κάνει ? στη δουλεία είναι)
Η νύχτα εγείρει πάντα υποψίες…!!!!
ναι...δυστηχως και για εμενα...το ξερεις σιγουρα δλδ?τωρα με απογοητευσες τρελα!
λεμε τα ιδια για κρυσταλ αν δεν γουσταρει την φαση δεν δινεται και τελος
η μανταλινα ομως για μενα δεν παιζεται την πηρα σημερα και ηταν μελι
Θα το χάσεις το μέτρημα με τους μεσημεριανούς... Άδικος κόπος! ;)
Υ.Γ. Εγώ το λέω business lunch.
Παιδιά, αν και νέοσ στο σιτε (παντρεμένος όμως) συμφωνό και επαυξάνω για τα μεσσημεριανό. Μαλλον πρέπει να ανοιξουμε ενοτητα συζήτησεις... Τα μεσημεριανα πανελ.
Όλα κι όλα. Για να είσαι στο club πρέπει να προσφέρεις. Έτσι πάει.Δε σε μετράω ;)